Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH]He's our connection » [TH]He's our connection [/1]

[TH]He's our connection

30 juni 2009 - 14:09

516

0

256



[TH]He's our connection [/1]

*Flash Back*

Megan Point Of Vieuw.

Ja, okay… jaja, ik verwittig wel de andere! Okay, tot morgen dan.. Ja… dada!’ Hoor ik Bill zeggen. Hij beëindigd zijn oproep, en kijkt sip naar me… Ja, ik weet al wat hij gaat zeggen. Sorry Megan, maar ik moet weer naar Amerika! ‘Megan?’ Vraagt Bill. Hij ziet zo, dat ik al weet wat hij wilt zeggen, maar zegt het toch maar… ‘Morgen vertrekken ik en de jongens voor 4 maanden weer naar Amerika, voor een paar shows en interviews…’ Hoor ik Bill zeggen. Ik zucht wat, en ga naar onze slaapkamer. ‘Ik wil even alleen zijn!’ Zeg ik zacht. Ik voel een brok in mijn keel, en hou me met moeite in. In onze kamer, doe ik de deur op het slot. Pff… Ik wil helemaal niet dat Bill vertrekt! Het doet mij alleen maar pijn, en ik mis hem zo hard! Ik lig zowat 2 uur in onze kamer.. Ik heb mijn familie zowat verlaten om bij Bill te kunnen wonen, en ik ben hier alleen maar ongelukkig.. Bill heeft nooit tijd voor me. Ik begrijp dat het zijn werk is, maar toch.. het voelt niet goed.

‘Megan?’ Hoor ik Bill ongerust zeggen. Ik open mijn ogen, en realiseer dat ik in slaap was gevallen.. ‘Mag ik naar binnen?’ Vraagt Bill voorzichtig. Ik ga van het bed af, en doe de deur open. Bill glipt naar binnen, en blijft me aanstaren. Ik negeer het, en ga terug op bed gaan liggen, terwijl ik naast me op het bed klop. Bill begrijpt de hint, en gaat naast me liggen.. ‘Megan, je weet dat ik je niet graag achter laat, maar ik moet het doen!’ Zucht Bill. Ik kijk Bill aan, en zie hoe hij naar het plafond staart. ‘Ik snap het, maar ik ben hier niet graag alleen zonder je.. Ik mis je Bill!’ Zeg ik met een schorre stem. Bill kijkt me ook aan en onze blikken blijven elkaar aanstaren.. ‘Ik mis je ook! Verschrikkelijk.. Er gaat nooit een dag voorbij, dat ik niet aan je denk.. Ik heb weinig tijd om je te bellen, want dan zitten we altijd in zo’n interview of show..’ Zegt Bill menend. Ik voel gewoon dat alles recht uit zijn hart komt. Ik glimlach even, en kus teder zijn lippen.



Bill loopt de gate in, en kijkt nog even achter zich. Terwijl hij een lucht kus geeft. Ik doe alsof ik die op vang, en geef er zelf nog één terug. Bill lacht schattig naar me, en loopt verder de gate in.. Ik zwaai naar hem, en hij naar mij tot ik hem niet meer kan zien.. Alweer krijg ik tranen in mijn ogen.. ‘Ik mis je nu al..’ Zucht ik.. ‘Aandacht; Het vliegtuig naar Amerika zal nu gaan vertrekken..’ Hoor ik door de speakers.. Ik zie hoe er nog een aantal reizigers, naar de gate lopen, en er nog nipt in kunnen. Na 5 min. zie ik uit het raam, dat het vliegtuig al bezig is met opstijgen.. Ik zucht nog eens, en maak me klaar om naar huis te gaan..

*Einde Flash Back*
<33 KIKAxSLET


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.