Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » The Headline tour. » Prologue.

The Headline tour.

12 mei 2011 - 20:13

368

1

406



Prologue.

Personal stuff:

Naam: Emily
Volledige naam: Emily Sofia Molenaar
Leeftijd: 21
Innerlijk: Emily is een lief meisje, ze is vaak heel melig en kan heel goed met mensen omgaan. Ze is soms wat koppig maar haat het om ruzie met mensen te hebben, haar vrienden zijn alles voor haar. Ze heeft af en toe wel haar buien, maar die zijn vaak na een uurtje of 2 wel weer over en dan lacht ze weer vrolijk mee met de rest. Ze houd van muziek, is heel erg creatief en is vreselijk fantasierijk. Ze is altijd vrolijk, behalve als ze een hangover heeft. Ze doet graag rare dingen en is vaak heel vrolijk. Als ze verdrietig is kun je dat ook echt aan haar zien want dan zal ze al gauw alleen sip in een hoekje zitten, maar haar gevoelens deelt ze alleen met haar familie en echte vrienden. Ze haat klusjes doen als koken, opruimen etc. maar vind het wel weer leuk als iemand haar daarbij helpt. Ze is dus graag in gezelschap maar kan zich zelf ook prima vermaken met haar iPod touch of een goede game.
Uiterlijk: Emily heeft heel blond haar met 2 zwarte plukken erin, de heeft felblauwe ogen en draagt zwarte make-up om die beter uit te laten komen, ook heeft ze een neuspiercing en oorbellen,
Extra: Emily speelt gitaar en keyboard, wat ze geleerd heeft van Hubrecht en Laurens, op dit moment leert ze om te drummen, maar dat wil niet altijd even goed lukken.
Familie: Ze heeft allebei haar ouders nog en ze heeft een kleiner broertje van 17, Traver. Ze woont nu op zichzelf in een flat in Tilburg waar de jongens van Destine ook wonen.

Geschiedenis:Emily is al sinds haar 15e bevriend met Laurens en Hubrecht want toen speelden ze al samen in InTheShade. Ze hebben eigenlijk altijd al contact gehouden en sinds zij met Robin, Robin en Tom de band Destine vormen kent ze ze alle 5, ze gaat naar (meestal) alle concerten, ze gaat mee op tour als dat kan en ze gaat vaak ook mee naar Amerika om te helpen met het schrijven van nieuwe nummers. Samen met de jongens van destine beleeft ze de tijd van haar leven.
__________________________________________________________


Reacties en tips??


Reacties:


Lovalicious
Lovalicious zei op 27 juli 2011 - 23:11:
Mooi geschreven!!
Ik heb gelijk een goed beeld over Emily!
Well done!

xxxxx Nadine