Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » The Headline tour. » Goodmorning Sunshine!

The Headline tour.

2 nov 2011 - 21:14

854

4

477



Goodmorning Sunshine!

Reacties en tips zijn welkom! De bijnamen: / Robin van loenen : Vlins / Laurens troost : Witte / Hubrecht Eversdijk : Six / Tom Vorstius kruijff : The T / Robin Faas : Wafel / Emily : Em, Mell, Mells.

`
Eindelijk was het dan zover, 26 januari 2010. Vandaag zou Destine hun eerste show van hun eerste headline tour spelen in paradiso, Amsterdam, samen met de jongens van MakeBelieve en Only Seven Left. En ze hebben er maar wat graag zin in!
__________________________________________________________________

P.O.V. = Robin van Loenen

Mijn wekker ging af, ik draaide me om en keek naar het grijze apparaat dat op mijn nachtkastje stond, de cijfers zeiden dat het zeven uur was, maar de natuur dacht daar anders over, het was nog net zo donker als dat het gisteravond om 11 uur was geweest toen ik mijn bed in was gedoken. Ik klikte op de "snooze" knop van mijn wekker en draaide me nog een keer om, mijn rustige, donkere ochtend werd echter verstoord door een opengaande deur, veel gegil en een laurens die in een ochtendjas mijn kamer in kwam rennen. 'Vlins, wakker worden gozer! vandaag is de eerste dag van onze enige echte headline tour! Wohoo!' En met die woorden trok hij de dekens van me af en rende weer weg, de gang op, waar hij, waarschijnlijk, nog een aantal andere mensen wakker moest maken. Ik hoorde al gemopper op de gang, wat betekende dat er al een aantal mensen wakker moesten zijn. Ik herkende de stem van Tom en de schorre ochtendstem van Hubrecht. In de kamer naast me hoorde ik Laurens roepen en hoorde ik een doffe bonk. Waarschijnlijk had hij Robin uit zijn bed geflikkerd, ik grinnikte bij de gedachte. Laurens was altijd wel vroeg op op dit soort dagen en hij was altijd degene die het meest enthousiast was. Toen we in augustus gevraagd werden om op Lowlands te spelen had hij het hele huis op stelten gezet en had hij de volgende dag onder luid protest alles zelf weer op moeten ruimen. Jammer genoeg kon hij natuurlijk Emily weer strikken om hem te helpen en al het vieze werk te doen. Nu iedereen toch al wakker was besloot ik me maar eens aan te gaan kleden en te gaan ontbijten, Want we moesten om 9 uur weg om om 11 uur in Paradiso te zijn.

Toen ik in de keuken kwam stond Hubrecht alweer af te wassen, zo te zien was het de vaat van gisteren want er zat nog pastasaus op de borden. 'Ik geloof dat we toch maar eens aan nieuw eetgerei moeten.. dit is echt te weinig.' Zei ik terwijl ik over Hubrecht zijn schouder meekeek naar hoe hij het bestek schoonmaakte in de bak met dampend sop. 'Ja, ik denk dat je wel gelijk hebt, acht borden, lepels, vorken en messen zijn toch iets te weinig als je elke avond minstens met 5 personen eet. En al helemaal als Tom, Mells, Cas én Vik ook mee-eten, want dan heb je de volgende ochtend geen borden meer...' En hij slaakte een kleine zucht. Ik pakte een theedoek en besloot Huub te helpen door de schone vaat af te drogen en op tafel te zetten. Op dat moment kwam Laurens de keuken binnen huppelen, Ik draaide me om. 'Lau, blijf nou gewoon een keer stilstaan, stuiterbal, de buren worden gek van je!' 'Ach, wat kan mij die buren nou schelen,' antwoordde hij 'WANT WIJ STAAN VANAVOND IN PARADISO, YEAH!!' en zo huppelde hij verder naar de badkamer. Ik draaide me weer terug naar het aanrecht en besloot mijn mond maar te houden.

Toen we klaar waren met de vaat en iedereen zich gedouched en aangekleed had, zaten we met z'n allen aan tafel, te bespreken wat we die avond, en de rest van de tour, allemaal zouden gaan doen. Toen bijna de helft van de 5 jongens hun ontbijt ophad ging er een mobieltje af. Laurens haalde zijn telefoon uit zijn broekzak en drukte op de knop om het telefoontje aan te nemen. 'hfollaeuw?!' zei hij met volle mond door het toestel. Maar voordat hij het kon weten had de persoon aan de andere kant van de lijn al opgehangen. Nog gaan drie minuten later ging er weer een telefoon af, dit keer die van Wafel. Hij pakte zijn mobiel uit zijn broekzak en nam het gesprek aan, 'Hoi, met Robin.' zei hij, 'Hee, met Em, met laurens valt ook niet te praten zeg.' Ik zag dat Robin aan de andere kant van de tafel zijn lach in moest houden, maar toch ontsnapte er een kleine giegel en hij keek naar laurens. 'Fwot?' zei laurens beledigd, weer met een volle mond. Robin praatte verder 'Maar, waarom bel je, Em?' 'Wanneer komen jullie me ophalen? Huub had beloofd dat ik mee mocht rijden.' Ik zag hem aarzelen 'Ehmmm, is tien voor negen goed?' 'Ja hoor, prima, doeii!' 'Doeidoei.' en hij stopte het mobieltje weer terug in zijn broekzak. Hij begon nu tegen ons te praten 'Laurens eet door, we moeten zo weg, we halen Mel om tien voor negen op, dan pikken we Cas en Vik op bij Cas z'n huis en dan rijden we met zijn achten door naar Amsterdam.' De Rest knikte.

Toen we allemaal ingepakt en wel voor de voordeur stonden, konden we eindelijk gaan. We zette onze bagage achterin het busje, stapten in, en reden weg.


Reacties:


Lovalicious
Lovalicious zei op 27 juli 2011 - 23:14:
Ze hebben er inderdaad zin in! Ik vóél hun exitement gewoon
Goed gedaan!

xxxx Nadine


Devilsmith56
Devilsmith56 zei op 13 mei 2011 - 9:52:
wow, die is echt heel hyper
zou ik ook zijn hoor

snel verder <3


SillyMe
SillyMe zei op 12 mei 2011 - 20:55:
Sorry, huiswerk, huiswerk, huiswerk. druk, druk, druk.
maar ga nu beginnen hoor!


Devilsmith56
Devilsmith56 zei op 12 mei 2011 - 20:18:
Sil....waarom is er geen hoofdstuk?!!!!!

Arg, daar kan ik niet tegen -_-'

Snel beginnen, ben benieuwd!!! <3

Xo
Jess