Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH]He's our connection » [TH]He's our connection [/5]

[TH]He's our connection

30 juni 2009 - 14:10

1027

0

324



[TH]He's our connection [/5]

Bill Pov.

Een lange tijd viel er een dode stilte. Een stilte die me na elke seconde serieus zenuwachtig maakte. “Ik ga naar bed schat, ga je mee?”¯ Vraag ik lief. Ik kijk in Megans ogen en even was ik in de zevende hemel. “Ja, is goed.”¯ Hoor ik haar zacht zeggen. De glimlach die nu op haar gelaat staat, maakt me vrolijk. Ik sta recht, net als Megan en samen klimmen we de trappen op. Samen stappen we met kleine passen naar onze kamer, waar ik me kleren uit doe, en op een stoel leg. Megan doet het zelfde, en doet haar pyjama aan. Ik kruip in alleen mijn boxer onder de warme dekens, net als Megan. Zachtjes schuift ze dicht tegen me aan, en houd me goed vast, alsof ze bang is om me weer te laten gaan. Ik kijk haar aan, en na enkele seconden kijkt ze me ook aan. “Ik hou van je!”¯ Zeg ik met veel liefde. “Ik ook van jou!”¯ Hoor ik haar fluisteren. Kort daarna geeft ze me een zoen wat uitloopt op een tongzoen. We verdraaien elkaar zodat zij op mij ligt en ik helemaal onderaan. Ik streel haar rug met mijn vingertoppen, en zij mijn hoofd. De tongzoen word steeds heftiger, waardoor ik best wel opgewonden van word. Ik begin zwaarder te hijgen, en.. ja, daar is little Billy! Ik kijk Megan blozend aan, waardoor zij een grijns krijgt, en er ook een grijns ontstaat op mijn gelaat. Ik draai me om zodat ik nu op haar lig, en pruts wat aan haar pyjama dat al meteen ergens op de grond ligt. “Wil je het zeker?”¯ Vraag ik lief in haar oor. Megan knikt, en ik laat mijn ogen op haar lichaam glijden. Dankzij al dat touren, heb ik wel wat gemist.. Al snel ligt haar pyjama broek ook al in een hoek. Ze draait haar om zodat ik weer onderaan lig, ze gaat met haar vingers om de rand van mijn boxer. Ik heb het gevoel dat mijn kleine Bill rechter dan recht staat. Ik pruts aan haar bh, dat ook de lucht in gesmeten word. En na een tijdje zijn we allebei, poedel naakt. Niet dat dat erg is want wow! Wat heeft zij een moordlichaam. Echt, ik heb zo veel gemist wanneer ik op tour ben. Ik speel hevig met haar tong, en maak weer dat ik boven aan lig. Meteen glijd ik in haar, want mijn Billy staat bijna op ontploffen. Terwijl ik in haar stoot, voel ik iets speciaals. Iets.. Magisch, en damn! Wat voelt dat goed! Mijn stoten worden harder en dieper, Megan en ik kunnen onze kreunen niet inhouden en schreeuwen het luid uit. Heel de kamer word gevuld door onze kreunen. Ik stoot nog harder en nog dieper, en voel dat ik na een tijdje ga komen! “AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!”¯ Is wat er tussen onze lippen komen. Ik glijd langzaam uit haar, en ga goed naast haar liggen. Opnieuw neemt ze me goed vast. Ik kus haar zachte lippen en houd haar ook vast, alsof ik haar niet kan verlaten. Ik kan me niet meer houden en val in slaap.



Ik word wakker van een irritant geluidje. Ik kijk doe het grote licht aan, en kijk op de wekker. ‘O4.57’ Toont het aan. Ik zucht, en neem de telefoon op, die ondertussen al een tijdje door rinkelt.

“Ik heb je toch niet wakker gebelt?!”¯ Hoor ik de stem van Tom door de telefoon.

“Ja, echt niet! Ik zat gewoon fijntjes in de zetel tv te kijken, totdat jij belde!”¯ Zeg ik sarcastisch.

“Ow okay, maar David had daarnet gebeld, we moeten over 3 uur aan het vliegveld staan! Met bagages!”¯ Hoor ik Tom babbelen.

“What? Wat gaan we nu doen? En voor hoe lang?”¯ Vraag ik ontgoocheld.

“Euh.. We gaan touren, voor 2 jaar! In Amerika!”¯ Zegt Tom zonder emotie.

“En Megan? Mag ze mee??”¯ Vraag ik hopend. Tom zucht.

“Bill, je weet dat David dat niet wil! Een tour is iets waar je geen tijd hebt voor vriendinnetjes! Ze zal toch alleen maar in de weg lopen!”¯ Zegt Tom terwijl hij de stem na-aapt van David.

“Maar ik moet hangen! Tot 7u dan maar!”¯ Zeg ik vlug.

Voor ik het weet heeft hij al opgehangen, en snel leg ik ook toe. Beneden staan mijn koffers nog van gisteren, dus heeft het geen zin om nog koffers te gaan pakken. Of.. Een paar kleren meer kan toch geen kwaad? Ik neem een paar setjes uit de kleerkast, en besef nu pas dat ik nog naakt ben. Ik neem een verse boxer uit de kast, en een ander setje en doe die aan. Voorzichtig ga ik naar beneden in de hoop Megan niet wakker te maken. Beneden doe ik het licht aan, en zie in een hoek mijn koffers staan. Ik prop de kleren er nog in, doe het licht uit en ga weer naar boven. Waar ik Megan al wakker zie. Ze staat voor de kleerkast, wat kleertjes aan het uitkiezen. “Bevalt het zicht je?”¯ Hoor ik Megan vragen als ze zie dat ik in de deuropening sta. Ik knik meteen ja, en ga op het bed liggen, kijken hoe ze haar aankleed. “Waarom ben je zo vroeg op?”¯ Vraagt Megan verbaasd. “Euhm.. Wij moeten babbelen.”¯ Zeg ik wat verdrietig. Megan doet snel haar kleren aan, en komt naast me op het bed liggen. “Euh.. Tom heeft daarnet gebeld, en .. ik moet voor 2 jaar naar Amerika!”¯ Breng ik er uit. Megan kijkt me verbaasd aan. Een traan rolt van haar wangen af, gevolgd door nog één, en nog één. Ik kijk geschrokken toe en wil haar in mijn armen nemen, maar ze slaat ze weg! “Bill.. Ik was hier al bang voor, maar.. Ik heb me bedacht.. Ik wil die pijn niet meer lijden! Het gat in mijn hart is te groot om je nog eens te hoeven missen.. Sorry Bill, maar.. Ik kan het niet meer aan!”¯ Begint Megan. Ik kijk haar met grote ogen aan.. “Je gaat me toch niet dumpen??”¯ Vraag ik ongelovig aan haar terwijl de tranen ook al bij mij stromen. “Sorry Bill, maar het is beter zo!”¯ Zegt ze zacht terwijl ze wegrent..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.