Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » The Headline tour. » On the Road.

The Headline tour.

2 nov 2011 - 21:18

969

5

379



On the Road.

P.O.V. = Hubrecht

Met Wafel achter het stuur, ik in de bijrijdersstoel als een soort HuubHuub en Vlins, T en Witte achterin waren we uiteindelijk klaar om te vertrekken.

Toen we aankwamen bij Emily's huis stapte ik uit om naar de deur van de flat te lopen die toen ik er nog maar 2 passen van verwijderd was openging. Een met 2 tassen belaadde Emily stond in de deuropening. 'Hey guys.' zei ze lachend. 'Zal ik even helpen?' vroeg ik terwijl ik naar de 2 tassen keek die er erg zwaar uit leken te zien. 'Ja graag' zei ze en ze wierp me een lachje toe. Ik pakte de zwaarste tas van haar over, liep samen met haar naar de achterkant van het witte busje en deed de klep open. 'Wat gezellig dat je meegaat man.' zei ik en ik lachte naar haar. 'Ik ben een vrouw, ja!' riep ze terug, en ze gaf me een klap op mijn schouder. We moesten allebei lachen om haar reactie en ik zei nog 'Oh, nou, sorry hoor.' voordat ik terugliep naar de deur naast de bijrijdersstoel. Laurens was ondertussen al uitgestapt aan de linkerkant van het busje en vertelde Emily dat ze gezellig tussen hem en Tom in geplet mee mocht rijden naar Amsterdam. Emily keek een beetje moeilijk en ik hoorde haar nog een grapje maken over dat een vrouw ruimte nodig heeft en daarna stapte ze in. Ik sloeg mijn portier dicht, Laurens trok de deur van de achterbank dicht, ik hoorde veel ge-au en ge-oei, maar na een tijdje konden we toch eindelijk vertrekken.

Onderweg naar het huis van Cas was iedereen al grapjes aan het maken over hoe druk het wel niet was en hoe krap ze allemaal wel niet zaten met z'n vieren achterin. vandaar dat Robin Faas had besloten om maar met de auto van Cas mee te rijden.

Toen we bij Cas z'n huis aankwamen zagen we dat Vik de auto al aan het inladen was met eten, drinken en andere dingen die we nodig zouden hebben, en zagen we Cas in de keuken staan. Toen hij ons busje aan zag komen rijden maakte hij af waar hij mee bezig was, kwam hij naar buiten en deed de deur op slot. Heel relaxed liep hij naar de auto en toen Robin had uitgelegd dat hij toch liever met hen mee wilde rijden stapten ze met z'n drieën in de auto. Cas achter het stuur, de drummer op de bijrijdersstoel en Viktor languit gestrekt op de achterbank konden ook zij vertrekken. Laurens had ondertussen het stuur van ons witte busje overgenomen en Vlins, T en Mells zaten al juichend op de achterbank dat ze zo veel meer ruimte hadden. 'Nou' Begon Laurens 'Ben ik dan echt zo dik?' vroeg hij. 'Nou' begon Robin, 'Als je het echt wil weten..' maakte Tom zijn zin af. 'Nee hoor, Laura' zei Mells 'Zo bedoelden ze het vast niet, toch jongens?' en ze keek met grote puppy ogen richting Tom en Robin. 'Nee hoor, zo meenden we het niet, dat weet je toch Lau..' zeiden ze braaf. En Mells zei 'Zie je nou wel, LauLau' en ze drukte een kusje op zijn haren waar, gelukkig voor haar, nog geen gel en haarlak in zat. 'Hmpf!' was het enige wat Laurens uit kon brengen en hij draaide zijn hoofd weg.

Toen we ongeveer bij Nieuwegein zaten begon het drama, we zouden File hebben tot Amstelveen, maar niemand leek dat heel erg te vinden, want de stemming zat er goed in en het beloofde een goede reis te worden.

P.O.V. = Emily

Ik zat samen met Robin op de achterbank spontaan liedjes te bedenken en te zingen, terwijl Tom het te druk had met zijn telefoon. Laurens had de radio aangezet en zat met Hubrecht te praten terwijl Hubrecht luchtgitaar speelde op de nummers die voorbijkwamen.

Toen we net voor Utrecht waren werden we gebeld. Hubrecht nam op 'Met Huub.' we probeerden allemaal mee te luisteren maar dat lukte niet echt omdat de radio nog steeds aanstond. 'Hey Banus, ga je gang maar, dan kan Robin alvast warm spelen, wij blijven lekker deze weg volgen, we zien jullie met een uurtje. Greetz' en hij stopte zijn telefoon weer terug in zijn zak. 'Wat gaan ze doen?' vroeg ik aan Huub. 'Ze rijden langs Alphen en Hoofddorp, maar wat zij niet weten is dat wij een supersnelle, file vermijdende Laurens tot onze beschikking hebben. Dus Lau, we kunnen een uur later in Amsterdam aankomen en dan begint de show later, of je kunt de fans niet laten wachten en je kunt een beetje karren.' 'On my way, maestro!' Zei Laurens blij terug en hij nam de eerste de beste afslag.

Twintig minuten later zaten we op een parkeerterrein bij een esso station, toen we erachter kwamen dat Cas, Robin en Viktor ons eten en drinken hadden. 'Ah shit man.' begon Robin. Maar toen kwam Tom aanlopen met een rugzak op zijn rug. 'Tom, wat heb je daar?' vroeg Laurens. 'Mijne heren en vrouwe, wees niet gevreesd, van The T heeft voor alles gezorgd, zelfs voor een rugzak met BIERTJES!' en hij zetten de tas op tafel en ritste hem open. Al snel grepen er vier handen in de rugzak en hoorde je vier keer tegelijk een blikje opengaan. Tom zette even zijn biertje op tafel en graaide in het voorvak van de tas. 'En voor jou...' hij pakte een pakje appelsap uit de tas en legde het in mijn hand neer 'Ahh, dankje, dat hoefde je nou echt niet te doen..' zei ik lief. Ik liep naar de prullenbak en gooide het pakje erin. 'Hey, wat doe jij n...' maar verder kwam hij niet want ook ik had nu al een biertje vast. 'Nou jongens, op de tour!' zei ik, 'Op de tour!!' riepen ze alle 4 in koor.


Reacties:


Lovalicious
Lovalicious zei op 27 juli 2011 - 23:18:
Mooi gedaan!
Je bent een goeie schrijfster!
Over paradiso gesproken, ik kom toevallig uit Amsterdam
Nogmaals, je kan heel goed schrijven!

xxxx Nadine


Devilsmith56
Devilsmith56 zei op 15 mei 2011 - 14:27:
nouja zeg...appelsap voor het meisje


SillyMe
SillyMe zei op 14 mei 2011 - 13:30:
Dankjewel voor de tip, altijd handig, ik zal er aan denken. xx


FreeHugsPlz
FreeHugsPlz zei op 14 mei 2011 - 12:23:
destine

meldt het ff als gij verder gaat!

owja, als er dialoog is kan je beter 'enteren' ja dat is een werkwoord :'D
dat betekent dat je het beter zo kan doen:

'Wat gaan ze doen?' vroeg ik aan Huub.
'Ze rijden langs Alphen en Hoofddorp, maar wat zij niet weten is dat wij een supersnelle, file vermijdende Laurens tot onze beschikking hebben. Dus Lau, we kunnen een uur later in Amsterdam aankomen en dan begint de show later, of je kunt de fans niet laten wachten en je kunt een beetje karren.'
'On my way, maestro!' Zei Laurens blij terug en hij nam de eerste de beste afslag.


dus eenwitregelel invoegen, dat leest makkelijker ;D


MusicFish
MusicFish zei op 13 mei 2011 - 18:37:
Cool!
<3 Destine! Mag ik een melding als je verdergaat?