Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Naruto: When fantasy becomes reality » Chapter 4: Hokage

Naruto: When fantasy becomes reality

20 mei 2011 - 16:57

432

0

253



Chapter 4: Hokage

veel plezier met lezen!

Iedereen was stil. "W-weet je het zeker Ino? Deed je de jutsu niet verkeerd?" vroeg Sakura. "Ik weet het zeker. Je kunt het mijn vader navragen maar je krijgt hetzelfde antwoord." zei Ino. "Laten we je vader maar halen dan voor de zekerheid." zei Kakashi. "Hoeft niet ik ben er al." zei de stem van Ino's vader. "Pap! Wat doe jij hier?" vroeg Ino. "Een van de shinobi waarmee ik op een missie was raakte gewond. Ik ging even op bezoek." zei hij. "Ohw, wil je 'het' dan even doen?" vroeg Ino. "Ja hoor! Kleine moeite." zei hij en ging voor me staan. En daar gingen we weer, weer drong er iemand mijn geest binnen. Weer werd er gewroet. En weer ging ie weer weg. "En pap?" vroeg Ino. "Je had gelijk ze spreekt echt de waarheid." zei Ino's vader. "Wat moeten we nu doen?" vroeg Sakura. "Laten we haar maar naar de hokage brengen." zei Kakashi.

We stonden voor een groot gebouw waar twee shinobi's de wacht hielden. "We willen de hokage graag zien." zei Kakashi tegen een van de shinobi. "Oke, maar kijk uit ze is een beetje chagerijnig van het papierwerk wat ze moest doen" zei de shinobi. "Bedankt voor de waarschuwing." zei Kakashi.

Sakura klopte op de deur. " GA WEG! NOG MEER PAPIERWERK EN IK VERMOORD JULLIE!!!" werd er vanaf de andere kant van de deur geschreeuwd. "Tsunade-sama ik ben het." zei Sakura en ze deed de deur open. "Sakura? Wat is er?" hoorde ik Tsunade vragen. Sakura trok mij naar binnen en Kakashi volgde. Tsunade keek haar vragend aan. "Ik zal het uitleggen." zei Sakura en begon te vertellen wat er gebeurt was.

Sakura was klaar met uitleggen. Tsunade keek ernstig en ik was nerveus. Wat zou er nu met mij gebeuren? Zal ik het dorp uit worden gezet? Zullen ze me gevangen zetten? "Ik denk dat het het handigst is om dit meisje onderdak aan te bieden en een spoedcurcus kunoichitraining. Zodat ze zowiezo de basistraining heeft en ook tegelijkertijd kan zoeken naar een manier op terug te gaan naar haar eigen wereld.
"Ik en training? Dat gaat lastig worden." dacht ik. "M-mag ik wat vragen?" vroeg ik. "Tuurlijk vraag maar." zei Tsunade. "Wat voor een onderdak krijg ik aangeboden?" vroeg ik. "Nou, we zijn op het moment bezig met uitbreiden omdat er geen huis meer vrij is. Maar dat is nog niet af. Dus lijkt het me logisch dat je in de tussentijd gaat wonen bij degene die je gevonden en gered heeft." zei ze terwijl ze naar Kakashi keek. Het bleef stil. "MOET IK BIJ KAKASHI GAAN WONEN?!".


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.