Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Naruto: When fantasy becomes reality » Chapter 8: Breakfast

Naruto: When fantasy becomes reality

20 mei 2011 - 17:02

412

0

244



Chapter 8: Breakfast

veel plezier met lezen!

De zonnestralen schenen tussen de gordijnen door en streelden mijn gezicht. Ik lag tegen Kakashi aan. Ik keek naar zijn slapende gezicht en glimlachte.

Maar dan dringt het opeens tot me door. Op een dag zal ik terug moeten naar mijn wereld en zal ik deze wereld alleen op een klein vierkanten glaze scherm zien. Dan zal ik Sakura, Ino en alle andere die ik nog niet heb gezien nooit meer normaal ontmoeten. En zal ik Kakashi nooit meer kussen. Deze ideeën maakten me zo bang dat ik begon te huilen. En ik drukte mezelf tegen Kakashi aan. Kakashi werd wakker en zag me huilen. Hij sloeg zijn armen dicht om me heen. En vroeg niet wat er aan de hand was. Waarschijnlijk had hij al een vermoeden.

Nadat ik was uitgehuild kroop ik uit Kakashi's omhelsing. "Wat ga je doen?" vroeg hij. "Ik moet iets doen om mezelf af te lijden. Zou ik even mogen kijken of je iets in huis hebt om een ontbijt mee te maken?" vroeg ik. "Tuurlijk, kun jij koken dan?" vroeg hij. "Ja, ik moest wel een koken voor de jongere kinderen in het weeshuis als onze verzorgster weer eens dronken was." legde ik uit. "Oh, het spijt me." zei Kakashi verontschuldigend. "Spijt waarvoor?" vroeg ik. "Ik heb je iets pijnlijks laten herrineren." zei Kakashi. "Ach, het geeft niet hoor. Je wist er niks van." stelde ik hem gerust en ging aan de slag met het eten.

"Wat maak je eigenlijk?" vroeg Kakashi terwijl hij opeens zijn armen om me heen sloeg. "Pannekoeken." zei ik. "Hmm, ze zien er lekker uit!" zei Kakashi vrolijk. "Dit is het beslag." zei ik. "En toch ziet het er lekker uit!" zei hij. "Waarom ga je eigenlijk niet verder?" vroeg hij. "Nou, het is nogal lastig om beslag te maken als iemand je vast houd." zei ik. "Ah! Das waar ook!" zeij hij en liet me los. Daarna liep hij naar de deur. "Ik ga me even douchen." zei hij. Ik zuchte en deed pannekoekbeslag in de pan. Ik keek hoe het langzaam gaar werd en voelde opeens wat bij mijn been. "KYAAAAAA!!!!!" gilde ik en viel. Het was maar een kat. "Laat me niet zo schrikken.......Hoe kwam je eigenlijk binnen?" vroeg ik aan de kat waarop ik een droge 'meow?' terugkreeg. "HIKARI WAT IS ER!!!" schreeuwde Kakashi en kwam, alleen in handdoek, de keuken binnengehold. Ik gilde nog een keer. Kreeg een rooie kop en verstopte mijn gezicht achter mijn keukenschort..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.