Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Naruto: When fantasy becomes reality » Chapter 9: Akward

Naruto: When fantasy becomes reality

20 mei 2011 - 17:04

286

2

249



Chapter 9: Akward

veel plezier met lezen!

"WAT IS ER HIKARI!!!" schreeuwde Kakashi weer. : Ik schrok van de kat die opeens tegen mijn been aan stond." zei ik met mijn gezicht achter het keukenschort. Kakashi keek naar de kat. "Yuki? Wat doe jij hier? Moet je niet bij je baasje zijn?" vroeg Kakashi terwijl hij de kat oppakte en buiten de deur zette. "Gaat het Hikari? Ben je ergens gewond?" vroeg hij aan mij terwijl hij op z'n hurken bij me ging zitten. "Waarom verstop je je gezicht achter dat keukenschort?" vroeg hij. "Wat denk je!!!!" zei ik met een knalrood hoofd en verborg mijn gezicht weer snel achter het keukenschort. "Oh, je schaamt je omdat ik hier bijna naakt voor je zit." zei hij. Ik knikte. "Dan ga ik me even aankleden." zei hij en gaf me een kus op mijn voorhoofd. "Wat ruik ik toch?" dacht ik.
"AAAAAAAH!!! MIJN PANNENKOEK!!!"

"Je kunt komen eten!" schreeuwde ik in de richting van de slaapkamer. "Ik kom al." riep Kakashi terug. "Jezus, we lijken net een getrouwd stel!" dacht ik met een knalrood hoofd. "Waarom ben je nou weer rood?" vroeg Kakashi. "Eh? Oh, nergens om hoor." zei ik. Kakashi ging zitten. "Itadakimasu." zei hij en begon aan zijn pannenkoeken.

De brievenbus klepperde. "Ik ga wel." zei Kakashi en kwam terug met een brief waar mijn naam op stond. "De brief met de verdere informatie." zei hij. Ik maakte hem open.

Beste Hikari,

Ik heb besloten dat je een basistraining zal krijgen van mij.
Je zult morgen beginnen om 8 uur 's ochtends op de trainingsvelden.
Bereid je goed voor!

5de hokage Tsunade.


Ik zuchte. Dat zal nog eens een spektakel worden. Ik en sport is slechte combinatie! "Nou, doe je best morgen zou ik zeggen!" zei Kakashi. Ik glimlachte. "Bedankt.".


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 27 aug 2011 - 15:27:
nice
snel verder
graag een melding


bloodyhell18
bloodyhell18 zei op 20 mei 2011 - 18:01:
KYAAAAH ^^
(sorry, ik kon niet op elk hoofdstuk reageren omdat ik verder wilde lezen ^^ )
Please ga verder <3