Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots » 015. Poems 006.

One Shots

13 juni 2011 - 12:35

59

3

230



015. Poems 006.

Ik had het even nodig om alles van me af te schrijven.

Een meisje.

Een meisje,
jong en naief,
probeert altijd te lachen,
doet altijd lief,

Een meisje,
jong maar bang,
doet altijd vrolijk,
heel haar leven lang,

Een meisje,
jong en stoer,
probeert iemand te worden,
eindigt als een hoer,

Een meisje,
stoer maar toch niet,
probeert te praten,
zing alleen haar zacht lied,

Een meisje,
jong en vanbinnen klein,
doet zich groot voor,
gaat stuk aan de pijn,

Een meisje,
niemand die het ziet,
doet anders dan ze is,
verscheurd door verdriet.


Reacties:


JeRiNo
JeRiNo zei op 21 mei 2011 - 20:51:
Wow...
Ik weet echt niks meer te zeggen..
Ik zit hier half te huilen, het is echt mooi
Je hebt me hier echt mee geraakt.

xxxx


Hermelien
Hermelien zei op 21 mei 2011 - 16:57:
...
*weetnietmeerwattezeggenstemming*
Meid dit is gewoon prachtig !
I love it !
x


realMe
realMe zei op 21 mei 2011 - 15:51:
ah, dit is zo mooi
het begon zo lief en vrolijk en het eindigd zo verdrietig.
echt prachtig....