Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Follow Your Heart, And you'll Find What You're Looking For » 11. Anna Taylor Williams

Follow Your Heart, And you'll Find What You're Looking For

25 mei 2011 - 17:33

460

0

250



11. Anna Taylor Williams

'Grapje zeker?' keek ik haar vanuit mijn zonnebril aan. 'Nee, het is echt waar!' Chloe klapte enthousisast in haar handen als een klein kind dat net een lolly had gekregen. 'Aawh, ik ben zo blij voor je!' glimlachte ik terecht. We zaten op het terras in Port Angeles en het weer was heerlijk; zonnig met een windje. Ik was in ieder geval blij dat ik één van mijn zomeroutfits aankon.
Chloe vertelt me net dat ze het sinds vrijdag, gister, heeft met Mike. Ik wist dat ze een oogje op hem had, maar ik had niet verwacht dat het écht iets ging worden... Blijkbaar wel... Ik zat aan mijn zwarte haar dat dit keer voor de verandering in een staart zat, en zwiepte het op mijn schouder. 'Zullen we maar gaan?' vroeg Chloe en begon al op te staan. 'Ja, is goed.' Het was wel weer eens mooi geweest voor vandaag. Ik pakte mijn roze DG-tasje en op dat moment kwam de serveerster. 'Ik betaal wel,' zei Chloe. 'Oké,' glimlachte ik. De volgende keer zou ik wel betalen. Ze gaf de serveerster tien euro en zeiden haar gedag.

'Weet jij nog waar ik mijn auto heb gelaten?' vroeg ik zoekend door de rijen auto's op het parkeerplaats.' Chloe lachte. 'Dat is ní­et grappig, Chlo...' zei ik geïrriteerd. 'Hij staat daar, Pipo,' lachte ze nog steeds. Ik keek naar waar haar vinger wees en daar stond inderdaad mijn bronzen Mercedes. 'Ooh, haha grapje,' zei ik zoals altijd als ik faalde. We liepen erheen en stapte in. Ik stak de sleutel in het stopcontact en begon te rijden.
Ergens op de snelweg begon Chloe opeens te praten. 'Hoe zit het met die Edward?' Ik keek haar aan. Ze was haar gezicht aan het bestuderen in de auto-spiegel of hoe dat ding ook mag heten. Er zat geen grijns op haar gezicht, dus moet ze het wel serieus nemen... 'Euhm... Nou, eigenlijk is er helemaal niks, en ik snap niet waarom je daar steeds over begint,' zuchtte ik het laatste stukje. Ik was de mysterieuze Edward bijna vergeten door deze dag, maar nu zit hij alles behalve waar hij hoort; in ieder geval ní­et in mijn hoofd...
'Anna, kom op zeg! Je weet best dat je verliefd op hem bent, ontken het maar gewoon niet... Ik kan écht ní­et geloven dat je het mí­j niet vertelt...' klonk ze geïrriteerd en tegelijkertijd teleurgesteld. Het bleef sinds dat moment stil in de auto.
'Oke, Chloe, je hebt gelijk. Ik ben inderdaad verliefd op Edward,' flapte ik eruit. Wacht... heb ik dat serieus gezegd? Ik keek wanhopig naar Chloe's reactie. Haar gezicht zag er eerst geshockeerd uit, onlangs ze het al wist volgens haar. Maar het het geshockeerde gezicht verdween snel door een grijns. 'Cool,' zei ze alleen maar...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.