Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » My Chemical Romance » When Frank Was Fifteen » Chapter One

When Frank Was Fifteen

30 mei 2011 - 20:00

278

1

376



Chapter One

Hier is dan eindelijk het eerste deel.

Ik liep de school uit met mijn vriendinnen. We gingen allemaal naar mijn huis, aangezien ik de dag daarna zou gaan verhuizen naar de coolste stad op aarde: Belleville. Ik vond het heel erg dat ik mijn vrienden niet kon meenemen, maar ik vond het ook leuk om in de VS te gaan wonen.
'We gaan feesten!' riep ik vrolijk. We hadden een enorm feest georganiseerd waar iedereen heen mocht. Het was een soort Super Sweet Sixteen, maar dan op een andere manier. We hadden speciale outfits en accessoires besteld via internet, en ze zouden er vandaag moeten zijn.
'Dank je dat we VIPs mochten zijn!' zei Delilah. 'Ik weet niet hoe ik je moet bedanken.'
'Hoeft niet,' zei ik.
We gingen met de metro naar de feestbestemming: een exclusieve club die voor ons feest opnieuw was ingericht. Daar hadden we ook ruimte om ons om te kleden, dus dat zat allemaal goed.
Toen we binnenstapten was het eerste wat ik aan mijn vader vroeg: 'Zijn onze jurken er al?'
'Ja,' hoefde hij alleen maar te zeggen. We renden als gekken naar de kleedkamers en troffen daar allerlei dozen aan. Het thema was zwart-wit detectivefilm, dus we hadden jaren '50 jurken besteld. Ik pakte mijn doos uit en trok mijn jurk aan. Toen ik hem wilde laten zien hadden mijn andere vriendinnen hun jurken ook al aan.
'Mooi hoor,' zei Katie. 'Ziet er leuk uit.'
'Jullie ook,' zei ik. 'Heel leuk!'
We liepen met zijn drieën naar boven om onze entree te oefenen. We deden een soort dans in detectivestijl. Het ging natuurlijk de hele tijd fout, maar bij het echte feest ging het vlekkeloos.
We gingen de dansvloer op om onze vrienden op te zoeken.


Reacties:


dobbyenwinky
dobbyenwinky zei op 29 mei 2011 - 10:01:
Ik volg nog niet helemaal wie wie is, maar het is wel een leuk stukje. En die jurken... zooo geniaal! Ik wil de ene ook Ö!


x