Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Scream (till you feel it) [Afgelopen] » 27.

Scream (till you feel it) [Afgelopen]

27 mei 2011 - 21:10

1168

5

475



27.

sorry dat er vorige week geen stukje online kwam. Er was iets tussen gekomen. (:

Noa kwam terug met een bikini. Ze hield hem voor Bill.
“En?”¯ vroeg ze.
“Ik vind hem leuk! Wil je nog iets?”¯
“Nee, zullen we hem betalen?”¯ Noa haalde haar portemonnee al boven.
“Nee, ik betaal,”¯ zei Bill en hij nam de bikini over en liep naar de kassa’s. Noa volgde hem dan maar.
“Bill, ik wil zelf betalen!”¯ protesteerde Noa.
“Nee, ik betaal.”¯
Noa zuchtte en wachtte tot dat Bill had betaald. Zo kende ze hem weer.
Noa bekeek Bill eens. Hij zag er best wel knap uit zo in een zwarte tank top, short en Vans. Zijn zwarte haren zaten warrig op zijn hoofd. Hij had ze geknipt sinds de vorige keer viel haar op. Bill zwiepte even met zijn haren en draaide zich dan om. Noa knipperde verschrokken met haar ogen toen hij voor haar stond.
“Heb je een spook gezien?”¯ vroeg hij verbaasd.
Ja een heel mooi spook en hij heet Bill dacht Noa, maar dat zei ze niet. Bill kon veel mooier krijgen. Iemand die niet zeurde over haar gewicht en iemand die meer borsten had dan zij. Bill was tenslotte beroemd, de meisjes staan in de rij voor hem dus waarom zou hij haar nu willen?
“Nee domoor, ik dagdroomde gewoon,”¯ glimlachte Noa. Ze stond recht en volgde Bill naar buiten. Daar viel de warmte weer op haar. Op een kalm tempo liepen ze winkel in en winkel uit tot Bill zijn gsm wekker afging.
“Oh, tijd om naar mijn appartement te gaan,”¯ zei hij. Noa keek hem nogal vreemd aan. Waarom deed hij dat nu weer? Dat was ze totaal niet van hem gewoon.
“Over een kwartiertje is het middag en dan moeten we eten,”¯ vertelde Bill. “En dan kunnen we erna gaan zwemmen, het zwembad is niet ver rijden. Hoogstens tien minuutjes. In het centrum ligt ook wel een zwembad, maar die is niet openlucht en het is nogal zonde om nu binnen te gaan zwemmen.”¯ Bill gebaarde met zijn handen naar de omgeving rondom hem. Stomverbaasd knikte Noa. Was hij dan zo gesteld op het vaste uur van eten? Noa herinnerde haar van vroeger dat ze gewoon at wanneer ze honger had. Al was dat om half één in de middag, maar dat was verleden tijd nu.

Het tweetal ging met al hun zakken de warme lift in. Bill duwde snel op het knopje van de 6e verdieping en hoopte dat de lift er snel was omdat het zo benauwd was. Gelukkig was de lift er snel en liep Bill met een sleutel voorop om de deur open te maken. Mecki sprong al tegen zijn been toen ze binnen kwamen. Ook zij wist dat Bill het graag had op regelmaat en dus altijd om twaalf uur kwam eten, als hij nu aan het winkelen was of niet. Hij kwam altijd thuis eten.
“Zet de tassen maar gewoon daar neer. Ik ga fruitsalade maken. Lekker fris en gezond,”¯ ratelde Bill. Noa haar maag keerde al om. In haar hoofd verschenen cijfers en rekensommen. Wat vreselijk al die calorieën.
“Bill?”¯
“Ja?”¯ vroeg die opgewekt.
“Ik wil niet eten,”¯ mompelde Noa. Het schaamrood kwam op haar wangen.
“Jawel, je kan het best, als ik het kan, kan jij het ook,”¯ riep Bill, nog altijd, opgewekt. Hij nam haar hand en begeleidde haar naar tafel. Omdat zij het was, mocht ze op Tom zijn plaats gaan zitten. Alleen zij mocht dat, maar dat zei hij haar niet. Ze zou hem voor gek verklaren dat hij nog altijd zo bezig was met Tom.
Noa werd al misselijk van de geur, maar toch hield ze zich sterk. Ze wilde Bill niet teleurstellen. Die zette een grote kom met fruitsalade op tafel en schepte een kommetje uit voor Noa en voor zichzelf.
“Toe, het lukt wel, echt waar,”¯ zei Bill.
Noa nam met een aarzeling een hap. Bill keek haar goedkeurend aan.
“Zolang je het maar niet uitkotst,”¯ mompelde hij nog zachtjes, maar toch had Noa hem gehoord. Ze voelde zich meteen schuldig tegenover Bill en dat was nu ook weer niet de bedoeling. De sfeer was meteen gezakt. Ergens had Bill dit ook zien aankomen. Hijzelf vond het ook nog altijd moeilijk om te eten zonder te tellen. Laat staan hoe moeilijk het was voor Noa die gewoon een dagje vrij was en vanavond weer terug moest naar dat grijze gebouw.
“Sorry Bill, ik heb heel de stemming verkloot,”¯ mompelde Noa toen ze haar kommetje leeg had. Bill keek op van zijn kommetje hij zuchtte even.
“Nee, ik. Het spijt me. Ik wil gewoon dat je beter word,”¯ glimlachte hij slapjes. Noa moest nu ook glimlachen. Hij kon toch wel lief zijn, vond ze.
“Dat is erg lief van je Bill, maar, ja. Ik kan gewoon niet.”¯
“Jawel, je kan het wel, echt waar. Geloof in jezelf.”¯
“Ik zal het proberen.”¯
“Dat is al een heel begin,”¯ glimlachte Bill. Hij stond op en begon af te ruimen. Hij deed een plastiek over de kom met fruitsalade. Daar kon hij vanavond bij de tv nog van eten.
En hij ruimde ook de rest af en stopte dat in de vaatwasser.
“Kom, nu zullen we maar eens gaan zwemmen,”¯ zei Bill opgewekt.

Onderweg naar het zwembad was het stil. Bill dacht er ineens aan wat hij weer allemaal wilde vertellen. Hij glimlachte en begon te vertellen.
“Ik ben met David en Georg en Gustav een comeback tournee aan het organiseren,”¯ zei Bill blij. Hij vond het nog altijd een geweldig idee.
“Ik hoop zo dat de fans het leuk gaan vinden. Het enige wat we nu nog moeten weten zijn datums en dan zetten we het op onze website. Ze hadden wel voorgesteld om hem aan te passen en ja, je weet wel, maar ik wilde niet. Tom moest er op blijven staan. Ik wilde het zo. Ik kijk er echt naar uit om weer op het podium staan.”¯
“Dat is echt geweldig om te horen Bill, echt waar,”¯ glimlachte Noa. Ze keek naar buiten. Het landschap raasde voorbij. Wat wilde zij ook zo graag weer vrij zijn.
“Weetje Noa. Ik hoop dat ik je dan mee op tour kan nemen, dat zou alles pas af maken,”¯ glimlachte Bill. Hij ging opeens naar rechts en stopte.
“Here we are,”¯ zei hij met gebrekkig Engels. Ze stapte uit en namen hun spullen. Bill sloot te auto en praatte honderduit verder over koetjes en kalfjes. Bill trakteerde de inkom en sleurde Noa mee naar de omkleedkotjes. Erna gingen ze een goed plekje uitzoeken op de ligweide en gingen daar lekker liggen. Bill smeerde Noa haar rug in met zonnebrand olie en Noa daarna Bill. Die laatste schoof een zonnebril op zijn neus en ging liggen en liet een ontspannen zucht. Noa lachte en ging op haar buik liggen. Ze bekeek Bill stiekem. Zijn adamsappel trok haar aan. Hij ging zo leuk om en neer. Zijn ribben waren nog altijd zichtbaar, maar dat was gewoon hoe hij was. Zijn neus was zo perfect vond Noa. En dan nog maar te zwijgen over zijn lippen. De bovenste was dun en de onderste was zo vol. Ze betrapte zich erop dat ze zich voorstelde hoe die lippen zouden proeven.


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 12 juni 2011 - 12:14:
Mwiiiii <3


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 2 juni 2011 - 20:18:
Oh, love is in the air =)


wordslover
wordslover zei op 28 mei 2011 - 13:07:
Aaaaaah !
Wat ongeloooflijk lief !
Ze moeten maar snel zoenen of waat krijgen ofzo (aa)
Sneeel weer verder jij !


realMe
realMe zei op 28 mei 2011 - 11:42:
Ah dat vind ik zo lief...
Noa houdt van Bill....
En ze moet beter worden.... ze kan het.....



KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 27 mei 2011 - 21:39:
zie je wel dat je het kan!!
Dit is zo leeeeuuuuk ^^
Ik vind ze echt onwijs schattig samen en nu gaan ze een koppeltje vormen whiii!!
OMG!!!
Dan kan Noa zoveel eten als ze wil want dan heeft ze een hobby waar je heeeeeeel veel caloriën meer verbrand!!
-sex met Bill *wbw*-

oke, dit slaat nergens op

snel verder, lovya!!