Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Linda, de Protector// AFGELOPEN » Hoofdstuk 4

Linda, de Protector// AFGELOPEN

29 mei 2011 - 12:41

693

4

234



Hoofdstuk 4

Veel leesplezier. Sorry dat ik weinig schrijf. School..., met zijn huiswerk... Xxx

Seth woonde in het La Push reservaat. Ze waren altijd al belangrijke vrienden van mijn ouders geweest. Mijn vader heeft altijd gezegd dat hij een wolf is, maar ik geloof hem niet.
Ik begon te rennen naar La Push, ik moest Seth vinden.
Opeens merkte ik dat de bomen sneller voorbij gingen dan normaal. Ze vlogen nu voorbij. Ik stopte met rennen. Wonder boven wonder was ik nog niet tegen een boom opgebotst. Hoorde dit bij mijn nieuwe ik? Ik kon dus snel rennen en had een sneller reactievermogen. En dan natuurlijk nog die elementen. Ik begon weer te rennen. Ik moest snel bij Seth komen. Ik wist niet waarom, maar dat zal vast nog wel duidelijk worden. Opeens verscheen er een groot open huis voor mijn ogen. Ik snoof de lucht op. Het rook zo vertrouwd, zo beschermend. Alsof deze plek de hemel was. Ik liep de trap op naar de voordeur. Ik sloot mijn ogen en zakte naar beneden en ging tegen de voordeur aanzitten. Opeens wist ik weer waar ik was, waarom het zou vertrouwd aanvoelde. Waarom dit de hemel was. Deze plek, nee deze mensen hadden mijn leven gered. De Cullens. Ik snoof nog eens diep de geur in, ze waren hier lang niet meer geweest. De geur hing hier niet meer sterk. Maar als ik bij het huis van de Cullens was, dan was ik ook vlak bij La Push. Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht. Ik stond snel op en rende de trap af. Op de achtergrond hoorde ik een rivier ruizen. Snel liep ik er heen. Ik snoof nog een keer diep en rook nu een andere geur. Deze geur rook ook heerlijk vertrouwd en beschermend, maar toch net iets beter dan de geur van de Cullens. Mijn gedachtes dwaalde weer af naar mijn vader, naar wat hij altijd zei dat hij was. Ik geloofde hem niet. Sprookjes bestaan niet. Mensen kunnen niet in wolven veranderen, dat kan alleen in boeken. Toch voelde en rook ik een onzichtbare scheiding. Een scheiding die ik vroeger nog nooit had opgemerkt. Misschien had mijn vader dus toch niet gelogen. Misschien was hij echt een wolf, of was hij er echt één geweest. Nu kon ik het niet meer aan hem vragen, ik mocht niet meer naar hem toe. Ik voelde tranen opkomen en probeerde er tegen te vechten. Toch rolde er één over mijn wang heen. Snel veegde ik hem weg, ik mocht niet huilen. Ik moest Seth vinden. Ik hoorde geritsel achter me. Ik keek snel om en zag een enorme zwarte wolf voor me staan. Ik stapte achteruit. Nee, dit kan geen echte wolf zijn. Die zijn veel kleiner. Of ik droom of ik ben aan het hallucineren ofzo iets. Ik keek de wolf in zijn ogen. Hij had iets schattigs, iets waardoor je op hem af wilde stappen en hem zo wilde gaan knuffelen. Ik herkende de ogen van de wolf. Misschien was het toch waar? Ik keek de wolf bang aan. Ik deed snel nog een stap naar achteren, totdat ik voelde dat ik tegen een boom aanliep.
Wacht, ik was toch onverwoestbaar? Waarom zou ik dan bang zijn?
Ik deed een stap vooruit. De wolf had het vast niet verwacht, want hij keek me met grote ogen aan. Ik probeerde de wind harder te laten waaien. Het lukte. De wind ging door mijn opgestoken haren heen, het voelde vertrouwd aan.
De wolf begon te huilen. Opeens stond er een andere wolf naast hem. Het was een bruine. Ik keek de nieuwe wolf in zijn ogen. Die kwamen ook bekend voor!
‘Jake’, lispelde ik.
De wolf knikte en liep de bosjes in. Ik hoorde wat geritsel van de blaadjes en Jake kwam de bosjes uitgelopen. Mijn vader had gelijk!
‘Jake!’, gilde ik nu blij. Ik rende op Jake af en vloog hem in zijn armen. Hij keek me verbaasd aan, vast vanwege mijn enthousiasme.
‘Waar is Seth?’
Opeens kwam er een gekwelde blik in zijn ogen.
‘Weg’, zei hij.
Nee, nee, nee. Dit kan niet waar zijn. De mensen die ik moet vinden zijn weg. Ik zakte door mijn benen heen en begon te huilen op mijn knieën. Hij kan niet weg zijn!


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 4 juni 2011 - 11:49:
Seth verdorie KOM TERUG !
OF IK KOM JE PERSOONLIJK HALEN !
*diep adem haal*
Héééél snel verder jij dit verhaal is zo mooi !
x


Hargbloem
Hargbloem zei op 4 juni 2011 - 10:32:
HUUUU?!
*even weer wat anders dan nee! *
Seth Clearwater! Kom als de sodemieter terug stomme idioot!!! Whaaaa of ik kom je halen! *Laat duivels lachje horen*

WHAAAA NINO DE DINO!!!
WAT EEN SUPER GEWELDIG VERHAAAAAAAALLOOO!!!!
snel verder, want me likeesssssssssss


wordslover
wordslover zei op 30 mei 2011 - 16:47:
Neeeee !
Hoe kan Seth nou weg zijn!? ;o
Oproep aan Seth: Kom terug idioot !

Nee, maar ik vind 't weeer helemaal geweldig liefje
Snel weer verder jij!
xkus


realMe
realMe zei op 29 mei 2011 - 18:29:
Nee!!!
Hij mag niet weg zijn.... Hij moet terug komen... Het moet....Please

snel verder