Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » -- Photography or Love? » 002 -- Photography or love

-- Photography or Love?

29 mei 2011 - 22:00

348

0

173



002 -- Photography or love

Vinden jullie dit goed of niet? Vind het zelf echt vreselijk geschreven. Anders stop ik met dit verhaal.

Chapter Two.

Maandag. De dag van de bruiloft van me zus. Ik had geen idee of er veel of weinig mensen zouden komen. Wat ik wel wist dat me zus had gezegd, dat de broertje van haar beste vriendin wel wat voor mij kon zijn. En hij komt ook naar de bruiloft. Ik had er nu al reuze veel zin in. Het is nu zeven uur. Ik werd net om half 7 wakker gemaakt door mijn moeder. Ze kent me denk ik al een beetje, ben altijd langzaam. En daarom zegt mijn moeder ook altijd.
‘ Beter te vroeg dan te laat.’
En daar was ik het nooit met haar over eens behalve vandaag, wil niet te laat komen op de bruiloft van me zus.
‘Lieverd, ben je al bijna klaar, we wachten beneden op je voor het ontbijt.’ Roept mijn ma vanaf beneden. ‘ Ben bijna klaar, kom eraan.’
Ik haal nog snel een borstel door mijn haar heen en loop naar beneden. Ze zitten al aan de tafel op mijn te wachten.
‘En heb je er al zin in de bruiloft van je grote zus?’ Ik knikte maar gauw ja voordat ze er nog meer over gingen vragen. Ze waren wel lief hoor, mijn ouders, maar ze bleven maar praten alsof ik nog steeds een klein kind ben. Terwijl ik al weer bijna mijn zeventiende verjaardag moet gaan vieren. Me eten had ik al snel op. We hadden al te veel tijd verspilt, we hadden niets meer te verliezen. Om tien uur werden we daar al verwacht. En als mijn mobiel gelijk had, was het nu precies acht voor negen. Een lange heenreis was het zeker, nou lang, het was ook maar drie kwartier. Na een paar minuten zaten we allemaal al in de auto. De tomtom stond al aangesloten en de adres waar we moesten zijn stond al ingevoerd. We hadden allemaal onze mooiste kleding aan, die we de afgelopen weken hadden geshopt in de oh zo leuke winkels hier. Ik had een prachtig rood jurkje aan. En mijn ouders, daar begon ik maar liever niet over.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.