Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Adam Lambert » Glitterbaby wants his cuddles » 1. de enige

Glitterbaby wants his cuddles

30 mei 2011 - 10:01

4184

2

443



1. de enige

Tommy Joe POV

Ik loop samen met de andere leden van de band de etage op van het hotel waar we vannacht logeren. Adam is al voor ons uit naar het hotel en zijn kamer gegaan omdat hij een belangrijk telefoontje verwachtte van Sauli. Een telefoontje waarvan hij de inhoud niet eens weet, want de hele dag door loopt hij al aan iedereen te vragen of wij weten wat Sauli hem zeggen wil. Alsof ik dat wil weten.
Ik zucht en loop achter Brooke door naar het gemeenschappelijke deel van onze etage. Alleen daar waar zij afbuigt en naar haar eigen kamer gaat, loop ik door en kom dan oog in oog met Adam en Sauli te staan. Of oog in oog. Zij liggen languit op de brede bank die het midden van het vertrek overheerst en ik sta onder de boog die het vertrek scheidt van de gang met onze kamers en de grote huiskamer die bij deze etage hoort.
Ik voel langzaam irritatie in me opkomen als ik zie hoe Adam Sauli aan het knuffelen is. Dat heb ik al langer, eigenlijk al vanaf de eerste dag dat ik met Sauli kennis maakte. Die jongen pikt gewoon even mijn knuffeltijd met Adam in en daar blijft het niet bij. Zelfs als hij er niet is, heeft Adam nauwelijks nog tijd voor me. Ik bedoel ons. Elk vrij moment dat hij heeft, hangt hij aan de telefoon en loopt irritant te giechelen bij elk ding wat er aan de andere kant van de lijn gezegd wordt.
En nu ligt hij dus lang en breed te knuffelen met Sauli, die hem zou bellen maar hier is. Wacht even, hier is? Hoe komt hij hier? En belangrijker nog, wat doet hij hier?
Ik kuch even om hun aandacht te trekken, maar blijkbaar zijn de knuffels van Sauli net zo goed als die van mij, want Adam kijkt niet op of om en blijft met zijn hoofd tegen de nek van de man boven hem liggen. En dat kan niet, want mijn knuffels zijn de beste. Al hebben we het nog nooit liggend gedaan, misschien zit het daar dan in.
Ik kuch nog eens en zie dan Adam geïrriteerd opkijken. Hij kijkt eerst naar Sauli - natuurlijk eerst naar Sauli - en dan pas om zich heen. Heel even lichten zijn ogen op als hij mij ziet, dan kijkt hij me ijskoud aan.
“Wat is er? Hebben ze jullie niet verteld dat jullie hier niet moeten komen nu?”¯
Ik kijk hem stomverbaasd aan, er is mij... Oh wacht, het kan zijn dat ik niet geluisterd heb toen onze beveiliging uit de doeken deed hoe de avond verder zou verlopen. Het is meestal toch hetzelfde wat ze ons vertellen dus ik zone meestal uit en droom weg over nieuwe gitaren of Adam die een keer niet een hele dag alleen aan Sauli denkt.
Ik hoor iemand zacht grinniken en kijk geïrriteerd naar de man die het waagt om mijn gedachten te onderbreken. Dat blijkt Adam te zijn en ik kijk hem meteen verontschuldigend aan. Hij grinnikt weer en staat dan op. “Waar zit mijn kleine Glitterbaby met zijn gedachten? Je hebt weer eens niet geluisterd hè?”¯
Ik open mijn mond om hem te antwoorden, maar ik krijg er niet eens de kans toe. Zijn mond ligt op de mijne voor ik het goed en wel door heb en ik wil wel protesteren maar dan ben ik de rest ook weer meteen kwijt. En hij omhelst me nu eindelijk weer. Ik laat me kussen en ik laad me ondertussen op in de knuffel die ik erbij krijg. Ik duw de gedachte aan Sauli en dat dit niet eerlijk is tegenover hem, diep naar achter en geniet.
Tot ik iemand zich tegen mijn rug voel pleisteren en ik een tweede set armen om mijn lichaam heb. Ik kreun onbewust en trek mijn hoofd iets terug om naar Adams ogen te kunnen kijken. Ik heb die blik in zijn ogen wel vaker zien verschijnen, maar nog nooit heeft het bij mij de plezierige rillingen opgewekt die ik nu door mijn lijf voel gaan.
Adam grijnst even en buigt dan zijn hoofd weer naar me toe om mijn lippen weer met de zijne te vangen, maar de persoon achter me is het daar niet mee eens en laat een grom horen. Ik draai mijn hoofd iets om en voel Sauli’s hand via mijn schouder naar mijn kin gaan om me dichterbij zijn hoofd te brengen. Ik voel zijn mond op die van mij neerdalen en dit keer open ik mijn mond wel om te protesteren. Niet zo heel slim, want ik heb meteen een andere tong in mijn mond. Ik probeer even om hem mijn mondholte weer uit te werken maar Sauli heeft blijkbaar andere plannen en laat zich niet van de wijs brengen.
En dan wil ik het ook niet meer en laat ik me leiden in wat er met me gedaan wordt. Adams handen glijden onder mijn shirt en Sauli’s tong speelt een spelletje met die van mij. Zijn hand glijdt van mijn kin, via mijn nek, schouder en arm, naar mijn borst en vindt over de stof een van Adams handen. Hij stuurt de hand over mijn borst door er af en toe druk op uit te oefenen en legt ondertussen zijn andere hand op mijn heup om mij te leiden in iets dat op een dans lijkt. Ik begin nu toch wel te begrijpen waarom Adam zo giechelig is als hij met Sauli aan het praten is. Als dit zijn manier van knuffelen en intimiteit delen is, snap ik waarom Adam er zo aan verslaafd is. Hier zou ik op kunnen leven als dit het enige zou zijn wat ik de rest van mijn leven krijg.
Langzaam word ik door beide mannen naar de bank waar zij net vanaf kwamen, geleid en - als ik zit - word dan weer door hen in hun armen genomen. Sauli valt dit keer mijn nek aan met zijn mond en de mijne wordt weer bedekt door die van Adam. Geen moment krijgen mijn lippen rust en het interesseert me niet. Ik voel warmte in mijn onderbuik opkomen die ik al wat langer niet heb gevoeld. Of al wat langer niet, ik voel hem wel maar doe er hoegenaamd niets mee. In mijn hoofd ga ik na hoe lang het geleden is dat ik met een meisje alleen ben geweest en kom tot de schrikbarende conclusie dat het veel te lang geleden is. Geen wonder dat ik opgewonden raak!
Ik trek me terug en kijk Adam met grote ogen aan. Hij kijkt met een grijns terug en schudt zacht zijn hoofd als hij ziet dat ik mijn mond weer open om iets te zeggen. Hij legt zijn vinger tegen mijn lippen en knikt met zijn hoofd naar beneden. Ik volg zijn blik en zie hoe mijn eigen handen zich hebben verstrengeld met die van Adam en Sauli. Wanneer is dat gebeurd?
Adam neemt de hand die de zijne vast houdt op en brengt hem naar zijn mond. Hij drukt er een kus op en werkt dan twee vingers los en steekt ze in zijn mond. Hij likt met zijn tong over mijn knokkels en ik voel iets in mijn broek interesse tonen in het gebeuren. Ik ben verloren als hij daarna ook nog eens begint te zuigen; al mijn bloed migreert naar het zuiden. Of bijna al mijn bloed; ik weet nog net een beetje bovenin te bewaren totdat Sauli een plekje in mijn nek vindt waardoor ook de rest weg vloeit.
Al die tijd ligt Adams vinger op mijn mond en ik neem een besluit dat ik nog nooit eerder heb genomen, al heb ik wat ik ga doen al wel eens eerder gedaan. Al was dat als onderdeel van de show en anders dan dit, maar toch... Ik open mijn mond en zuig zo goed ik kan zijn vinger naar binnen.
Dit keer zijn het de ogen van Adam die groot worden en is het een zachte kreun die, langs mijn vingers, aan zijn mond ontsnapt. Hij wil zijn vinger uit mijn mond trekken, maar ik sta hem dat niet toe. Ik maak mijn andere hand los van die van Sauli en pak Adams pols vast. Ondertussen zuig ik wat harder en druk ik heel voorzichtig mijn tanden in zijn vlees. Hij bijt me terug en laat daarna meteen lachend los. Ik besluit om niet te kijken tot hoever ik echt kan gaan en laat hem zijn vinger tussen mijn lippen vandaan halen. Ik kijk hem met een grote grijns aan en wacht op wat er verder komen gaat.
Sauli legt zijn kin op mijn schouder en fluister zacht wat onverstaanbare woorden tegen mijn huid. Adam lacht even en legt dan zijn vinger onder mijn kin. “Wat wil je, Glitterbaby?”¯
Ik kijk hem even niet begrijpend aan en draai mijn gezicht naar Sauli. Hij glimlacht en knikt dan. “Wat ik wil? Knuffels,”¯ antwoord ik naar waarheid, en knik om mijn woorden kracht bij te zetten.
Sauli begint te lachen terwijl Adam me stomverbaasd aankijkt. “Knuffels? Meer niet?”¯
Nu is het mijn beurt om hem stomverbaasd aan te kijken. Meer? Ja, mijn lichaam wil absoluut meer, dat moet hij ook door hebben. Mijn brein heeft dat alleen nog niet door en ik sta op het punt om met mijn hoofd te schudden als Sauli met zijn hand over mijn kruis glijdt en in de daar aanwezige bobbel knijpt. Ik kreun luid en ben op slag vergeten wat ik wilde doen.
“Ik denk dat Tommy wel meer wil,”¯ reageert Sauli, “maar misschien is Tommy bang om dat toe te geven. Misschien moeten wij hem laten zien dat het mag.”¯
Terwijl hij dat zegt, maakt hij de eerste knoop van mijn broek los. Ik maak een protesterend geluid in mijn keel maar elk verder protest dat ik wil laten horen, wordt door Adam gesmoord met zijn lippen. Hij is duidelijk over zijn schok heen en neemt de taak van Sauli over; hij maakt mijn broek verder open en laat dan zijn handen aan de achterkant naar binnen glijden. Ik ben inmiddels volledig gestopt me ertegen te verzetten en ik geef me over aan Adam. Meer als me aftrekken zal hij toch niet doen en waarom zou ik daar niet van genieten?
Achter ons hoor ik Sauli bewegen, maar pas als hij zachtjes kucht, trekt Adam zich terug en kijkt verstoord op. “Vind je niet dat je een beetje teveel kleding aan hebt?”¯ vraagt Sauli hem zacht.
Adam slikt even terwijl hij naar Sauli kijkt en draait zich dan weer naar mij. Hij kijkt me schattend aan en knikt dan voorzichtig. “Jawel, maar we willen Tommy nou ook weer niet afschrikken, of wel?”¯
Ik waag het om mijn hoofd om te draaien en de aanblik van een naakte Sauli laat mij me helemaal omdraaien. Hij is gewoon echt helemaal naakt! Ik steek mijn hand uit en wil hem aanraken, maar iets houdt me tegen. Dit is toch anders dan met een vrouw.
Achter me is Adam blijkbaar bezig zich uit te kleden want plots hoor ik het geluid van een broek die met een plof op de grond valt. Dan drukt hij zich tegen mijn rug en voel ik zijn opwinding duidelijk tegen mijn rug prikken. Sauli’s staat van opwinding is duidelijk zichtbaar en ik raak heel even in paniek. Wil ik dit wel? Ik weet niet eens hoe dit werkt!
Adam lijkt mijn paniek aan te voelen en legt zijn hand op mijn onderbuik om me te kalmeren. Ik heb hem ooit verteld dat mijn moeder dat altijd deed en nu doet hij dat telkens als hij denkt dat ik dat nodig heb. Ik wou dat ik het hem nooit had verteld.
“Rustig maar Tommy, we doen niets dat jij niet wilt. Jij bent de baas; als je vindt dat we te hard of te ver gaan, moet jij het zeggen.”¯
Ik knik en meteen worden mijn broek en mijn boxer naar beneden getrokken. Ik draai mijn hoofd naar Adam en kijk hem verbijsterd aan. Hij lacht en aait dan door mijn haar. “Tja, het feit blijft dat je nog wel teveel kleren aan had. Hebt trouwens, maar daar help ik je wel van af, terwijl Sauli doet waar hij zo goed in is en waar geen enkele man nee tegen zal zeggen.”¯
Adam laat zijn handen naar de kraag van mijn jasje gaan om hem naar beneden te laten glijden en ik probeer een antwoord te geven, maar elk zinnig woord vliegt mijn hoofd uit als ik Sauli’s mond over mijn half stijve lul voel glijden. “Ooh.”¯
Ik hoor gegrinnik en weet dat Adam om me lacht, maar het kan me niets schelen. Ik help hem mijn shirt uit te doen, waarna hij zich bezig houdt met mijn schoenen, sokken, broek en boxer, die nog van mijn benen en voeten moeten. En dan sta ik net zo naakt als zij tussen hen in en wil ik me heel graag verbergen, ware het niet dat ik op mijn plaats word gehouden door Adam en dat mijn - nu stijve- lul nog altijd in en uit Sauli’s mond gaat.
Ik voel Sauli’s hand langzaam van rond mijn lul naar achter mijn ballen schuiven en dan trek ik me wel terug. Ik duw me dichter tegen Adam aan en schrik als ik hem een kleine stootbeweging voel maken. Ik kan alleen geen kant meer op, want bij het naar achter gaan heeft hij zijn armen om mijn heupen geslagen en hij houdt me stevig vast.
“Wat is er, Tommy? Je hebt toch wel eens met jezelf gespeeld terwijl je solo bezig was?”¯
Ik schud ontkennend mijn hoofd. Als ik heel eerlijk ben, heb ik geen flauw idee waar hij het over heeft. Ik ben waarschijnlijk op het gebied van masturbatie een van de meest saaie mensen die hij kent. Ik leg mijn hand er gewoon om heen, beweeg hem een paar keer op en neer en kom. Meer is het nooit, het is genoeg.
Ik hoor een geluid van ongeloof en word zacht dichter tegen Adam aan getrokken. “Meen je dat nou? Je hebt nog nooit je vinger in jezelf gestoken en jezelf sterren laten zien?”¯
Ik schud weer met mijn hoofd en voel mijn wangen warm worden. Ik ben wel nieuwsgierig naar die sterren waar Adam het over heeft, maar ik denk niet dat ik dat nu aan zou durven. Ik doe mijn mond open om hem dat te vertellen als ik ineens zijn vinger langs mijn bilspleet voel gaan. Ik ruk mezelf uit zijn omhelzing en sla mijn armen beschermend over mijn borst. Ik kan even geen woord uitbrengen en kijk in plaats daarvan beschuldigend naar Adam. Sauli gaat naast hem staan en kijkt me even kalm aan voor hij zich naar Adam keert en hem vermanend toespreekt; “Adam, laat dat. Anders spreken we het zo af; jij neemt mij en hij neemt jou... of als je dat niet wilt, kunnen we het ook zo doen dat ik jou neem en hij mij. Het is mij om het even en...”¯
De rest van wat hij zegt gaat aan me voorbij, ik ben even helemaal van de kaart. Wat? Hè? Mag ik met een van hen..? Ik heb het gevoel dat mijn ogen uit mijn kassen rollen terwijl naar ze kijk. Ze kijken me alle twee met een grote grijns aan en heel even voel ik de paniek weer oplaaien voor ik mezelf vermanend toespreek; ik heb straks hoe dan ook seks, dus ik moet niet zeuren.
“Laat hem mij maar preppen, voor jou hebben we niet zo heel veel tijd nodig en ik ga hem niet werkeloos toe laten kijken terwijl wij met elkaar aan het spelen zijn. Is dat voor jou ook goed, Tommy?”¯
Ik knik; ik vind alles best zolang ik maar niet de ontvangende partij word. Daar ben ik niet klaar voor. Sauli grinnikt en loopt dan weg van Adam. Als hij bij een tas ergens in de hoek van de kamer is, kijkt hij even over zijn schouder naar Adam en vraagt dan; “Waar wil je het doen eigenlijk? Er is hier wel ruimte, maar die bank is niet groot genoeg en de vloer is nou niet bepaald comfortabel.”¯
Adam denkt na en wijst dan naar de enige andere deur die dit vertrek heeft. Die deur leidt naar zijn kamer, weet ik. Normaal geeft hij die altijd aan een van de dames, maar voor vanavond had hij hem al wel voor zichzelf opgeëist. Alsof hij van te voren heeft aangevoeld dat Sauli hier zou zijn in plaats van hem bellen.
Ik laat me gewillig door Adam mee leiden en geniet ondertussen van een hernieuwde zoensessie. Pas als we bij het bed zijn aangekomen, laat hij me weer los en hij laat zich op het bed vallen. Sauli gaat naast hem zitten en houdt een flesje naar me op. Ik kijk onzeker naar het flesje. Ik herken het. Ik weet ook wel wat ik ermee zou moeten doen, maar het idee dat ik de inhoud ook daadwerkelijk moet gaan gebruiken bij Adam maakt me onzeker. Hij glimlacht en gebaart me bij hem op het bed te komen. Ik gehoorzaam aarzelend en ga aan zijn andere zijde zitten.
Sauli grijpt mijn hand en spuit een ruime hoeveelheid glijmiddel op mijn vingers. Ik krijg de kans niet om te protesteren, want hij beweegt de zijne over die van mij. Dan brengt hij - als hij blijkbaar vindt dat het voldoende verspreid is - mijn hand langs Adams lichaam naar beneden. Naar die plek waar ik ze in moet gaan steken. Hij leidt mijn vingers rustig over Adams huid en mijn adem stokt in mijn keel als ik Adam zacht hoor kreunen.
Ik hoor Sauli ook naar adem happen en kijk op van waar mijn vingers inmiddels alleen rond Adams gat strijk. Adam en Sauli zijn in een diepe zoen verwikkeld en lijken mijn bestaan licht vergeten. Adams ene hand is in Sauli’s haar begraven en zijn andere hand bevindt zich in de buurt van Sauli’s billen. Alleen daar waar ik nog aarzel en het niet aandurf om Adams lichaam te openen, heeft Adam daar zelf totaal geen last van en werkt een vinger in en uit Sauli’s lijf.
Ik kijk gebiologeerd toe tot ik een druk op mijn hand voel en ontdek dat Adam zijn hand van Sauli’s hoofd heeft gehaald en hem op de mijne heeft gelegd. Ik volg zijn aanwijzingen op en werk langzaam en voorzichtig mijn vinger naar binnen.
Als ik tot mijn eerste knokkel binnen ben, hoor ik Adam “eindelijk”¯ verzuchten en dan durf ik verder te gaan. Ik duw rustig verder en hou stil als ik hem hoor zuchten.
“Nee, niet stoppen nu, je gaat zo goed.”¯ Hij fluistert, alsof hij bang is om me te verjagen als hij luider spreekt, maar ik ben niet van plan om nu nog weg te gaan. Ondanks dat ik nu het bed deel met twee mannen en ik dat nooit in mijn stoutste dromen had durven denken, ben ik geiler dan ik ooit ben geweest. En ik weet dat daar maar een remedie voor is, en die wordt me door diezelfde twee mannen bijna op een presenteerblaadje aangeboden.
Als antwoord op zijn gefluister, begin ik mijn vinger te bewegen en krul hem onbewust iets als ik hem terug haal. Daarbij raak ik af en toe blijkbaar iets dat Adam harder laat kreunen en ik wil weten of ik dat plekje vaker kan vinden. Ik hoor ergens in de verte iemand zeggen dat een tweede vinger wel mag. Ik luister en duw, als ik mijn eerste vinger bijna eruit heb, een tweede erbij. Ik kijk op als ik Sauli zacht hoor kreunen en zie hoe Adam mijn voorbeeld blijkbaar gevolgd is.
Sauli kreunt om meer en dan kijkt Adam mij aan; “Denk je dat je het aandurft om verder te gaan?”¯
Ik kijk hem even onzeker aan en sta op het punt om te vragen of dit echt wel genoeg is, als Sauli zich iets omhoog richt en me met een glimlach aankijkt. “We zijn wel wat gewend, Tommy. Als Adam denkt dat hij klaar is, heeft het weinig zin om door te gaan want dan gaat hij vervelend lopen doen.”¯ Hij tikt Adam tegen zijn borst alsof hij weet dat Adam net op datzelfde moment zijn bilspieren heeft aangespannen en mijn vingers bijna tot moes knijpt. Ik heb per ongeluk een derde vinger naar binnen willen werken en Adam is het daar duidelijk niet mee eens.
Ik sla hem plagend tegen zijn been en knik dan naar hen beide. Ik ben wel klaar om verder te gaan denk ik. Ik ben me in ieder geval pijnlijk bewust van een probleem dat verholpen moet worden. Alleen dan stuit ik op een echt probleem; met een meisje is het niet zo heel moeilijk om een trio te hebben, zolang ze maar wil, maar hoe heb je in vredesnaam een trio met drie mannen?
Ik kijk vragend naar Sauli en krijg een grijns terug. Dan kijkt hij naar Adam en maakt een beweging met zijn hand. “Hoe wil je me Adam? Op mijn rug of..?”¯
Adam antwoordt bijna meteen; “Zoals je zelf wil, lieverd. Je weet wat ik het prettigst vind, maar ik laat het aan jou over.”¯
Sauli knikt en gaat op zijn rug onder Adam liggen. Hij trekt zijn knieën op en geeft ons een prachtig uitzicht. Adam leunt even naar beneden voor een snelle kus, leunt dan nog verder naar voor en pakt een paar condooms uit het doosje op zijn nachtkastje. Hij geeft er één aan mij en opent er zelf een. Ik volg zijn voorbeeld en rol daarna het condoom bij mezelf om.
“Oké Tommy, nu moet je wachten tot Adam bij mij binnen is. Smeer nog wel even een beetje extra glijmiddel over je lul. Als je dan naar binnen glijdt, houd je mijn gezicht in de gaten. Ik kan precies zien of je te snel gaat, dus of het hem pijn doet en-”¯
“Ik kan het hem ook zelf zeggen hoor.”¯ Adam klinkt verongelijkt terwijl hij zichzelf in positie brengt en langzaam Sauli’s lichaam binnen glijdt.
“Ja, dat weet -hmm- ik, maar ik -oooh- ik kan én jou beter in de gaten houden én hem ook en...”¯
Ik grinnik heel even om wat er gezegd wordt en grijns als Adam over zijn schouder naar me kijkt. Hij glimlacht en knikt dan. “Jouw beurt, Glitterbaby. Gewoon rustig naar binnen en stoppen als ik - of Sauli - aangeef dat je even moet wachten.”¯
Ik knik en ga achter hem zitten. Ik pak mijn lul in mijn hand en zet mezelf tegen het krappe gaatje aan. Ik duw voorzichtig en langzaam mijn eikel voorbij de eerste ring van spieren. Als ik binnen ben, laat ik de lucht die ik onbewust heb ingehouden, ontsnappen en moet ik aan ijskasten en pinguins denken om niet meteen klaar te komen. Adam duwt naar achter en neemt me verder in hem op voor hij weer naar voor beweegt. Blijkbaar ga ik wat hem betreft niet snel genoeg, maar ik kijk toch even naar Sauli voor ik mee ga. Sauli schudt even kort met zijn hoofd. “Laat Adam het tempo maar - uhn - bepalen. Als - hmm- je het idee hebt dat het... kan dan kun je meegaan.”¯
Ik knik en wacht tot ik echt het gevoel heb dat ik niet langer kan wachten. Mijn heupen bewegen al even zacht mee en mijn benen beginnen te trillen, dus ik ben blij dat ik niet word tegen gehouden en eindelijk mee mag doen. Ik stoot harder mee in het tempo dat Adam nog steeds aangeeft en hoor een ongewoon luide kreun uit Adams keel ontsnappen. Ik grijns en probeer hem zover te krijgen dat hij sneller gaat, maar voor alsnog houdt hij deze snelheid aan en heb ik er maar in mee te gaan.
Ik heb het idee dat het niet lang gaat duren voor ik klaar kom; bij elke tegenbeweging die Adam maakt, voel ik zijn spieren samentrekken en wordt mijn lul bijna fijn geknepen. Ik wil aan allerlei dingen denken die het onvermijdelijke uitstellen maar wanneer hij eindelijk harder begint te stoten, is het gedaan. Ik kom met een luide kreun klaar en laat me even over zijn rug vallen. Ik kijk over Adams schouder naar Sauli en zie hoe zijn gezicht vertrekt van genot en hij spectaculair klaar komt. Dan pas heb ik door dat mijn slapwordende lul in een soort houdgreep wordt vastgehouden en dat Adam dus ook klaargekomen is.
Ik trek me terug als de druk verminderd is en leg me naast Sauli neer. Adam trekt zich ook meteen terug en schuift tussen ons in. Sauli legt zijn hoofd op zijn borst en kijkt eroverheen naar mij. Ik voel mijn jaloezie de kop weer opsteken maar ik duw het terug. Ik heb zojuist de beste seks ooit gehad en ik ga de sfeer niet verpesten met negatieve gedachten.
Adam legt zijn arm om mijn schouder en zorgt dat ik tegen hem aanlig. “Niet doen, Glitterbaby. Niet denken. Geniet gewoon even. Wat zou je het liefst willen nu?”¯
“Knuffels,”¯ antwoord ik meteen en Sauli lacht hard. “Wat heb jij met knuffels?”¯
“Niets, behalve dat die van Adam de beste zijn.”¯ Ik grijns naar Sauli en krijg een grijns terug. Adam lacht en drukt ons alle twee tegen zijn borst. “Als dat is wat jullie willen, dan krijgen jullie dat.”¯


Reacties:


Glambert
Glambert zei op 22 dec 2013 - 1:22:
Echt super leuk geschreven
Ga hier please mee verder


Rebella
Rebella zei op 8 nov 2012 - 21:01:
*kijkt met een scheve grijns naar het scherm* Weetje dat je echtt te gek schrijft?
Mijn Complimenten!