Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » vakantieliefde???? » 1. de vakantie.

vakantieliefde????

7 juni 2011 - 15:15

4629

1

225



1. de vakantie.

Demi POV

Bas kappen nou! Ik wil kunnen lezen! Roep ik. Zeur niet zo Demi! Roept Bas terug.
Bas en Demi zit niet zo te schreeuwen! Jullie zijn vanaf het vliegveld al zo aan het schreeuwen! Zegt mijn moeder. Bas en Demi jullie moeten allebei maar iets apart gaan doen want als jullie blijven schreeuwen kan ik niet op de weg letten! Zegt mijn vader. Dus ik pakte mijn dagboek en begon met schrijven.

Date: 25- 09- 2010
Lief dagboek
We zitten nu in de auto op weg naar de camping we hebben het eerste stuk met het vliegtuig gedaan en het was nog te ver om met de taxi te gaan want dat zou te duur zijn maar goed dus mijn ouders hebben een auto gehuurd bij het vliegveld want we zouden heel veel met de auto weg gaan om de omgeving te verkennen. Ik hoop dat we een beetje snel aankomen want ik word echt knetter gek van mijn super irritante broertje Bas. Gelukkig dat ik wel een eigen tent heb. En Bas heeft ook een eigen tent. Ze zijn wel klein maar ik hoef in ieder geval niet samen met Bas in één tentje. En mijn ouders hebben de caravan dus daar hebben we ook geen last van. Ik ga nu stoppen want we zijn eindelijk aangekomen zou eens tijd worden want ik moet echt heel nodig naar de WC. Hopelijk is het een beetje een leuke camping niet zoals die van vorig jaar. Die was echt saai!!!!

Toen we na het aanmelden de camping zelf op reden zag ik een heel groot zwembad met onwijs veel glijbanen!!!! En nu maar hopen dat we niet te ver van het hoofdgebouw zitten anders moeten we s nachts helemaal om het zwembad heen om bij de WC te komen. Hé hé eindelijk we zijn er kunnen we eindelijk die benauwde auto uit!!! Roept mijn broertje Bas. Ja, en nu kan ik mooi effe naar de WC roep ik terwijl ik naar het hoofdgebouw begin te rennen. Als ik bijna bij de Dames WC ben komt er net een jongen de Mannen WC uit gelopen.
We botsten zo hard dat we allebei vielen. Op de een of andere manier stond hij weer heel snel op, en hij hielp mij met opstaan. Toen ik stond stelde ik me voor de jongen stelde zich voor als Rick. En hij vroeg hoelang ik hier al was en hoelang ik zou blijven.

Ik zei dat ik er pas net was en dat ik eigenlijk heel nodig naar de WC moest. En hij liet me erlangs en ik ging de WCs binnen. Toen ik weer naar buiten kwam zag ik dat hij op me had gewacht! Toen ik weer bij Rick stond vroeg hij opnieuw hoelang ik op deze camping zou staan. Ik zei dat ik ongeveer 3 weken zou blijven en jij? Vroeg ik. Ik blijf ook 3 weken. En waar sta je dan? Vroeg hij. Ik wees naar de plek waar mijn ouders bezig waren met de voortent van de caravan en vroeg waar hij stond. Hij wees naar een plek niet zo ver van de plek naar waar ik had gewezen. Dus we staan naast elkaar! Leuk!!! Zegt Rick. En onze tentjes staan al helemaal dicht bij elkaar, naast elkaar zelfs!!! Zei ik.
Zullen we een paar potjes gaan badmintonnen? Vroeg ik daarna. Ja, is goed zal ik mijn eigen raket pakken want die goedkope rakets slaan niet zo goed en lekker. Zegt Rick. Ja, is goed ik heb ook mijn eigen badminton raket mee want inderdaad met die goedkope rakets kan je niet zo lekker slaan.

En ik heb een eigen shuttle want die goedkope shuttles zijn ook flut. En dan moeten we wel eigenlijk een net hebben. Zeg ik. Ik weet wel een plek op de camping niet zo ver bij de staanplaats af waar een badminton veld is. zegt Rick. En we waren ondertussen al aan het terug lopen en toen we bij de tenten waren gingen we allebei onze rakets pakken en ik met een shuttle erbij.
Toen we bij het veldje aan kwamen zag ik dat er al meer mensen aan het badmintonnen waren. En we gingen naar het enig overgebleven veldje. En ik begon met tossen. Hij mocht beginnen. Dus ik gaf hem de shuttle en hij serveerde.
Na ongeveer 2 uur waren we het zat om wedstrijdjes te spelen en we begonnen eigenlijk wel trek te krijgen.
Dus we liepen terug naar de tenten. Toen we daar aankwamen zag ik een vreemd meisje bij Bas zitten en Rick zag dat ik raar stond te kijken en zei dat dat zijn zusje Kim was. Oké, ik wist niet dat jij een zusje had. Zei ik. Is ze irritant? Vroeg ik daarna. Ze is best irritant maar dat merk je wel naarmate je haar beter leert kennen maar je went er wel aan. Zei Rick.
Daarna werden we allebei naar de tafel geroepen want daar zaten onze ouders met elkaar te praten. Ze kenden elkaar nog van vroeger vertelden ze.

En ze zeiden dat het tijd was om te gaan eten en dat we zouden eten in het hoofdgebouw. Dus we liepen met zn allen naar het hoofdgebouw toen we er waren vroeg Rick aan me of hij naast mij kon zitten. Ja is goed. Zei ik. En ik zag dat Bas aan Kim vroeg of hij naast haar kon zitten.
En we gingen met zn allen zitten en pakten een menukaart om te bestellen.
Niet veel later stond er bij iedereen een bord met eten voor hun neus ik en Rick hadden allebei hetzelfde besteld namelijk Rhodos (lamsvlees met patat en mayonaise en een beetje sla). Na het eten gingen we nog een ijsje halen. Weer hadden Rick en ik hetzelfde. Toen we het ijsje op hadden liepen we terug naar de tenten. Het was ondertussen al donker geworden we hadden best wel laat gegeten. Dus de moeders zeiden dat Bas en Kim moesten gaan slapen omdat ze pas 7 waren.

Toen Bas en Kim in hun tenten lagen pakte mijn moeder de yahtzee. En we hadden al best lang gespeeld totdat Rick en ik ook naar bed werden gestuurd. Toen ik in mijn tent was zag ik dat ik mijn slaapzak nog niet had en ik kroop mijn tent weer uit. Ik vroeg aan mijn moeder waar mijn slaapzak was. Mijn moeder zei dat hij in de bak aan de voorkant van de caravan lag. En ik pakte mijn slaapzak en ik zag dat ook mijn kussen er nog lag.
Gelukkig dat mijn luchtbed al wel op was gepompt.
Toen ik mijn spullen had gepakt zag ik Rick lopen en vroeg waar hij heen ging. Hij zei dat hij naar het hoofd gebouw ging om zijn tanden te poetsen.
Wacht dan even dan ga ik mee want de wasbakken zijn wel gezamenlijk zei ik.

Oké ik wacht wel even. Zei hij daarna. Toen ik weer mijn tent uit kwam met mijn tandenborstel en mijn tandpasta liepen we samen naar de wasbakken. Allebei hadden we onze pyjama al aan en Rick zei dat hij me er leuk uit vond zien in mijn pyjama. En ik zei dat hij er ook wel leuk uit zag in zijn pyjama. Toen we klaar waren met tandenpoetsen gingen we terug naar de tenten ik zag dat mijn ouders in de caravan waren gaan zitten ik wil de net mijn tent in gaan toen Rick vroeg: vergeet je niet iets? En ik vroeg: wat dan?
Hij was ondertussen naast mij gaan zitten en gaf me een kusje op mijn mond en ik zoende hem terug. Toen we aan het zoenen waren werd Rick geroepen door zijn ouders en zei hij: Welterusten Demi tot morgen! En ik wenste hem een goede nacht en tot morgen. Daarna liep hij naar zijn tent toe. De volgende ochtend toen ik wakker werd kleedde ik me aan en kroop mijn tent uit.

Ik zag dat mijn ouders en mijn broertje Bas al met het dekken van de tafel bezig waren en ik ging ze helpen. Toen de tafel gedekt was zag ik dat Rick zijn tent uit kwam en ik zei hem gedag. Daarna vroegen mijn ouders of ik het brood wilde gaan halen en ook Rick werd gestuurd om het brood te halen en we liepen samen. Toen we bij mijn ouders uit het zicht waren pakte hij mijn hand en zo liepen we verder. Toen we weer in het zicht van mijn ouders kwamen liet hij mijn hand weer los. Dat vond ik best jammer maar dat zei ik niet maar volgens mij vond ook Rick het jammer dat hij mijn hand los moest laten.

Nadat we hadden gegeten was het zo warm geworden dat ik mijn bikini aan ging doen om een frisse duik te nemen. En ik zag dat ook Rick dat ging doen. Toen ik me had omgekleed pakte ik een handdoek en ging naar het ligveldje naast het zwembad. Legde mijn handdoek neer en ging in de zon liggen.
Niet veel later kwam er iemand in mijn zon staan en vroeg of hij naast me mocht liggen. Ik vond dat wel goed en hij legde zijn handdoek naast die van mij toen ik goed keek zag ik dat het Rick was en zo te zien deed hij veel aan sport want hij had een six-pack en gespierde armen.
Ik dacht bij mezelf: wat is hij een lekker ding!!!!!!!!! Ahhhh. Hij vroeg of hij mijn rug in mocht smeren dat vond ik wel goed want ik had me nog niet ingesmeerd.

Toen hij me had ingesmeerd kwamen ook Bas en Kim eraan gelopen om te gaan zwemmen maar ze gingen een eindje verder van ons vandaan liggen. Daar hebben we geen last van! Zeiden Rick en ik tegelijk. We merkten allebei dat we het te gelijk zeiden dus we begonnen te lachen. Na een tijd je stelde ik voor om een duik te nemen en we liepen naar de trap van de hoogste glijbaan die er was. Toen we van de glijbaan naar beneden wilden gaan merkten we dat we een band nodig hadden en die kwam net op een lopende band naar boven dus die pakten we en we gingen erin zitten ik voor en Rick achter.
Toen we weer beneden waren klommen we de band uit en legde die op de lopende band naar boven. We klommen het zwembad uit. En Rick vroeg of ik van de vrijevalglijbaan af durfde. Ik zei dat ik dat wel durfde en ik ging er al heen. Toen ik boven stond wilde ik me bedenken en weer naar beneden wachten want ik vond de opvangbak erg klein maar ik ging toch en Rick liet mij eerst gaan toen ik beneden was ging ik snel de opvang bak uit want het licht ging al weer op groen dat de volgende mocht. En Rick kwam omlaag zeilen in volle vaart hij maakte een bommetje en ik kreeg een golf water over me heen. Toen Rick weer boven kwam lachte hij vanwege mijn gezicht.
En hij dook onderwater in het zwembad voor ik hem te pakken kon krijgen, maar ik had al sinds ik klein was al op wedstrijdzwemmen gezeten dus ik had hem al weer snel in gehaald. Ik pakte hem bij zijn arm en hij trok me naar zich toe en tegen zich aan en zei dat hij naar de handdoeken wilde. En we zwommen naar de kant om eruit te gaan. Toen we bij de handdoeken waren zag ik dat ik al verbrand was op mijn borst. En Rick was verbrand op zijn schouders. En we zagen dat bij elkaar en we schoten in de lach. Toen we waren opgedroogd, smeerden we elkaar weer in en gingen liggen in de zon. We wisten niet hoe lang we in de zon hadden gelegen want we waren allebei in slaap gevallen.

Toen we elkaar aankeken zei ik dat zijn gezicht was verbrand en toen zei hij dat die van mij ook verbrand was. En mijn rug ook merkte ik en mijn schouders het meest. Zijn rug en schouders waren ook verbrandt zag ik. Nadat we dat tegen elkaar hadden gezegd besloten we maar een frisse duik te nemen. Ik ontdekte in het zwembad een muur waar onder water een doorgang was waarvan de randen niet scherp waren en ik zwom erheen. Rick zag dat ik wat had gezien en zwom achter me aan door de opening.



















Toen we weer boven water kwamen zagen dat we in een soort grot waren gekomen waar een klein strandje was en we klommen het water uit toen Rick het strandje op was geklommen hielp hij mij.
Toen ik uit het water was geklommen een stukje liep om bij Rick te komen struikelde ik over iets. Het was groot en ik viel precies in de armen van Rick ik was zo hard tegen hem aan gekomen dat hij ook viel. En ik landde boven op hem. Ik kreeg meteen een rood hoofd, toen Rick zag dat ik een rood hoofd had omarmde hij me en trok me naar zich toe.
En zei dat we hier onmogelijk gestoord konden worden en hij begon me te zoenen. Ik zoende terug op eens ging zijn mond open en ik voelde zijn tong en ik beantwoorde het met door mijn mond ook open te doen en mijn tong de zijne te raken en te omarmen zo ging het even door en ik voelde dat de handen van Rick langzaam naar mijn kont gaan ik liet het toe.
Op de een of andere manier vond ik het lekker. Na een tijdje gingen zijn handen naar mijn borsten en ook dat liet ik gewoon toe. Ik voelde dat hij een stijve had en ik werd er een beetje opgewonden van en ik begon met drukker zoenen en begon ook met mijn handen zijn lichaam af te zoeken. We vonden het allebei erg lekker merkte ik en hij maakte op mijn rug mijn bikinitopje los toen hij los was deed ik hem uit.
Toen die uit was begon hij op mijn tepels te zuigen en dat vond ik echt lekker en hij kwam weer rustig om hoog en toen hij bijna bij mijn mond was keek hij me aan en vroeg of hij niet te ver ging ik merkte toen hij dat zei dat hij aan het hijgen was omdat hij zo opgewonden was. Ik zei dat hij niet te ver was gegaan. En hij zei dat hij trek had in seks omdat ik zo mooi was. Ik zei dat ik hetzelfde gevoel had maar dat ik het wel veilig wilde doen. Dus ik begon mijn bikinitopje weer aan te doen. Ging het water weer in en vroeg of hij er ook weer in kwam en hij kwam ook het water in. Toen hij weer in het water was drukte hij me weer tegen zich aan en ik omarmde hem ook stevig.
En ik had het gevoel van zonet weer terug. Rick kreeg ook meteen hetzelfde gevoel weer en liet me weer los omdat hij niet te ver wilde gaan voor de eerste keer. Dat vond ik wel jammer en ik stelde voor om terug te gaan naar het zwembad want het werd in de grot heel benauwd en onze ouders zouden ons denk ik wel zoeken waar we waren en we doken onderwater en zwommen het gat weer uit.
Toen we weer boven water kwamen was het water heel rustig geworden want het was al best laat en we gingen het water uit naar onze handdoeken. Die sloegen we om ons heen omdat het al tijd was om te gaan eten. Rick en ik hadden dus best lang in die grot gelegen. Alleen het leek heel kort toen we bij mijn ouders waren zag ik dat ze al aan het eten waren en ik vroeg of ze al lang aan het eten waren en ik schoof aan tafel en ik zei Rick gedag. Zijn ouders waren ook al aan het eten begonnen en hij zei dat hij na het eten nog even wilde badmintonnen en dat kon wel vonden onze ouders.
Dus toen we allebei klaar waren met het afwassen pakte we de rakets en de shuttle. En we begonnen met tossen. Ik mocht deze keer beginnen, we hadden ongeveer een uur gespeeld toen we werden opgehaald om een spel te doen met de twee gezinnen. We gingen hallie gallie spelen. Maar ik had er geen zin in dus ik dook mijn tent in toen ik door mijn kaarten was. Ik lag ongeveer een kwartier alleen. Toen ook Rick door zijn kaarten was kwam hij bij me liggen. Ik vroeg of hij bij mij mocht liggen en hij zei dat hij als hij wilde ook hier mocht slapen en ik vroeg of hij dat ging doen. Hij zei dat hij wel ging als het van mij mocht.
Ik vond wel dat het mocht dus ik zei dat hij zijn spullen vast kon pakken want hij mocht slapen bij mij. Mooi, dan kan ik mijn eigen tent dus opruimen?? Zei hij. Jep ik wil je wel helpen als je wil. Zei ik. Dus we kropen mijn tent uit en zeiden tegen onze ouders dat Rick de rest van de vakantie in mijn tweepersoons tent zou slapen met mij. En dat we zijn eenpersoonstentje zouden opruimen. Dat mocht. Dus we gingen het kleine tentje van Rick afbreken nadat we eerst zijn spullen naar mijn tent hadden gebracht.
Toen we klaar waren legde Rick zijn tent in de laadbak van de caravan. Toen dat klaar was gingen we naar mijn tentje om zijn bed slaap klaar te maken.
Nadat klaar was gingen we onze pyjamas aan doen want we hadden toch allebei een joggingsbroek en een shirtje als pyjama. We deden daarbij ook onze sweatervesten bij aan en ik zag dat we de zelfde hadden namelijk van Russel Atheletic en onze broeken waren ook van dat merk alleen de shirtjes waren anders. Toen we mijn tent uit kwamen zagen mijn ouders dat we allebei hetzelfde aan hadden en begonnen te lachen en ook Rick zijn ouders zagen het en begonnen ook te lachen. Ik vroeg waarom het grappig was dat we hetzelfde aan hadden. En mijn moeder zei dat ze niet daarom lachten maar omdat de moeder van Rick een grap vertelde en ik zei tegelijk met Rick vertel ook maar aan ons dan! En toen zei de moeder van Rick:
Een Belg een Nederlander en een Duitser gingen zwemmen in de maas op de helft zei de Belg ik ben moe en hij verdronk toen ook de Duitser op de helft was zei hij dat hij moe was en ook hij verdronk toen de Nederlander op driekwart was zei hij ik ben moe ik ga terug.
En ze begonnen weer met lachen ook Rick en ik begonnen te lachen. Toen we waren uit gelachen vroeg ik hoe laat het was. Het was al half elf zeiden onze ouders. Ik zei dat ik mijn tanden ging poetsen en vroeg of Rick mee ging.
Dus ik kroop mijn tent in om mijn tandenborstel en tandpasta te pakken en ik had geen zin om te slapen met make-up op want dat was slecht voor je huid dus ik nam mijn hele toilettas mee. Toen ook Rick zijn spullen had gepakt. Vroeg mijn moeder of we niet nog moesten douchen maar ik zei dat ik dat morgenochtend wel deed. Rick zei dat hij ook pas morgenochtend pas ging douchen. En we liepen naar de wasbakken. Toen ik mijn tanden had gepoetst pakte ik mijn reinigingsmiddel en een watje om mijn make-up van mijn gezicht te halen.
Toen mijn make-up van mijn gezicht had gehaald gingen we weer terug naar mijn tentje. We zeiden onze ouders welterusten en we kropen de tent in. Ik merkte dat het in de tent heel warm was en ik deed mijn joggingsbroek uit. Ook Rick deed zijn joggingsbroek uit. Ik deed ook mijn vest uit want die had ik nog aan.
Toen die uit was kroop ik in mijn slaapzak. Ook Rick had zijn vest uit gedaan en kroop zijn slaapzak in. Hij gaf me een kusje en zei dat hij heel moe was en ging slapen. Ik gaf hem een kusje terug en ging slapen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd zag ik dat Rick nog niet wakker was en ik ging kijken op mijn horloge hoe laat het was ik zag dat het pas 7 uur was en ik draaide me om om verder te slapen toen ook Rick wakker werd en me bij mijn schouders pakte. Ik draaide me weer om en zag dat hij ondertussen iets dichter tegen mij aan was gaan liggen toen ik was omgedraaid omarmde hij me helemaal ik deed ook mijn armen om hem heen en hij begon me te zoenen.
Hij ritste zijn slaapzak open en daarna die van mij want die lagen een beetje in de weg. Toen mijn slaapzak open was begon hij me te zoenen op plekken waar ik het toe liet toen hij weer op mijn mond was gekomen was het mijn beurt om zijn lichaam te zoenen. En ik ging rustig naar beneden tot ik bij de rand van zijn Bjorn Borg onderbroek was lager als die boven rand ging ik niet en ik ging weer rustig omhoog. Toen ik weer bij zijn mond was zoende ik hem. We begonnen steeds wilder te zoenen. Hij lag nu niet meer naast me maar er boven op hij begon rustig met zijn heupen over die van mij te wrijven.
En we begonnen nog drukker te zoenen en ik legde mijn handen op zijn kont en hij zijn handen op mijn borsten. Dat vonden we allebei erg lekker. Toen we even later stopten met zoenen vroeg hij meteen of ik verkering met hem wilde. Dat wilde ik wel dus ik zei dat ik wel wilde en dat we nu dus officieel vriend en vriendinnetje waren. Ik wilde wel wat meer over hem weten dus ik vroeg hem of hij wat over zichzelf wilde vertellen. Hij vertelde dat hij best veel aan sport deed, hij op school zat in de 4e en dat hij op de Rietlander in Heereveen. Hij vertelde dat hij me echt heel leuk vond en dat hij nog geen eerdere vriendinnetjes had gehad en nu vroeg hij te vertellen over mij.
Ik zei dat ik ook op de Rietlander in Heereveen op school zat en ook in de 4e maar dat ik hem nog nooit op school had gezien. Ik zei dat ik ok best veel aan sport deed maar dat ik nu vooral veel tijd besteedde aan dansen en dat ik ook wel op een aantal instrumenten kon spelen bijv op de dwarsfluit en de gitaar en dat ik ook aan zingen deed. Ik vroeg of hij ook op een instrument kon spelen hij ze dat hij heel goed was in drummen en dat hij ook een beetje kon gitaar spelen. En ik vroeg wat hij nog meer deed in zijn vrije tijd hij zei dat hij wel goed kon tekenen en dat hij verder een beetje rond hing rond het voetbal veld met zijn vrienden hij vertelde ook dat hij ook best veel tijd besteedde aan lezen. Hij vroeg wat ik deed in mijn vrije tijd.
Ik zei dat ik ook veel aan tekenen deed maar ik besteedde meer tijd aan lezen en schrijven, ik hing ook wel eens rond bij een voetbalveld om te kijken bij de jongens hoe ze aan het spelen waren en dat ik hem wel eens had zien spelen. Ik vond hem wel goed spelen. Ik zei dat ik ook een tijdje op tennis had gezeten en nu op badminton zat. Hij zei dat hij binnen kort een keer zou komen kijken bij een van zijn vrienden die bij mij in de groep zat. Maar dat we eerst van de vakantie moesten gaan genieten. Ondertussen was het al best laat geworden en er werd opeens aan onze tent geritseld.
En we deden de joggingsbroeken en vesten aan en we kropen de tent uit. We zagen dat de eettafels aan elkaar waren geschoven. We konden gelijk aan schuiven want Bas was de broodjes gaan halen. Toen we waren gaan zitten, Was dat natuurlijk naast elkaar.
Niet veel later kwam Bas er ook bij zitten en konden we gaan eten.
Na het eten moesten Rick en ik afwassen. Nadat we klaar waren met afwassen, gingen we omkleden om te gaan zwemmen. Toen we waren omgekleed, pakten we de handdoeken legden ze op het ligveld en doken het water in.
We gingen onderwater en zwommen gelijk naar de grot toe. Toen we weer in de grot waren zagen we dat er nog een doorgang was die we de laatste keer niet hadden gezien. Ik kroop erheen en Rick kwam achter me aan en toen we even hadden gekropen zagen we dat we in een opslag hut waren gekomen. Waar normaal gesproken alleen het personeel in kon komen.
Er lagen handdoeken en andere dingen. Er stond ook een kistje en we keken erin. We zagen dat er een paar rare doosjes in zaten. We pakten ieder een handdoek en Rick had ook nog iets uit het kistje gepakt, maar dat wist ik nog niet. Daarna kropen weer door de tunnel terug naar de grot. Toen we weer in de grot waren legden we daar de handdoeken op de grond en gingen er op liggen. Toen we even hadden gelegen pakte Rick me vast en hij begon me weer te zoenen. Hij maakte weer mijn bikinitopje los en hij begon mijn bovenlichaam weer te zoenen. Even later stopten we even met zoenen. Want ik wilde wel weten wat hij uit het kistje had gepakt. Hij had het in zijn zwembroek zak gedaan en hij haalde het tevoorschijn toen ik goed keek zag ik dat het een van de doosjes was. Toen ik goed keek zag ik dat er Durex (extra feeling) op stond voor zover ik wist was dat een merk voor condooms. En ik vroeg waarom hij dat had mee genomen. Hij zei dat hij volgens zijn gevoel het niet langer kon uithouden om geen seks met mij te hebben en hij vroeg of ik dat niet ook had. Ik zei dat ik dat gevoel die nacht voor het eerst had.
En daarna vroeg hij of ik al aan de pil zat. Ik zei dat ik al een hele tijd geleden al begonnen was. Ik vroeg of hij het niet al eerder met een ander had gedaan en ik zei dat ik het nog niet had gedaan. Hij zei dat ook hij het nog niet gedaan had. De twee weken na die dag hadden we het nog niet gedaan en het einde van de vakantie was er al en ik realiseerde me dat we onze adressen nog niet hadden uitgewisseld en ik pakte een blaadje en scheurde dat netjes in tweeën. Ik vroeg hem daarop zijn adres en msn op te zetten en ik deed het zelfde op mijn blaadje.
Daarna wisselden we de blaadjes om en we schoten tegelijk in de lach want we zagen dat we in de zelfde wijk woonden en dat we alleen in een andere straat woonden en dat ik wel wist welke straat hij woonde en hij zei dat ook hij wel wist waar mijn straat was en we sproken af om heel vaak naar elkaar toe te gaan. Ondertussen waren alle spullen al ingepakt en we konden vertrekken ik vond het heel jammer dat de vakantie al zo snel voorbij was gegaan. Ook hij vond dat en we gaven elkaar een hele dikke knuffel en een kleine zoen. Ik merkte dat we ook onze mobiele nummers nog niet hadden uitgewisseld en we pakten snel onze mobieltjes en wisselden de nummers uit.


Reacties:


Iloveanime
Iloveanime zei op 6 juni 2011 - 8:56:
leuk, maar je moet meer spaties tussen stukjes doen, anders is het te lang voor je lezer.
Snel verdeeeeeeeeeeeeeeeer!

Iloveanime.
ps: lees mijn nieuwe verhaal, pirates of the caribbean 5.