Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » vakantieliefde???? » 2. De terugreis

vakantieliefde????

2 juni 2011 - 14:03

1752

0

183



2. De terugreis

Toen ze waren uitgewisseld gaven we elkaar nog een snelle kus en stapten gauw de auto in. Toen we het erf af reden zagen we elkaar een hele tijd niet meer tot we weer bij het vliegveld waren waar we eerst wat gingen eten voor we konden vertrekken met het vliegtuig. Toen we bij elkaar op het kaartje keken zagen we dat we heel ver bij elkaar weg zaten en omdat Bas en Kim ook naast elkaar wilden zitten wisselde Kim en ik van kaartje met de plaats.
Toen we konden vertrekken zeiden we nog wel tegen onze ouders dat Kim en ik van plek hadden gewisseld. Maar dat hadden de ouders wel verwacht en ze vonden het goed. Dus toen we in het vliegtuig waren zei ik mijn ouders gedag toen hun een stukje verder moesten lopen en zei dat we elkaar weer zouden zien als we weer in Nederland waren. Toen ze weer verder liepen liep ik naar mijn plaats aan het raam. Naast mij kwam Rick zitten voor ons gingen zijn ouders zitten. Toen we in de lucht hingen kon ik eindelijk mijn riem los doen want die zat wel heel erg strak. Ik zag dat ook Rick het een opluchting vond dat de riemen los mochten en hij kwam tegen me aan liggen niet veel later sliepen we. Na een tijdje te hebben geslapen moest ik eerst naar de wc. Daarna ging ik weer zitten en ik pakte mijn dagboek uit mijn tas. Ik vond het handig dat er wel een uitklapbaar tafeltje aan de stoel voor me was gemaakt dus ik klapte het tafeltje uit en begon te schrijven
Date 15-10-2010
Lief dagboek
De vakantie is echt super snel overgegaan ik heb het wel heel erg naar mijn zin gehad en ik heb nu een vriendje Rick. Hij woont vlak bij mij en hij zit ook bij mij op school alleen een paar klassen hoger. Ik vind het dan raar dat ik hem nog nooit had gezien op school. Op het voetbalveldje vlak bij ons natuurlijk wel. Maar daar wist ik nog niet hoe hij heette. Hij komt na de vakantie ook bij mij op de badminton!! Word gezellig! Ik ga nu stoppen want Rick komt weer van de wc af!
Toen Rick weer naast me zat vroeg hij wat ik net aan het schrijven was. Ik zei dat ik in mijn dagboek aan het schrijven was en dat ik nu niet wist wat ik nu moest doen. Hij vroeg of ik een ds had ik heb een ds met een leuk spelletje die je ook met meer personen kan spelen. Dus we pakten allebei onze ds en ik vroeg welk spelletje het was. Hij zei dat het Mariocard DSI XL was en ik zei dat ik dat spelletje ook mee had en dat ik ook een DSI XL had. Dus we pakten het spelletje en zette het op multiplayer en ik zag dat hij even gauw zijn naam had veranderd in de auto want hij had nu de naam Rick(L)Demi en ik had ook mijn naam veranderd en bij mij stond er nu Demi(L)Rick. We zagen het van elkaar en we begonnen te lachen. Toen we waren uitgelachen hadden we allebei een poppetje uit gekozen en we konden beginnen met racen.
Toen we alle Laps hadden gereden kwam het eruit dat ik 1ste was en hij was 2de hij zei dat het een leuke race was geweest en hij legde heel even zijn DS weg en hij zoende me weer. Ik zoende hem terug. Ik hoorde in een: ieuwww!!!! Doe niet zo vies!! Ik stopte met zoenen en keek recht in de ogen van mijn broertje Bas. Bas!!!! Wat doe je hier. Zei ik. Hij zei dat hij naar de wc moest en daarvoor moest hij eerst langs ons. Ow?!
Dat wisten we niet! Zeiden Rick en ik tegelijk. Daarom moesten we allebei lachen en ik zei dat Bas nu wel door kon lopen. En hij liep door.
Ik zei tegen Rick dat we maar moesten wachten met zoenen tot we weer thuis waren en dat zou niet lang meer duren want ik hoorde uit de luidsprekers dat we weer naar de plekken moesten gaan en de riemen weer vast moesten maken want we zouden gaan landen. Toen we waren geland pakte ik mijn koffer van de lopende band en zocht ik in de hal mijn ouders op. De ouders van Rick gingen vast naar het restaurantje om een tafeltje te zoeken voor ons allemaal.
Toen Rick en ik mijn ouders hadden gevonden hun ook hun bagage hadden gepakt gingen we naar het restaurantje om wat te gaan drinken en wat te eten ik bestelde een saucijzenbroodje met een sinas en ook Rick bestelde een saucijzenbroodje met een sinas. Toen we waren uitgegeten moesten we weer afscheid nemen want we moesten allebei naar ons eigen huis terug want we moesten nog wel een best eind rijden.
Dus toen we onze bagage in de auto hadden gezet gaven Rick en ik elkaar nog een snelle kus en stapte we in de auto. Toen ik op mijn DS ging kijken zag ik dat ook Rick aan het proberen was om pictochat op te starten met mij en toen ik ook pictochat had opgestart konden we als nog praten met elkaar. Dat was wel heel leuk dat dat kon. Zeker omdat we best ver uit elkaar reden en we hadden gewoon vol bereik met elkaar. Hij begon met praten en ik ging antwoorden.
Rick: hey Deem!!! Is het goed dat ik je Deem noem??!!
Demi: hey ja is goed hoor maar ik blijf jou wel gewoon Rick noemen is makkelijker!!  maar weet jij eigenlijk hoe het mogelijk is dat we met deze afstand tussen elkaar dat het toch mogelijk is om met elkaar te chatten. De DSen zijn toch wel heel goed geworden. leuke foto trouwens HAHA lol!!
R: ja dat vraag ik me ook wel af ja maar dat is niet belangrijk het is wel leuk dat het kan en nu kunnen we toch praten!!  Wel jammer dat ik je niet kan zien dat had leuker geweest!!!  Heb je geen foto die je kan instellen want ik kan dat wel. En bedankt
D: ja dat kan ik wel maar ik heb geen leuke foto’s nog erop ik maak er wel eentje voor je nu w8 effe!!!
Nadat ze een foto had gezien stelde ze hem in als profielfoto.
R: hee ben je er al weer leuke foto!!!!!! Had je nog een leuke want deze is niet in een auto gemaakt. In het echt blijf je toch leuker maar w8 volgens mij hadden we toch ook een gezamenlijke foto met z’n tweeën ik ga die instellen doe jij dat dan ook!
D: ja dat is een goed idee!! Ik ga het meteen doen.
Nadat ze allebei de foto hadden ingesteld gingen ze weer terug naar het gesprek.
R: ben ik weer ik heb hem alleen een beetje veranderd en leuker gemaakt.
D: ik ben er ook weer en ik heb hem ook een beetje veranderd. Die van jou is leuker dan die van mij geworden. Vind ik maar hoor!!  mijn ouders zijn van plan om bij de volgende afslag af te gaan voor een pauze.
R: En ik vind die van jou juist leuker. O ja mijn ouders wilden daar ook al heen dus zie je daar wel. Mis je egt heel erg.
D: mis jou veel meer dan je mij ooit zal missen!!(L) zie je zo want we gaan al afslaan. Zo meteen pak ik mijn laptop erbij vind ik wat leuker praten en we hebben Wi-Fi in de auto hopen dat je dat ook heb. Hoor ik zo meteen wel van je!!!!!
Nadat Demi haar ds had op gebergd in haar tas gingen ze al stoppen en ze zag dat Rick er ook al aan kwamen rijden. Toen Rick en zijn ouders ook stil stonden op de parkeerplaats naast die van ons stapten we allemaal uit en gingen we naar het restaurant waar we waren gestopt. Het restaurant was een Burger King. We liepen naar binnen en het eerste wat ik ging doen was naar de wc gaan want ik moest echt al heel nodig. Toen ik weer terug kwam van de wc stonden ze al bij de balie om te bestellen dus ik was net op tijd om mijn bestelling door te geven en ik had bij toeval weer hetzelfde als Rick maar ik had alleen maar een bakje sla met een milkshake en een paar twister frites want ik wilde niet te veel nemen. En Rick had in plaats van de sla een burger. Toen de bestelling was afgerekend gingen we naar de rest aan de tafel.
Toen we bij de tafel waren ging ik naast Rick zitten en gaf hem wat hij had besteld. Ik vroeg of hij ook bij hem in de auto Wi-Fi had hij zei van wel. Hij zei dat hij dan zo meteen ook zijn laptop aan zou zetten want ze hadden bij msn veel meer emoticons.
Dus toen ze klaar waren met eten gingen ze weer terug naar de auto’s want het was al best laat geworden en ze moesten nog een half uur rijden voor ze thuis waren. Ze stapten allemaal weer in de eigen auto’s om het laatste stukje naar huis te rijden. Toen de auto’s waren gestart gingen de laptops aan en konden ze op msn. Toen Demi was in gelogd op msn zag ze dat Rick haar al had toegevoegd dus ze accepteerde het vrienden verzoek en ze zette hem gelijk bovenaan in haar favorieten. Ondertussen had Rick al wat gezegd dus ze klikte het gesprek aan nadat ze een liedje had aangezet.
R: Hey Deem! Ben ik weer. Mijn internet doet het wel maar hij kan af en toe wel weg vallen. maakt dat heel veel uit denk je.
D: Hey Rick! Ik ben er ook weer. Die van mij kan ook wegvallen hoor dus dat maakt niet zo veel uit. En het weg vallen is bij mij heel vaak dus maar dat is best wel irritant!
R: ook bij mij valt het heel vaak weg en dat kan inderdaad af en toe heel irritant zijn! Maar op een gegeven moment wen je daar aan
D: ik weet niks meer om over te praten tijdens dit gesprek weet jij nog wat om over te praten. Niet dat we nog veel tijd hebben om te praten! want we zijn al weer bijna in onze woonplaats!!!! wel jammer want ik wilde eigenlijk nog even met je praten!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.