Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » in Love but Broken » in Love but Broken [deel 1]

in Love but Broken

3 feb 2009 - 16:29

733

0

258



in Love but Broken [deel 1]

viel Spaß. :"3

Linsey's Pov.

De Scholen waren weer begonnen. ik zag er tegenop om weer naar school te gaan. Dat wordt weer bergen huiswerk. Aan de andere kant, je maakte natuurlijk wel weer wat mee. Zuchtend keek ik op de wekker en zag dat het nog maar 3 uur was. Ik kon de slaap maar niet vatten. Ik wist ook niet hoe het kwam. Misschien voor morgen. Ik ging alweer naar de derde klas. Ik draaide van m'n ene op de andere zij, gaf een stomp tegen het kussen en draaide me zuchtend nog een keer om. Nadat er weer een uur verstreken was besloot ik maar muziek te gaan luisteren. Ik stopte de oortjes in m'n oren en deed m'n iPod aan. De eerste klanken van een liedje begonnen te spelen en ik deed m'n ogen dicht. Het was een lied van de JonasBrothers; When you look me in the eyes. ik vond hun echt helemaal geweldig! m'n hele kamer hing vol met posters van hun. De meeste posters kwamen uit Amerika. In de vakantie was ik daar geweest en ik had zo'n beetje alle tijdschriften gekocht waar hun instonden. Het was een topvakantie geweest. ik luisterde aandachtig terwijl ik aan Nick Jonas dacht. Hij was één van de band en ik was still in love op hem. ik wist dat ik hem niet kon krijgen, maar toch. ik kreeg kriebels als ik aan hem dacht. Zo lag ik nog een tijdje te denken en langzaam viel ik in een diepe slaap.

De volgende ochtend werd ik kreunend wakker van geklop op de deur. 'Wakker worden, je moet naar school!' Riep mama gehaast. 'Jaja!' Riep ik geïriteerd terug. ik stapte uit bed maar merkte dat m'n mobiel nog in bed lag. ik zette m'n mobiel aan de oplader en kleedde me aan. ik liep de trap af, de huiskamer in. Toen ik de gedekte tafel zag keek ik verbaasd naar mama. 'Hebben we wat te vieren ofzo?' vroeg ik. 'Ja, dat je weer naar school mag.' antwoordde Tom plagerig. Tom was m'n broer. 18 jaar oud en klaar met school. Hij ging dit jaar naar de Universiteit en hoefde pas over twee weken te beginnen. 'Wat zijn we weer grappig.' antwoordde ik sarcastisch. ik ging aan tafel zitten, smeerde snel een boterham en propte die in m'n mond. 'Zo, jij hebt haast.' zei papa die ondertussen ook beneden was gekomen. ik slikte de boterham met een glas melk door en zei:'Ja, maar ik moet me ook nog opmaken enzo, en ik ben al laat!' 'Had je maar eerder op moeten staan,' zei Tom die op de bank zat. 'Ach, zeur niet,' zei ik boos en ik liep de trap op. Soms was hij echt vreselijk irritant. Toen ik even later weer beneden kwam stond Nicole al in de woonkamer. 'Hee, lins,' begroette zij me. 'Hee.' zei ik terug. ik deed m'n jas aan en de tas om m'n schouder. Vandaag hadden we een introductiedag dus hoefden we niet zoveel mee te nemen.

Toen we op de fiets zaten begon Nicole gelyk te praatten en zoals altyd luisterde ik. 'O, trouwens, weetje dat Hannah Montana een concert gaat geven?' Ik begon te lachen. Nicole en Hannah montana. 'Nee, serieus hoor.!' Riep Nicole nep-beledigd. 'En ik wil daar echt heel graag heen!' 'En nu wil je dus vragen of ik met jou mee wil?' vraag ik. Nicole knikt stralend. ik keek haar bedenkelijk aan. 'Aah, please? Lins, doe 't voor mij. Anders vraag ik Demi of Anna wel. En trouwens, bij dat concert zitten ook gastoptreden van de Jonas Brothers.' ik keek haar met grote verbaasde ogen aan en ontweek nog net optijd een geparkeerde auto. 'OMYJONAS! Had dat eerder gezegd. Dan had ik gelyk ja gezegd!' Riep ik. 'Aah, ik wist wel dat je meeging! Je bent echt een schat!' zei Nicole en ze wierp me een kushandje toe. Nicole en ik waren al jaren vriendinnen en onafscheidelijk. Op de Basisschool waren we al beste vriendinnen. Toen wij naar de middelbare gingen kwamen Demi & Anna er ook bij. Dat kwam vooral door onze muzieksmaak en dezelfde styl die we hadden. 'Hallo? Contact.' vroeg Nicole. Ik keek op uit m'n gedachten. 'O, sorry. Wat zei je?' Vroeg ik. 'Niks vertellen hoor over dat concert. Anders willen Anna en Demi ook mee en ik wil liever een keer alleen met jou.' Ik begon te glunderen en zei:'Oke!'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.