Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Story Of An Archer (One - Shot) » The Story Of An Archer (one-shot)

The Story Of An Archer (One - Shot)

5 juni 2011 - 21:17

489

1

305



The Story Of An Archer (one-shot)

Er was eens een meisje dat heel graag boogschutter wou zijn, maar het probleem was dat ze snel vermoeid was en dat ze dus niet lang kon blijven staan. Dit vormde natuurlijk een probleem als je een boogschutter wilt zijn, want dan moet je wel lang kunnen blijven staan. Haar ouders zeiden tegen haar dat ze boogschieten moest opgeven en een andere hobby moest gaan zoeken, maar dat zag Elise niet zitten!
Op een dag klopte er een ruiter aan bij het oude boerderijtje waar Elise en haar ouders woonden. Het meisje vroeg of dat ze haar konden helpen met haar paard. Het paard was ernstig ziek en de ouders van Elise waren de beste dierenartsen van het dorp. “Wat is er gebeurt? Het ziet er niet zo goed uit en ik vrees dat we te laat zijn.”¯ Het meisje begon te snikken en vertelde wat er gebeurt was. “Ik zal haar een medicijn geven en we zullen haar hier houden, als er dan iets zou zijn dat we er direct bij zijn.”¯ Het meisje stemde in en vertrok.
De volgende dag kwam het meisje terug aankloppen om te vragen hoe het met haar paard was. “Het gaat redelijk goed met haar, maar we moeten haar nog een tijdje hier houden, je mag elke komen als je dit wil.”¯ En dat deed het meisje dan ook, elke dag kwam ze een bezoekje brengen.
Na een tijde werden Elise en Marie, het meisje met het paard, bevriend. Marie kwam elke dag van 1 uur tot 5 uur spelen met Elise. Toen het paard van Marie terug genezen was, bedankte Marie de ouders wel duizenden keren en beloofde ze Elise dat ze nog eens zou komen.
Na een paar weken kwam Marie terug aangereden op haar paard, zoals ze beloofd had. Ze wist dat Elise graag eens wou gaan boogschieten, maar dat dit niet kon vanwege haar gezondheid. Dus stelde ze voor om Elise op haar paard te zetten en zo te gaan boogschieten. De ouders stemde in dat dit mocht en Elise was super blij, ze pakte al haar spullen voor boogschieten en Marie hielp haar het zadel in. Marie lijde het paard langs de visionen die opgesteld stonden. De eerste keren ging niet zo goed en moest Elise aan het paard wennen, maar na verloop van tijd schoot ze bijna mooi in het midden van de visionen. Na een tijd wisselde ze en probeerde Marie om in de roos te schieten. Zo speelden ze tot het donker was en ging Marie naar huis.
Toen Marie een paar maanden later terug ging naar de oude boerderij om samen met Elise te gaan boogschieten, had Elise een eigen paard en gingen ze samen boogschieten. Het was een leuke bezigheid voor Marie en Elise haar droom werd werkelijkheid, ze kan nu haar favoriete hobby beoefenen zonder last te hebben van haar gezondheid.
En zo zie je maar weer, voor alles is er een oplossing!


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 18 aug 2013 - 17:52:
Haha stoer kort verhaal! xx de Rivardo lovertt