Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Running Away » Chapter One

Running Away

8 juni 2011 - 15:31

330

1

311



Chapter One

Ik keek achter om. Mijn benen konden niet meer sneller maar mijn gedachten stonden maar op één ding, lopen. Maak dat je weg komt. Ik hijgde en kon niet meer maar ik moest verder. Hij zou me vermoorden. Me doden tot er niets meer van me overbleef. Altijd moest ik maar rennen of lopen. Ik liep voor alles en iedereen weg. Voor mijn verleden, voor mezelf, voor alles ... en nu voor hem. Voor mijn leven. Ik ging eraan. Mijn voeten konden het niet meer aan en ik struikelde. Ik keek strak voor me. Help een massa. Mijn blik wierp ik even achter om en merkte dat hij steeds dichter bij kwam. Uitgeput was ik, maar ik gaf niet op.
"Aan de kant!", riep ik en de massa week een deel voor mij.
Ze schreeuwde dingen die ik niet kon verstaan. Het waren hysterische fans of dat soort mensen waar je liever niet mee te maken krijgt. Een meisje stond recht voor me en ik duwde haar gewoon aan de kant. Overal wist ik met tussen te krijgen. Ik struikelde. Hij zou me grijpen. Net niet want een meisje gooide zich tussen ons.
"He, kijk eens uit sukkel.", hoorde ik het meisje tegen hem zeggen.
"Rot op. Kutwijf.", zei zijn stem.
"Uit de weg.", schreewde ik.
Tranen stroomden nu over mijn wangen. Ik kon ze niet meer tegen houden. Mijn mascara, die ik had aangedaan liep uit en maakte vlekken op mijn losse T-shirt. Mijn kledij was al wat verscheurd omdat hij al een paar keer aan mijn kledij had getrokken. Mijn voeten strompelden over een hek en ik knalde er tegen. Wanneer hij me bijna had, trok een man me mee.
"He!", riep hij nog tegen de man.
Maar die reageerde niet en bracht me ergens naar binnen. Ik besefte niet wat er zo juist gebeurd was. Mijn hart bonsde aan honderdtachtig per uur. Overtouren, boem motor ontploft, gedaan met mij? Dat wou hij ,niet? Nee Brooke dat mag je niet denken je hebt het gered.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 11 juni 2011 - 12:36:
Leuk=D Super! Ben nieuwsgierig,,,,,,,,,,,,,,,,

Melding please

XX