Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » An other Justin Bieber story » Het vertrek

An other Justin Bieber story

8 juni 2011 - 15:53

981

0

275



Het vertrek

Eindelijk het was dinsdagnamiddag en onze examens waren gedaan, ik was blij want eindelijk begon de vakantie. Wanneer we met ons groepje naar buitengingen om wat leuks te gaan doen, zong een jonge van ons groepje genaamd, Tim het liedje Baby van Justin Bieber. Hij wist goed genoeg dat ik dat lied niet kon aanhoren en met niet kunnen aanhoren bedoel ik dan ook echt haten!
“Tim, ga jij dat debiele lied blijven zingen.”¯, zei ik.
“Baby, baby, baby no….”¯, zong Tim verder.
“Man, stop ermee.”¯, zei Alice, mijn beste vriendin.
“Waarom? Jullie vinden Justin Bieber toch hot?”¯, grijnsde hij.
“Als we hem hot vinden, dan vinden we Sinterklaas ook hot! We haten die gast, hij is zo een klein kind een baby en hij is homo!”¯, zei ik.
“Plus hij is zielig want het enige waarover hij kan zingen is liefde.”¯, voegde Mona eraan toe.
“Jullie zijn gewoon jaloers!”¯, zei Tim.
“Jaloers? Waarop? Op zijn kattengejank?”¯, spotte ik.
We lachten. Mona had voorgesteld om naar het openbaar zwembad te gaan omdat het goed weer was. Iedereen vond dit goed. We gingen ons zwemgerief thuis halen en gingen dan naar het openbaar zwembad. Wanneer we daar aangekomen waren, kwamen we een groepje mooie jongens tegen. De mooiste glimlachte naar Alice, omdat Alice wel een heel mooi meisje was. Ze had blond lang haar en groene ogen. Ik daarentegen was minder mooi of dat vond ik toch van mezelf. Mijn bruine lange haren waren in een dot gedaan en mijn rechte frou vulde mijn gezicht beter. Mijn haar was vrij donker en dat zorgde ervoor dat ik donkere wenkbrauwen en donkere wimpers had. De kleur van mijn ogen was blauw, helder blauw. Mona was ook een mooi meisje met haar blonde half lange haren en haar bruine ogen, keek ze naar mij. De mooiste jongen had blonde haren en bruine ogen en Alice knipoogde naar hem. Niet weer dacht ik bij mezelf. Elke keer kwamen de jongens dan en probeerden haar te versieren, uiteindelijk vond ze, ze toch maar niets en wij hadden niets aan haar. Ik liep snel door en gunde de jongens een not done blik. Om ze duidelijk te maken dat ze ver uit de buurt moesten blijven, dit keer liet ik het niet zomaar verpesten want ik vertrok de week erna naar Atlanta een stad in Georgië in Amerika, in het hotel Mariott Marquis. Toen ik hoorde van mijn moeder dat we naar Atlanta gingen was ik razend! Waarom vraag je, je nu waarschijnlijk af? Wel toevallig woont daar Meneer Justin Bieber. Maar nu ben ik er wel over want we zitten in een heel duur hotel en aangezien ik zestien ben mag ik uit gaan van mijn ouders, zelfs in Atlanta, wel samen met mijn zus Paulien en we maar misschien twee dagen daar gingen blijven en dan door reizen naar andere steden of andere staten van Amerika. Mijn ouders zijn niet streng, ik mag veel, ze geven me ten minste vrijheid. Mijn naam is trouwens Jasmine. Mona en ik gingen samen met de jongens ergens zitten, maar ik zag Alice haar blik zoeken naar de jongens.
“Alice, niet weer.”¯, schreeuwde ik tegen haar terwijl ik aan haar arm trok.
“Wat?”¯
“Dit keer ga je eens met ons zwemmen oké? Niet met die stomme jongens liggen te flirten!”¯, zei Mona.
Ze keek ons raar aan en de jongens moesten lachen. Onder de jongens mag je verstaan Tim hij is redelijk mooi, maar niet mijn type, zwart haar en bruine ogen, sterk gebouwd en dan heb je Louis, hij heeft blond haar en blauwe ogen en een super strak lichaam, hij heeft een vriendin genaamd Tina en last but not least hebben we Nico, een magere jongen, met bruin haar en bruine ogen. Sputterend ging Alice akkoord. Ze zwom de hele tijd mee en we hadden veel fun. Jammer genoeg moest ik niet veel later naar huis.

Toen ik thuis aankwam, zag ik mijn moeder alles inladen.
“We vertrekken toch pas volgende week?”¯, zei ik tegen mijn zus.
“De planning is veranderd, we vertrekken vandaag nog. Over vier uur stappen we op de vlieger.”¯
“Wat? Ik moet mijn bagage nog pakken.”¯
“Ik heb al een deel van je kleding ingepakt, make-up enzo, moet je zelf nemen.”¯
“Dankje, je bent een sweetheart.”¯, zei ik terwijl ik snel een kus op haar wang drukte en snel naar binnen liep.
Eyeliner, oogschaduw, mascara en lipgloss gingen bij in mijn toiletzak. Nog wat extra kleren erin en klaar. Snel nam ik mijn handtas en stopte er mijn gsm, mijn fototoestel en mijn ipod touch in. Niet veel later zaten we in de auto op weg naar de luchthaven. Mijn zus en ik waren naar wat muziek aan het luisteren, terwijl mijn moeder en vader over hun werk bezig waren.
“Ken je dit?”¯, vroeg ik aan mijn zus.
Ze knikte: “Bromance van Tim Berg.”¯
Ook zij lied me liedjes horen van op haar ipod touch. Plots trilde mijn gsm.
“Waarom moest je zo nodig weg? X nwly Mona”¯
“We zijn nu onderweg naar de luchthaven, mijn ouders hebben besloten vroeger te vertrekken. X Nwly2 Jasmine.”¯, tipte ik op mijn samsung qwerty star.
Ik kreeg snel antwoord terug.
“Wat? Ben je nu al naar Atlanta? XMona.”¯
“Ja bestiee het spijt me! X Jasmine.”¯
Ik kreeg geen antwoord meer hopelijk was ze niet kwaad op me. Niet veel later kwamen we op de luchthaven van Zaventem aan. Mensen liepen alle richtingen uit en ik keek naar mijn horloge. Mijn ouders liepen richting de incheck balie en mijn zus en ik volgde hen. Het was er heel druk maar niet veel later waren we in de winkel van de luchthaven. Ik en mijn liepen naar de kledij winkel. Onze moeder keek ons afkeurend aan en helaas mochten we niets kopen.
“Jullie hebben al genoeg.”¯, zei mijn moeder.
Na een uurtje of twee zaten we op het vliegtuig richting Atlanta. Rond een uur of negen viel ik in slaap omdat ik moe was van deze dag, alles was zo snel gegaan en dat had me moe gemaakt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.