Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » My Angel ~Destine » Zeven

My Angel ~Destine

10 juni 2011 - 12:39

671

4

345



Zeven

Nummer 7 alweer. Voor degene die echt niet kunnen wachten op volgende hoofstukken, op Quizlet staat hij al helemaal afgeschreven, en ben ik bezig met het vervolg. Daar heet ik PixelPunk. Hij gaat trouwens tot hoofstuk 52!

Pov Laurens
Eindelijk, na vier hele weken, kan ik haar weer knuffelen. Ik vind haar zó erg leuk! Op Melody's bed ligt een meisje, ze was ook heel erg hard aan het lachen, maar komt nu alweer bij. Sterker nog, ze kijkt me met grote ogen aan. Robin L stormt de kamer in. 'Ja hoor, gevonden!' Roept hij. Melody lacht en laat me los. Ik kijk even spijtig, maar dan staat Hubrecht voor me. Hij kijkt me even waarschuwend aan. Hij is de enige die weet dat ik haar leuk vind. Dat ik smoorverliefd op haar ben. En hij begrijpt ook wel dat ik het niet durf te vertellen. Ik kijk even verbaasd naar Hubrecht. 'Het begint een beetje op te vallen!' Mompelt hij in mijn oor en ik word een beetje rood. 'Kom, gaan we de tourbus uitpakken? Laurens was zó snel weggerend...' Zegt Tom en ik bloos. 'Sorry!' Zeg ik en Robin F lacht. 'Je bent geniaal, joh!' Zegt hij en hij slaat op mijn schouder. Melody grijnst. 'Ohja, jongens, dat is Kaya. Let niet op hoe ze nu naar jullie kijkt maar ze is fan en ze geloofde niet dat ik bevriend ben met jullie!' Zegt ze. Ik schiet in de lach en ik zie Robin L kijken. Dat ga je niet menen! We lopen naar beneden, Kaya en Melody lopen mee. Robin L loopt iets voor me. Snel neem ik een aanloopje en ik spring bij hem op zijn rug. 'Je vind haar leuk, hè?' Zeg ik in zijn oor en Robin draait een rondje. 'Laurens! Jongen, ga van mijn rug af!' Roept hij en ik lach. Ik laat los en ik ren snel weg, want ik weet dat hij me terug gaat pakken. Lachend rent Robin achter me aan en ik sprint weg.

Eindelijk is die bus uitgepakt. 'Waarom nemen we zoveel spullen mee?' Moppert Hubrecht. Robin F haalt zijn schouders op. 'Omdat we anders te weinig kleren hebben?' Ik knik. 'Dat zal het wel eens kunnen zijn ja!' Zegt Tom. 'Jong, je haalt me de woorden uit mijn mond!' Zeg ik en iedereen lacht. Ik kijk Tom aan, en hij mij. Op precies hetzelfde moment duiken we op elkaar en beginnen we een vechtpartijtje. Hubrecht zucht en rolt met zijn ogen. 'Gaan we weer!' Zucht hij.

Uiteindelijk zijn Tom en ik uitgevochten en ga ik maar eens kijken hoe ik mijn slaapkamer achtergelaten had, mezelf kennende... Hubrecht word altijd knettergek van mij en Robin L. Toen we de grote tourbus nog niet hadden, maar ons kleine busje, zaten wij samen op de achterbank en het werd een bende! Hubrecht zat er ook altijd naast en hij mopperde altijd dat zelfs een vuilstortplaats nog schoner was. Daar konden we altijd zó om lachen, alleen kan Cas er niet om lachen als we van de tourbus een vuilstortplaats maken... Ach, waarom zouden we daar naar luisteren? Ik open de deur van mijn slaapkamer, en... Precies wat ik had verwacht. Een enorme rotzooi. Overal liggen kleren die ik niet meenam op tour, chipszakken als Robin L en ik een 'filmavondje' hielden... 'Hubrecht?' Brul ik naar beneden. 'Ja!' Komt het antwoord. 'Ik heb een probleempje met mijn kamer, het is nogal een zooitje...' Roep ik. 'NEE IK RUIM NIET OP!' Brult hij en ik hoor gelach van beneden komen. 'Robin? Wanneer houden we weer filmavond? Ik hoor net dat Hubrecht mijn kamer gaat opruimen!' Roep ik. Dan vliegt er een deur open en stormd Hubrecht de trap op. 'Nu heb je het gemaakt jongetje!' Roept hij en hij springt boven op me. Tom komt ook naar boven en hij ligt helemaal dubbel. Zelf kom ik ook niet meer bij van het lachen. 'Sorry Hubrecht! Het was maar een grapje!' Zeg ik. Hubrecht gaat weer rechtop staan en hij kijkt mijn kamer in. 'Je hebt wel gelijk over dat het een giga zooi is!' Zegt hij lachend en ik kijk schijnheilig. 'Ik weet niet hoe dat komt, hoor!' Zeg ik en iedereen lacht weer. Ik zucht. Dan moet ik maar gaan opruimen!


Reacties:


itwasadream zei op 2 okt 2012 - 22:38:
haha dit is definitly het leukste hoofdstuk c:


MusicFish
MusicFish zei op 18 juni 2011 - 11:05:
Leeeuk!! Snel verder?


FreeHugsPlz
FreeHugsPlz zei op 10 juni 2011 - 22:58:
leukleukleuk !


xLoveMusic
xLoveMusic zei op 10 juni 2011 - 15:47:
Wow, lang geleden (:
Leuk verhaal, nog steeds! snel verder!