Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Running Away » Chapter two

Running Away

11 juni 2011 - 13:09

263

1

307



Chapter two

Ik werd ergens naar binnen geleid. In mijn ooghoeken zag ik hem nog proberen binnen te geraken, maar er stond te veel beveiliging. Mijn gsm trild en geschrokken keek ik de man aan. Hij merkt niets en leid me naar één of andere rare kamer. Was dit schijn? Schijn om me doen te geloven dat ik gered was? En dan me toch aan hem over te leveren?
"Zet je rustig neer.", klonk dan de man vriendelijk.
Zijn reusachtige lichaam maakte me al bang, maar zijn gezichtsuitdrukking en zijn stem, stelde me meer gerust. De zwarte man merkte dat ik onderdanig deed wat er van me gevraagd werd en dat angst doorheen mijn lichaam stroomde.
"Wacht hier. Ik haal wel een glaasje water voor je.", glimlachte hij.
De enorme massa bewoog zich naar de hal waar hij één of andere kamer binnen ging. Ik hoorde hem wat zeggen. En wat nu? Wat als hij nou binnenk kwam. Mijn hart ging als een gek te keer. Aarzelend viste ik met mijn armen vol schrammen, mijn gsm uit mijn verscheurde kledij. Ik hoorde een deur dicht vallen. Oh help hij was daar. Ik hield mijn adem in en maakte me klein. Voetstappen weerklinken deze richting uit. Mijn hart leek te stoppen met kloppen. Een schaduw kwam te voorschijn.
"Hier heb je, je glas water.", zei de stem van de vriendelijke man en gaf me een glas water aan. Ik wou dank je zeggen maar er kwam niets uit mijn keel. De man keek me aan.
"Drink maar.", glimlachte hij.
Ik dronk en steken gingen door mijn keel. Het leek wel alsof deze ontplofte.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 12 juni 2011 - 9:10:
AAAAAAH=d OMG