Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » PETER PAN RETURNS » Terug

PETER PAN RETURNS

12 juni 2011 - 13:03

363

4

300



Terug

Dit is het eerste hoofdstuk van mijn nieuwe verhaal. Dit hoofdstuk is nog een beetje kort, maar ik probeer de volgende hoofdstukken wat langer te maken.

Het was al een paar maanden geleden dat Wendy Darling in Neverland geweest was. Een paar maanden geleden dat ze Peter gered had door hem haar verborgen kus te geven, en een paar maanden dat ze verhuisd was naar haar eigen kamer. Niet kort daarna was ze naar het ziekenhuis gebracht. Ze was ernstig ziek, maar de dokters wisten totaal niet wat er aan de hand kon zijn. De ene dokter zei dat ze en onstabiel hart had, de andere dokter zei dat ze een tropische ziekte had opgelopen. Dat laatste kon, gezien waar ze geweest was, wel waar zijn, maar Wendy wist zeker dat dat het niet was. Wendy wist precies wat het wel was, maar het probleem was, dat de dokters haar niet geloofden. Ze bleef maar zeggen dat ze naar Neverland moest om Peter te zien, maar ten eerste wisten de dokters niet waar of wat Neverland was, en ten tweede, als ze het al zouden weten kon Wendy er nog niet komen, omdat ze niet kon vliegen. Elke nacht droomde Wendy over Peter Pan, en ze hoopte dat als hij bij hen thuis zou komen dat een van de jongens hem wel naar het ziekenhuis zou sturen. Ze hoopte dat hij haar zou komen halen. Want Wendy wist zeker dat ze niet zomaar ziek was. Ze was ziek omdat ze van Peter hield, maar moest opgroeien. Ze wilde niet opgroeien.
"Wendy, lieverd ik heb goed nieuws." zei haar moeder toen ze binnenkwam. "Je mag naar huis toe, omdat de dokters denken dat dat misschien beter voor je is." "Mama, mag ik dan in de kinderkamer slapen? Dat is de enige plaats in het huis de Peter kent." "Wendy, je moet nu echt stoppen met dat fantaseren, maar als jij graag in de kinderkamer wil slapen, dan maken we daar een bed voor je." zei Maria Darling. Ze wilde haar dochter niet teleurstellen, en ze dacht zelf ook dat het beter voor Wendy zou zijn om op een vertrouwde plaats te zijn. Ze was erg bezorgd over de gezondheid van Wendy, vooral omdat de dokters ook niet wisten wat het was.

Die avond sliep Wendy weer in haar bed in de kinderkamer.


Reacties:


R5ismyworld
R5ismyworld zei op 17 nov 2013 - 12:58:
cooll! ik ga snel verder lezen!


fallinlove
fallinlove zei op 3 dec 2011 - 20:18:
leuk ik hoop dat peter komt


Voldfiction
Voldfiction zei op 5 aug 2011 - 20:39:
Probeer wel de dialogen op een nieuwe regel - bij elke nieuwe spreker ..

Leuk verhaal(tje)


DragonLove
DragonLove zei op 17 juni 2011 - 21:20:
En toen kwam Peter Pan


Hopelijk