Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » in Love but Broken » in Love but Broken [deel 2]

in Love but Broken

4 feb 2009 - 15:00

660

1

313



in Love but Broken [deel 2]

nieuw deel. (:

Linsey's Pov.

De hele schooldag zaten ik en Nicole elkaar lachend aan te kijken. ik wist waaraan ze dacht; Het concert. ik had er ook zo'n zin in. Er was alleen wel een probleem, ik moest het natuurlijk ook vragen aan m'n ouders. ik wist niet of hun het goed zouden vinden. Toen Nicole en ik aan het eind van de dag naar huis fietsten zei Nicole;'Ik heb er echt zoo'n zin in!' 'Jaa ik ook! Alleen ik moet het nog wel vragen.' zei ik. 'Ja, ik ook.'zei Nicole. 'Ik dacht dat jij al gevraagd had?' zei ik verontwaardigd. Nicole schudde haar hoofd. 'Ik wou eerst zeker weten of jou wou.' ik knikte. we kwamen langs m'n huis en we namen afscheid. Ik zette m'n fiets in de tuin en ging naar binnen. 'Hai!' Begroette mama me. 'Hee.'zei ik terug en ik liet m'n tas op de grond vallen. 'En, hoe was het op school?' vroeg mama. 'Oh, goed hoor.' zei ik en ik liet m'n rooster aan mama zien. Ik dacht aan het concert. Nu moest ik het vragen. 'Mam?' 'Ja?' zei mama. 'Mag ik naar het concert van Hannah Montana?' vroeg ik terwijl ik m'n ogen dichtkneep. 'Hannah Montana? Hoe kom je daar opeens bij dan?' vroeg mama. Ik opende een oog en zei: 'Nicole wil daar heel graag naartoe, maar ik wil ook supergraag want er zijn gastoptreden van de jonas brothers bij.' Mama keek me bedenkelijk aan. 'Ik zal het straks met papa overleggen.' Ik slaakte een zucht van opluchting. Dat is tenminste beter dan gelyk een 'Nee'. Ik zag het m'n moeder zo zeggen. 'Alleen op één voorwaarde.' zei mama toen. 'Wat dan?' vroeg ik. 'Je schoolwerk mag er niet onder lijden.' 'Nee, maar dat gebeurd ook niet hoor.!' zei ik poeslief. 'Waar en wanneer is dat trouwens?' vroeg mama. Ik haalde een briefje uit m'n zak en gaf het aan haar. Nicole had vanmorgen nog snel even alle informatie opgeschreven. Zaterdag begon de voorverkoop en dan moest ik het weten. Anders waren de kaartjes zo uitverkocht. Ik pakte m'n tas en liep naar boven. Daar zette ik m'n laptop aan en surfde nog even over het net.

Na een tydje riep m'n moeder dat we gingen eten. m'n vader en moeder zaten diep in discussie of ze mij nou wel naar het concert moesten laten gaan of niet. m'n moeder had er niet zoveel problemen mee, maar m'n vader vond het eigelijk niet goed. Uiteindelijk gaf m'n vader zich gewonnen. 'Dus ik mag?!' riep ik blij. Papa knikte. 'Aah! Zoo bedankt!' riep ik blij. ik begon hyper door de kamer te springen. 'Doe even normaal, wil je.' zei Tom. 'Sorry hoor, ik ben gewoon blij.' zei ik.

's avonds ging m'n mobiel. 'Met linsey.' zei ik. 'Hee, met Nicole.' hoorde ik door de telefoon. 'Hee, bel je voor 't concert?' vroeg ik. 'Jaa.' zei Nicole. 'Mag jij?' 'Jaa! ik mag!' riep ik. 'Ik ook!' schreeuwde Nicole. Zo bleven we nog een tydje doorpraten.

De hele week hadden we het over niks anders dan het concert. Demi & Anna wisten nog van niks. We hadden afgesproken dat we het pas na het weekend zouden zeggen. Als we de kaartjes besteld hadden. Nicole zou de kaartjes bestellen en m'n vader zou ons naar het concert brengen. Het was alweer maandag en we hadden er al een week school opzitten. Vandaag zouden ik en Nicole aan Demi en Anna over het concert vertellen. We waren bang dat ze boos zouden worden. 'We moeten wat vertellen.' begon ik 's ochtends. 'Wat dan?' Demi en Anna keken ons nieuwsgierig aan. 'Ik en Linsey gaan naar het concert van Hannah Montana!' zei Nicole uiteindelijk. 'Oh, cool!' zei Anna. 'Ik en Anna wouden ook gaan alleen we mochten niet.' zei Demi. 'Nu gaan we naar dat 3D concert in de Bios.' zei Anna blij. ik en Nicole knikten. Toen de bel ging voor de eerste les keken ik en Nicole elkaar glimlachend aan.


Reacties:


MissJonas
MissJonas zei op 5 feb 2009 - 16:46:
pllllzzz tell me als er een nieuw deel iss

luv it

xx