Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stand Alones » Onverwacht [CD]

Stand Alones

3 juli 2011 - 15:23

1690

1

214



Onverwacht [CD]

Dit is mijn eerste verhaal hier op Fanfic.nl, en ook het echt eerste verhaal dat ik geschreven heb. En dan ook afgeschreven. Let me know what you think ;)

.

Eindelijk was de dag waar ik precies negenentachtig dagen op heb gewacht, aangebroken en ging ik de bandleden van Tokio Hotel weer ontmoeten. Na al vijf jaren een rasechte fan van het eerste uur te zijn, aangezien ik hun beste vriendin was en tevens ook de vriendin van de 21-jarige gitaarspeler, was de tijd van de vele concerten eindelijk voorbij. Nu kon ik eindelijk wat vaker bij ze op bezoek gaan zonder dat ze de volgende dag al weer op het podium moesten staan. Ik moest toegeven dat hun concerten buitengewoon geweldig waren, maar na een tijdje is het leuke er ook wel weer vanaf als je daardoor je vrienden zo weinig kan zien. Vandaag ging ik ze opzoeken en konden we weer gezellig samen dingen ondernemen zonder dat bijna alle aandacht uitging naar het komende concert dat de jongens zouden gaan geven. Ik zou eindelijk weer de volledige aandacht krijgen van mijn vriendje Tom Kaulitz, wat ook wel nodig was nu ik mij al drie jaar en zeven maanden officieel zijn vriendin kon noemen. Vandaag zou de eerste dag zijn van het komende half jaar zonder enig publiek optreden. Alleen trok de band wel nog zo veel aandacht dat er wel continu security aanwezig zou zijn, maar daar zou ik geen problemen mee hebben na al die tijd die ik al had moeten uitzitten totdat deze dag zou aanbreken. Het was tenslotte ook vanzelfsprekend dat de paparazzi nog na zo’n lange tijd hun lens nog steeds op hun gericht hield, maar die zouden in de loop van de tijd wel afdwalen naar de andere verse nieuwtjes. Tenslotte was het volgen van een band die van plan was minimaal een half jaar pauze te nemen niet zo interessant voor de media. Daarom waren Tom en ik ook van plan om iets te gaan maken het komende half jaar en dan te beginnen met vandaag. We hadden nog niet besloten wat we zouden gaan doen vandaag, maar we verheugden ons allebei op het weerzien met elkaar en daarom had ik besloten dat ik er vandaag mooi uit moest zien zodat Tom wist voor wie hij drie jaar en zeven maanden geleden had gekozen. Hij had gekozen voor een prachtige meid van twintig lentes jong die zeker was van haar zaak en volledig voor Tom ging en niet zijn geld. Tomi, zoals hij ook wel werd genoemd, had gekozen voor mij, Kim van Dijk.

Daar stond ik dan voor mijn kledingkast en tevens ook voor mijn spiegel. Ik hield diverse kledingstukken voor mijn lichaam om te zien hoe het bij elkaar paste om vervolgens op een hoop bij de rest van de kleding gedumpt te worden. Na een half uur zo bezig geweest te zijn was mijn kast nu dan toch echt wel leeg geraakt en had ik nog steeds geen outfit gevonden voor vanmiddag. Langzaamaan begon mijn hoop om een leuke kledingcombinatie te vinden op te raken. Ik besloot een pauze in te lassen om vervolgens naar de keuken te gaan en daar een glas drinken voor mezelf in te schenken. Toen liep ik door naar de woonkamer en plofte daar neer op de bank. Ik zocht naar de afstandsbediening en toen ik deze eenmaal gevonden had, deed ik de televisie aan en schakelde naar het Fashion kanaal. Hopelijk kon ik hier inspiratie vinden voor mijn outfit en daar bleek ik gelijk in te hebben. Vlak nadat ik had ingeschakeld op het Fashion kanaal kwamen er prachtige modellen langslopen in prachtige, simpele en alledaagse kleding. Al snel dat ik aan de televisie vast gekluisterd en was ik eventjes alles om me heen vergeten. Ik bekeek alle modellen die op het beeld voorbij kwamen lopen, zorgvuldig en mijn inspiratie begon bij ieder model steeds meer te groeien. Uiteindelijk had ik dan gelukkig bedacht waar mijn outfit uit moest bestaan. Snel stond ik op en liep naar mijn kamer toe om daar in de berg kleding te duiken. Na lang graaien en alles op een nieuwe hoop te gooien had ik dan eindelijk gevonden waar ik naar op zoek was; een casual outfit die bestond uit een lichtblauwe baggy jeans en daarboven een lichtroze blouse met daaronder een wit topje om het doorschijnen te voorkomen. Ik ging weer voor de spiegel staan en hield de kledingstukken voor en kwam tot de conclusie dat dit echt de perfectie combinatie was. Nu enkel de bijpassende schoenen, maar dat zou geen probleem zijn met mijn uitgebreide collectie aan schoenen. Voor iedere outfit had ik altijd wel schoenen die er perfect bij pasten en ook deze keer had ik daar gelijk in. Deze keer werden het mijn lichtgrijze, suéde pumps. High heels kon je ze ook wel noemen, maar daar was ik nou eenmaal helemaal verliefd op. Je kon dan ook de gekste soorten schoenen vinden in mijn kast, overal was ik wel voor in en het mooie was ook dat iedere set schoenen wel ergens bij paste. Ik pakte de juiste pumps op en legde deze samen met de net uitgekozen kleding op mijn bed neer.

Ik liep mijn badkamer in omdat ik van plan was om te gaan douchen toen ik mijn mobiel hoorde. Snel liep ik terug naar mijn kamer en ging toen op zoek naar mijn mobiel die ik de avond daarvoor in mijn tas had laten zitten. Ik keek mijn kamer rond en zag toen mijn tas in de hoek van de kamer liggen. Ik snelde er naar toe en pakte de tas op om vervolgens wat in mijn tas te graaien totdat ik mijn mobiel gevonden had. Daar zag ik dat mijn geliefde Tomi een bericht had gestuurd.

“Hee lekker ding van mij. Waar zal ik je zo op komen halen? Dikke zoen, je lover.”


Even zwijmelde ik weg bij de gedachte dat deze Tom werkelijk mijn vriend was, maar al snel was ik weer terug in mijn kamer. Ik realiseerde mij dat ik een plek moest uitkiezen die niet te dicht in de buurt van mijn huis was omdat de paparazzi niet mochten weten waar ik woonde. De aandacht die ik kreeg als ik over straat liep in winkelcentra was genoeg en dat vonden Tom en zijn bodyguards ook. Dus moesten we altijd ergens anders afspreken zodat ik nog wel rustig mijn leventje kon leiden in mijn eigen woning op de momenten dat ik niet bij Tom was.

“Tomi <33 Wat een eer dat je mij komt ophalen, lieverd. Wat dacht je er van als we elkaar
zien op de hoek van de pizzeria in het winkelcentrum? Hou van jou, xx”


Ik klikte op verzenden en niet snel daarna kreeg ik het bericht dat mijn sms was afgeleverd. Ik wachtte niet lang op het antwoord omdat ik mezelf ook nog wilde opfrissen. Dus ik liep weer naar de badkamer, kleedde me uit en stapte onder de warme douche. Toen ik er nog geen twee minuten onderstond, hoorde ik mijn mobiel al weer af gaan. Even begon ik te stressen, maar ik wist dat Tom mij inmiddels al lang genoeg kende om te weten dat ik me zo rond deze tijd meestal aan het opfrissen was en hij dus soms even moest wachten op een antwoord van zijn liefje.

Een halfuur later was ik dan klaar met douchen en had ik mijn casual outfit aangetrokken. Ik pakte mijn mobiel weer en las de sms die Tom mij ongeveer een half uur geleden gestuurd had. Hij vertelde dat hij dat een goede plek vond en dat hij mij daar dan over een uur zou zien. Inmiddels was dat uur veranderd in een half uur door mijn lange douchen en optutten voor mijn spiegel. Ik bedacht me dat ik Tom maar beter kon terug sms’en voordat hij ongerust zou worden.

“Ja, zeker lieverd, dan zie ik je nu alweer over een halfuurtje. Ik kan echt niet wachten om jou weer in mijn armen te sluiten na zo’n lange tijd. Ik wil je echt nooit meer kwijt, lieverd. Tot zo dan! Hou van jou, xx”


Ik had mijn lieve schat ook weer geantwoord en moest nu het komende kwartier nog vullen voordat ik zou vertrekken naar de pizzeria. Uiteraard was ik in het bezit van de beroemde BlackBerry en was mijn vader zo lief geweest mij een internetabonnement te geven, dus ik opende mijn browser om vervolgens wat rond te surfen op internet. Zo ging de tijd sneller dan ik had verwacht en was het al weer tijd om mijn tas te pakken om vervolgens op weg te gaan naar de pizzeria. Deze was ongeveer tien minuten van mijn huis af en Tom kennende zou hij daar al staan te wachten terwijl hij relaxt tegen zijn Audi R8 zou hangen.

Na ongeveer vijf minuten gelopen te hebben kwam ik dan aan bij een druk kruispunt, althans normaal was het altijd druk maar vandaag was het er lekker rustig. Dus ik kon in één keer doorlopen, tenminste dat dacht ik. Terwijl ik op het midden van de weg liep, zag ik in mijn ooghoeken een witte Audi R8 naderen. Niet snel daarna volgde een flits en werd alles zwart voor mijn ogen.


“Helaas is door een naar verkeersongeluk onze Kim Quinn van Dijk op 17 juni 2011 om het leven gekomen. Kim is helaas op de plaats van het ongeluk al overleden door de harde klap en de verwondingen die zij daarbij had opgelopen.

Kim was deze dag op weg naar haar vriend en had afgesproken op een plek die ongeveer vijf minuten van de plaats van het ongeluk lag. Helaas heeft zij deze plek nooit mogen bereiken.

Wij leven mee met haar nabestaanden, haar familie en haar vriend. Zij zullen het in de toekomst moeten doen met de herinnering aan Kim. Hoe haar vriend zich verder een weg in zijn leven gaat banen is nog onbekend, maar voorlopig wil de familie en de vriend niet meer kwijt dan nu bekend is en gaan zij nu eerst door een rouwproces.

De begrafenis zal plaats vinden in een besloten kring en enkel genodigden zijn welkom. Eventuele kaarten kunt u binnenkort sturen naar een adres. Dit adres is echter nu nog niet bekend en zullen wij zo snel mogelijk aan u bekend maken.”


Reacties:


Mensenkind
Mensenkind zei op 23 juni 2011 - 15:52:
Wauw, super mooi geschreven!
Ben er stil van. <3