Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » in Love but Broken » in Love but Broken [deel 3]

in Love but Broken

5 feb 2009 - 17:56

957

1

253



in Love but Broken [deel 3]

deel 3 ;D

Linsey Pov.

Het concert kwam steeds dichterbij. Nicole en Ik telden de dagen af. 16 september was het concert. dat was wel grappig want dat is op Nick's verjaardag. Eindelijk was het zover! Het was op een dinsdag en we moesten eerst nog naar school. Gelukkig waren we al vroeg uit. De hele dag waren we ontzettend hyper. we konden ons maar niet concentreren. Toen de school uit was fietsten ik en Nicole naar huis. Maar toen we thuis kwamen stond de auto van papa er nog niet. 'Waar is papa?' vroeg ik aan mama. 'Hij moest opeens voor zijn werk naar het buitenland.' zegt mama. We keken mama geschrokken aan. 'Maar hoe komen we nu bij het concert?' vroeg ik. 'Ik heb Nicole's ouders ook gebeld en ze vonden het goed dat jullie met de trein gaan. We hebben al uitgezocht welke trein jullie dan moeten nemen.' 'Aah, cool!' riepen Nicole en ik. 'Maar dan moeten jullie nu wel opschieten, want de trein vertrekt over een half uur!' waarschuwde mama ons. Snel kleedden we ons om en deden we nog wat make-up op. Toen sjeesden we naar het treinstation. Gelukkig waren we op tijd. we moesten een uur in de trein zitten, dus waren we om half 3 in Amsterdam. De concerthal stond dichtbij het treinstation, dus we hoefden maar een klein stukje te lopen.

Om kwart voor 3 stonden we eindelijk in de rij. De rij was al enorm lang, maar we sloten gewoon ergens middenin de rij aan. Sommige meiden keken boos naar ons, maar we trokken ons er niks van aan. we moesten nog lang wachten want het concert begon pas om half 8. we zongen liedjes, kletsten met andere meiden en het was best gezellig. Eindelijk was het half 7. Toen ging de hal open en konden we naar binnen. Nicole en ik renden zodat we een beetje vooraan kwamen te staan. Na een kwartier stonden we precies vooraan in het midden. Om half 8 begon het. Hannah Montana kwam het podium op en begon te zingen. Sommige liedjes vond ik best wel leuk en ik kende er ook wel een paar uit m'n hoofd. Na een tydje ging ze het liedje 'Best of both Worlds' zingen. Ik vond het een geweldig liedje. 'Hallo allemaal!' riep ze. 'Ik denk dat jullie dit lied wel kennen. Het heet Best of Both worlds! En nu wil ik vragen wie met mij wil zingen!' Iedereen begon te gillen. Opeens wees ze mij aan. Ik kreeg het warm en klom 't podium op. Ik mocht het refrein meezingen. Toen het lied afgelopen was bedankte Hannah mij en ze zei dat ik goed kon zingen. Toen ik het podium afliep werd ik tegengehouden door een van de bewakers. 'Kun je na het concert misschien even blijven? Je hebt een mooie stem.' Ik knikte en liep weer naar Nicole en vertelde het aan haar. Nicole reageerde heel enthousiast. 'Aah, geweldig!' ik knikte glunderend.

Nick Pov.

'Wow, dat meisje dat net zong was goed!' Ik keek Joe en Kevin aan die allebij gelijk knikten. 'Ze had inderdaad een mooie stem.' zei Joe. 'Jullie moeten op!' riep iemand. Ik pakte m'n gitaar en rende samen met Joe en Kevin het podium op. we begonnen met het nummer 'We've got the party started' samen met Hannah Montana. Daarna ging Miley van het podium af en speelden we nog een paar liedjes. we begonnen met 'S.O.S' Daarna speelden we een liedje van het nieuwe album: 'Lovebug'. Er werden krukken neergezet op het podium. Toen we het lied zongen keek ik midden in de ogen van een meisje. Ze was prachtig en ik kreeg een kriebelig gevoel in m'n maag. Ik keek haar nog een paar keer aan en ze glimlachte terug.

Linsey Pov.

Toen kwamen de Jonas Brothers op. Ik gilde en schreeuwde, zo blij was ik. Toen ze de eerste tonen van het lied 'Lovebug' aansloegen werd het doodstil in de zaal. Iedereen vond het lied prachtig. Opeens zag ik Nick naar mij kijken. ik schrok en sloeg snel m'n ogen neer. m'n hart klopte in m'n keel. Hij keek me aan! galmt het door m'n hoofd. Ik keek weer op en zag dat net op dat moment Nick ook weer naar mij keek. Ik glimlachte en hij lachte terug. Toen het lied was afgelopen brak er een hels kabaal los. De Jonas Brothers lachten en speelden nog een paar nummers. Toen kwam ook Hannah het podium weer op en samen zongen ze nog een stukje. Toen was het afgelopen. Langzaam liep de zaal leeg. Alleen wij bleven staan, want ik moest nog blijven. We zouden vanzelf opgehaald worden had hij gezegd. Na een paar minuten kwam er iemand van de Cast naar ons toe. 'Kom maar mee.' zei hij en we liepen achter hem aan. We kwamen in een kamer terecht waar ook de Jonas Brothers en Miley Cyrus zaten. Ik schrok en keek hun met grote ogen aan. 'Dat is dat meisje met wie ik zong!' riep Miley blij. 'Ik ben Miley' zei ze en ze gaf me een hand. 'Hi, ik heet linsey.' zei ik. Ook de Jonas Brothers stonden op om zich voor te stellen. 'Hee, ik ben Nick,' zei Nick terwijl hij mij een hand gaf. 'Ik heet Linsey.' zei ik weer. Ik voelde m'n hart tekeer gaan. Hij lachte naar mij en ik lachte terug. Even later gingen we weer zitten. 'Dit lijkt net een Meet&Greet.' zei ik. 'Ja, inderdaad.' lachte Miley. 'Maar zing eens wat.' zei ze toen. 'Je hebt een mooie stem.' Ik begon te zingen. 7 things van miley. Toen ik klaar was begon iedereen te klappen. Ik bloosde en keek naar beneden. Na een tydje werd het gesprek wat losser en werd ik minder zenuwachtig.


Reacties:


MissJonas
MissJonas zei op 7 feb 2009 - 12:48:
luv it verder>>>>