Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Friend or Foe? * EPILOOG TOEGEVOEGD AFGEWERKT* » Epilogue

Friend or Foe? * EPILOOG TOEGEVOEGD AFGEWERKT*

23 juni 2011 - 20:50

336

2

238



Epilogue

Lost Letter


Lieverd,
Als je deze brief leest, dan zij je vader en ik. En heel waarschijnlijk je broer er niet meer. We weten hoe je over vampiers denkt, maar we zullen door hen worden gedood. Ook vermoeden we dat onze lichamen nooit gevonden zullen worden.
Liefje, beloof ons een ding. Ga nooit, nooit zelf op zoek naar vampiers, hoe boos of verdrietig je ook bent. Ze zijn ontzettend gevaarlijk en kennen eigenlijk geen genade.
Bouw een leven op me lieve vrienden, misschien wel een man en kinderen. En onthoud dat we altijd heel dichtbij zullen zijn. Je hoeft alleen maar aan ons te denken, onthoud dat, oke?
En dit klinkt vast vreselijk…ouderwets, als ik jouw woorden gebruik, maar we laten alles wat we hebben na aan jou.
Liefje, beloof dat je geen gevaarlijke dingen doet oke? Dat je een leven opbouwt met mensen die net zoveel van je houden als wij deden.
Dat verdien je namelijk. Je bent en blijft altijd onze lieve, grote kleine meid, Felix.
We houden van je.
Mama
Papa en George


Fel,
Als je vader wil ik natuurlijk ook niet zonder laatste woorden afscheid van je nemen. Ik ben zo trots op je, moet je weten.
De dingen die je doet, je volgt je hart. Ik wil dat je dat blijft doen. Maar wel op veilige afstand van vampiers vandaan natuurlijk. Want zoals je moeder al schreef zijn die levensgevaarlijk, en ik wil zo’n mooie meid als jij bent niet kwijt.
Lieverd, blijf vooral jezelf. Laat niemand je vertellen wat je wel en niet moet doen. Want volgens mij weet je dat prima zelf.
Ik zal altijd van je houden, zelfs al ben ik er niet meer om je te irriteren met mijn eeuwige gezwets.
Kus, je Vader


Zusje,
Nu kan ik natuurlijk niet achterblijven met een briefje. Ik zal onze pesterijtjes missen! En…zorg je goed voor het zakmes dat je van met hebt gejat Zorg dat je niks doet wat ik ook niet zou doen. Dus ga vooral niet op bloedzuigerjacht! Wordt gelukkig met een man die ik ook goed zou keuren oke?
Hou van je zussie!
George


Reacties:


FuckYou
FuckYou zei op 3 juli 2011 - 20:43:
snel verder!
ik wil meldingkjes ontvange...


realMe
realMe zei op 26 juni 2011 - 17:37:
dat zijn echt lieve berichtjes, zeg