Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Drowning in the Time | Twilight » | Proloog |

Drowning in the Time | Twilight

24 juni 2011 - 18:55

147

3

320



| Proloog |

Het is eigenlijk niet een echte proloog, omdat het volgende hoofdstuk zich afspeelt in Forks. Maar het is ook te kort voor een hoofdstuk. So.... Have fun! Xxx

Ik doe snel de laatste spullen die op mijn bed liggen in mijn tas. Dit wordt de eerste reis dag. De eerste dag naar een nieuw bestaan. Een nieuw bestaan, wat mijn ouders voor mij doen. We gaan verhuizen vanuit Nederland naar Forks. Een klein plaatsje wat vlakbij Seatle ligt in Amerika. Eigenlijk kan je het niet eens vlakbij noemen. Het is nog een paar uur rijden. We gaan verhuizen voor mij. Ik heb zonneallergie. De meeste mensen met zonneallergie kunnen wel even de zon in. Ik niet. Een paar minuten in de zon, betekend voor mij dat ik vuurrood ben geworden. Helemaal verbrand. Ondertussen begint de regen op het dak van ons oude huis te vallen. De laatste keer dat ik Nederland zie en dan regent het net... Ik stap in de auto. Op naar Schiphol, op naar een superlange vlucht. Op naar een nieuw bestaan.


Reacties:


Vespertine
Vespertine zei op 24 juni 2011 - 17:05:
De laatste keer dat ik Nederland zie en dan regent het net...
O, hoe ironisch. Ze is allergisch voor de zon en daarom verhuist ze naar een regenachtig gebied - en dan net als ze weggaat, regent het. Zo typisch!

Leuke intro, snel meer? ^^


MickyMuis
MickyMuis zei op 24 juni 2011 - 16:55:
Wh000t! Mag ik een melding bij het volgende hoofdstuk??


Hermelien
Hermelien zei op 24 juni 2011 - 16:34:
Ow gosh i going to lovee this
Snel snel sneeeel verder
Lots of love like always
x