Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » you know i hate that girl so mutch

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

6 feb 2009 - 23:54

414

1

334



you know i hate that girl so mutch

'heeejj jackie!'
'Yooww emmett !' grijns ik en plof naast hem op de stoel.
ik zwaai hysterisch naar iedereen en iedereen lacht,behalve edward natuurlijk.
hij gromt eens vals terwijl hij een stukje brood tegen mijn voorhoofd aanpiekt.
arrogant haal ik mijn wenkbrauw op 'wat is er liefie slecht humeur?' zeg ik sinies ( weet nietm eer hoe je et schrijft ><
hij schudde zijn hoofd en zuchtte diep.Op dat moment kwam bella aan "huppellen"
'hee guys!'lachte ze lief naar de Cullens terwijl ze deed alsof ik niet bestond.
ik rolde met mijn ogen : het stinkt hier' sis ik als waarschuwing.
'serieus Jackie moet je nou Altijd zo gemeen doen!' riep edward terwijl opsprong van zijn stoel en kwaad op de tafel sloeg.
waarschuwend stond ik op en dacht hard na : Edward,ga rustig zitten we trekken te veel aandacht!' zijn ogen kregen een goudbruine kleur.
weer dacht ik hard na,omdat hij anders mijn gedachtes niet kon lesen : wat cliché zeg' ik kneep mijn ogen tot spleetjes en liet het groene plaats maken voor de rode doordringende kleur.
'Kom op Mensen,Edward laat Jackie eens met rust als ze kwaad is' zei Emmett lief. ik ging rustig weer zitten en mijn ogen kregen hun normale kleur weer terug.Edward volgde mijn voorbeeld. En ik weet niet waar ze het lef vandaan haalde keek ze me alsnog met die verschrikkelijke kwade blik aan.ik kon nu wel opspringen en de meest gemene dingen gillen ik hield het effe tussen ons "groepje" :'en toch stinkt het hier' merk ik op.
Kwaad staat edward op en trekt me aan mijn arm mee naar buiten,de berg op tot bij de eik.'wat moet jij nou!?' vroeg ik verveeld.
'jij..ik weet gewoon niet wat ik met je aan moet! ik had je nooit moeten veranderen!' zuchtte hij wanhopig. mijn ogen werden groot van verbazing en ik voelde tranen al opkomen :'alles is anders,je hield van me! tot opeens dat kind kwam,waarom verkoos je haar boven mij? Weet je hoeveel pijn je me bezorgd hebt?elke dag weer mischien was het inderdaad maar beter geweest als je me daar dood had laten gaan' ratelde ik half huilend.breekbaar draaide ik me om en wilde weglopen maar werd tegen gehouden door edward die me aan mijn bovenarm in ee nruk omdraaide.
'wat moet je nog van me?'vroeg ik huilend.Hij keek wat ongemakkelijk en drukte plots zijn lippen op die van mij.Zijn heerlijke vertrouwde lippen. eindelijk voelde ik ze weer! ik liet mijn tong elke groef van zijn lippen verkennen.hij deed het zelfde terwijl hij door mijn rode haren woelde.dit was zoals het hoorde,dit is perfect...


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 22 juli 2010 - 23:15:
Stoute Edwward! Hij gaat vreemd!