Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Escuela De Oro » Capítulo 3

Escuela De Oro

30 juni 2011 - 18:10

482

1

198



Capítulo 3

Op advies van Eliros ben ik ook Spaanse woorden gaan gebruiken. Onderin staat de vertaling. Mijn Spaanse is niet top maar ik hoop dat ik in de buurt kom. Far away from everything but so together

Fí¡tima Ferní¡ndez
Ik zet het bakje kattenvoer neer. Al snel komen Sherita en Querida. Mijn twee kleine kittens springen bijna in het bakje om te kunnen eten. Ze kunnen het eten van kilometers ruiken. Sherita betekend geliefde net als Querida. Na een paar minuten komt ook Javiero aan gesjokt. Javiero is mijn derde kat. Hij is al tien jaar oud. Ik kreeg hem op mijn vijfde verjaardag van mijn opa en oma. Mijn moeder was niet heel blij met hun cadeautje maar ik kon mijn geluk niet op. Javiero is een luie, gezellige kat. Hij komt altijd op schoot zitten en de kleintjes spelen altijd met hem. Alles mag.
Ik loop naar de badkamer. Snel haal ik mijn haar uit mijn staart en kleed ik me uit. Uit de kast pak ik een handdoek en ik sta onder de douche. Altijd als ik onder de douche sta begin ik te zingen. Als mensen me horen schaam ik me dood maar ik vind het gewoon heel erg leuk. Langzaam begin ik.
“No pido que todos los dí­as sean de sol
No pido que todos los viernes sean de fiesta
Tampoco te pido que vuelvas rogando perdón
Si lloras con los ojos secos
Y hablando de ella”
Bij elke zin zing ik harder en harder.
“Ay amor, me duele tanto
Me duele tanto”
Dan hoor ik gebonk op de deur. “hou een even je mond! Het is zeven uur!” roept een meisje. “Ga dan lekker slapen chica!” roep ik terug. Ik word altijd zo gek van al dat gezeur van die meiden. Laat mij lekker zingen. Ik wil weer inzetten maar ik ben er helemaal uit. Mopperend sta ik uit de douche en pak ik mijn handdoek. Mijn lange natte bruine haren plakken aan mijn blote lichaam. Als ik droog ben trek ik mijn kleding aan. Gelukkig hebben we hier nog geen uniform. Ik vind dat echt terrible. Met blote voeten loop ik over de houten vloer. Snel pak ik het eerste paar hakken die ik zie. Snel werp ik een blik in de spiegel. Ik zie er goed uit al zeg ik het zelf. Mijn gebleekte spijkerbroek past prachtig om mijn lange benen. Mijn rode vestje pas mooi bij mijn rode schoenen. Ik hoor getik van hakken op de vloer. De deur gaat krakend open. In de spiegel zie ik dat Estela binnenkomt. “Kom je?” vraagt ze. “We hebben panqueques!” “Ja, ik kom eraan” zeg ik. Estela draait zich om en loop weer weg. Het getikt van haar hakken worden steeds zachter. Ik kijk weer in de spiegel. Boven in het linkerhoekje hangt een foto. Het is van mijn vriendje Louis. Louis zit in Frankrijk. In de vakantie kwam ik hem tegen. We werden verliefd maar na vijf weken moest ik weer naar school. Ik heb Louis daarna alleen via brieven gesproken. Niet echt romantisch dus. Ik geef de bewegende foto een kus en ik draai me om.

Chica = meid
Terrible = vreselijk
Panqueques = pancakes


Reacties:


realMe
realMe zei op 30 juni 2011 - 18:15:
leuk...
ben benieuwd of Luois erook in voorkomt
snel verder