Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » we all change

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

7 feb 2009 - 14:54

311

1

240



we all change

everybody change whene she comes around,she broke my future whene she took you away.

ik knipper met mijn ogen en spring weer op,wat geen goed idee was want gelijk duizel ik weer om en word gevangen door Jasper.
ik lach dankbaar en hij legt me beschermend op de bank.
van boven hoor ik Edward en Emmett ruzieen.
'waarom ruzieen die 2?' vroeg ik berzorgd.
'Emmett vind het niet kunnen dat Edward een mens boven jouw verkoos'
ik knik :' edward is zo veranderd sinds die bella,zo afzonderlijk,snel boos,snel gekwetst,we jagen nooit meer samen en we spelen ook nooit meer base ball samen!' zeg ik terwijl ik de teleurstellende ondertoon wil doen verdwijnen,al lukt dat niet zo goed.
'of jij bent veranderd' fluisterd jasper.
verbaasd kijk ik hem aan : meen je dat?' hij knikte voorzichtig.
'maar hoe dan?'vraag ik nu best wel nieuwsgierig.
'nou vroeger zou je edward steunen in alles,vroeger zou je zelf actie ondernemen als je door kreeg dat de band in de groep werd verstoord.Je bent egoistischer geworden Jackie,en het is je karakter aan het verpesten' zegt hij nu met iets meer zelf vertrouwen.hij staat op en laat mij verbaasd achter.
Het verbaasde gevoel maakt plaats voor woede : En wat moet ik er nu mee! Wat moet ik er aan doen!' gil ik kwaad terwijl ik de kussen onder me met volle snelheid naar de deur gooi waar Jasper net door wegliep.
Edward kwam met een gezicht op onweer naar beneden gestomt : hou je bek nou eens kut aanstelster!' roept hij. mijn ogen werden groot en ik spring op.
als ik voor zijn neus sta por ik in zijn borstkas : het is helemaal niet Bella's schuld! weet zij veel wat er vroeger was! Het is allemaal jouw schuld! door jouw is de band tussen iedereen verzwakt,door jouw ben ik niet meer dat perfecte meisje die voor iedereen klaar stond en weet je Edward je zoekt het maar uit! ik vergeef je nooit meer!' ratel ik aan een stuk door en loop dan woedend de deur uit.


Reacties:


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 7 feb 2009 - 14:11:
Omg
Love it