Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Scream (till you feel it) [Afgelopen] » 34. epiloog

Scream (till you feel it) [Afgelopen]

2 juli 2011 - 19:34

258

7

478



34. epiloog

Ik had mijn arm in de zijne gehaakt. Zo liepen we over het strand. Het zand kraakte wat onder mijn blote voeten. Het was warm, daarom begeleidde hij me naar de zeelijn. Net waar het water stopte, gingen wij lopen. Het water liep om onze enkels. Het deerde niet. Het voelde net fijn aan. Zo lekker fris. Hij begeleidde me richting de oude pier. Het ding was oud en werd niet meer gebruikt. Mensen kwamen hier amper, had hij me verteld. Hij wist zo veel over deze plek. Ik had hem wel gevraagd hoe hij het allemaal wist en zijn antwoord was dat hij hier elk jaar op vakantie kwam. Vroeger.
Ik vroeg nog voor we op de houten planken stapte als het niet kon inzakken, maar hij zei dat het allemaal oké was en dat er niets kon gebeuren. Ik vertrouwde hem en pakte zijn hand toen hij me die aanreikte om er bovenop te stappen. De houten trap was stuk.
Stilletjes liepen we naar het einde van de pier. Ik was toch bang om in te zakken, maar hij had geruststellend zijn arm rond mijn middel gelegd en gefluisterd dat ik niet bang moest zijn.
Hij zorgde ervoor dat ik voor hem kwam staan zodat hij zijn armen rond mijn heupen kon leggen. Hij legde zijn hoofd op mijn schouder en fluisterde zachtjes zijn motto in mijn oor.
Scream, till you feel it.”ť Een luide gil weergalmde over de zee.


Veel dank aan Bill Kaulitz, Tosca en Makbule voor alle inspiratie en eeuwige steun. (Ookal kent Bill me niet)


Reacties:

1 2

KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 10 juli 2011 - 12:32:
EINDELIJK!!!!
ELKE DAG heb ik in Italië gechekt of ik toch geen internet had om het te lezen, en nu heb ik het EINDELIJK kunnen lezen!!!
God, het is echt prachtig <33
Ze zijn zo schattig samen en zo'n sterk koppel en weet ik veel wat nog allemaal
ik ben echt zo jaloers op jou, jij kan dingen afwerken op een manier die niet suckt, tegenover anderen...

Anyway, ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen dus ik ga het nu hier bij laten, en mssn weet ik wel een geschikte reactie die dit verhaal verdient wanneer ik je zie woensdag ^^

Loveya


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 5 juli 2011 - 16:35:
Wauw. Ik weet nu al dat ik Bill en Noa echt heel erg ga missen. Noa was echt een geweldig personage en ik kan al haar gevoelens volledig begrijpen. En ik kan me denk ik ook beter inleven in het verhaal, omdat ik weet hoe het is om een eet probleem te hebben. Ik heb er zelf ook een aantal jaren last van gehad, maar nu gaat het goed.
Maar dat even terzijde. Ik vind het echt heel erg leuk dat je Bill zijn liefde voor Noa heb laten verklaren in het laatste hoofdstuk. Nu is het een volledig happy-end. Je weet dat ik niet van happy ever endings houd, maar hier is een uitzondering. Ik ben zo blij voor ze dat ik het liefst hun nu uit het verhaal wil trekken en een dikke knuffel wil geven.
Ja, misschien loop ik een beetje te hard van stapel, but i'm just so proud of you that you finisht another story <3
En ik weet dat dit onderwerp niet gemakkelijk is om over te schrijven, vooral omdat ik weet dat jij er ook last van heb gehad. Of dat weten we allebei.
Maar goed. Ik vond Scream een van je beste verhalen, ik kon me zo goed inleven. Ik heb zo vaak zitten roepen en schreeuwen achter mijn pc, omdat een hoofdstuk slecht afliep. Of ik heb stiekem mijn gezicht moeten wassen, omdat mijn make up helemaal uitgelopen was tegen het einde van het hoofdstuk.
En ik weet ook dat ik een hele tijd heel erg achter liep met lezen en dat vond ik echt erg, maar ik had het zo druk. Maar ik ga gewoon tijd voor je maken!
Ik weet zeker dat deze reactie veel te lang is, maar ik wilde gewoon een hoop kwijt, omdat je zulke reacties verdient. En ik echt heel erg trots op je ben, omdat je alweer een verhaal hebt afgerond en ik nog geen één. :'D
Hehhehe.
Ik ben je grootste fan.
Loveyoualot.


wordslover
wordslover zei op 3 juli 2011 - 16:40:
Ik vind het zo ongeloooflijk mooi!
En het vorige hoofdstuk was écht heel erg lief!
Ik... Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen.
Allereerst heel erg bedankt dat ik mee mocht lezen (: Ik vond het echt heel erg goed en ik ga je hoofdstukken missen!
Ik vond het echt heel erg goed!
xkus


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 3 juli 2011 - 15:19:
Joooor,
Dit verhaal is prachtig.
Sterk onderwerp !
En ik ga (deze) Bill en Noa ook heel hard missen.
Zeer mooi.

<3


Sharey
Sharey zei op 3 juli 2011 - 11:59:
Hoi Jorinloveth, ik heb zojuist dit verhaal uitgelezen.
De laatste hoofdstukken vond ik het mooiste, veel andere redelijk of boeiend. Je hebt mij met dit verhaal niet zo weten te raken als met Our last days, waarschijnlijk spreekt dat onderwerp mij meer aan.
Ik vind het knap dat je zo'n lang verhaal hebt geschreven over dit gevoelige onderwerp. Je hebt je goed verdiept in deze problematiek, je goed ingeleefd. Ik vind het vooral een lief verhaal en leuk dat je het op deze manier afsluit.
Je mag er zeer zeker trots op zijn.
Heel veel succes met het vervolg van de verhalen waaraan je bezig bent en alvast voor de nieuwe die zullen volgen.
Groetjes van je fan Sharey