Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » The Road To Happiness » Chapter 2

The Road To Happiness

2 juli 2011 - 19:47

2136

0

431



Chapter 2

Het is in de late ochtend als ik wakker word. Ik ben nog een beetje in de war, denkend dat het nog altijd een weekdag is en dat ik moet gaan werken, zonder Jared te zien. Maar dan besef ik ineens dat het zaterdag is en we het gisterennacht perfect hebben bijgelegd. Dus ik glimlach, draai me op mijn rug en doe mijn ogen open. Naast me ligt Jared op zijn zij en hij ondersteunt zijn hoofd met zijn hand. Glimlachend kijkt hij me aan.
“Goodmorning beautiful!”¯ zegt hij.
Ik kreun nog wat van de slaperigheid, til me half omhoog en geef hem een kus.
“Goodmorning”¯, mompel ik terug.
Jared schiet in de lach en begint over mijn wang te strelen.
“Were you staring at me while I was sleeping?”¯ vraag ik hem quasi kwaad.
“Yes, I was”¯, antwoordt hij grinnikend. “You don’t know how lovely you look when you sleep.”¯
Ik gaap nog eens luidruchtig en zeg: “Liar.”¯
Als ik hem terug aankijk, merk ik dat hij gewoon met dezelfde liefdevolle blik terugstaart. Ik word er zowaar verlegen van!
“Stop looking at me like that!”¯ zeg ik met verheven stem. Ik leg me wat dichter tegen hem, met mijn hoofd dicht tegen de arm waar hij zijn hoofd mee ondersteunt en sluit mijn ogen. Hij gaat volledig op zijn zij liggen en strekt zijn arm, zodat mijn hoofd erop ligt. Met de andere houdt hij me stevig vast.
“Fine, I won’t look. I’ll touch.”¯
Voor ik het besef, begint hij me te kussen in mijn hals en op mijn schouder. Zuchtend laat ik het even toe, maar dan weet ik weer wat hij gisteren gezegd heeft.
“What time is it?”¯ vraag ik met een frons.
Jared gaat rustig verder, maar mompelt intussen: “11h or so?”¯
Met een ruk schiet ik recht. “11h? I have to get up! We have to pack and you have to leave in like seven hours and then we still didn’t spend any time together.”¯
Hij lacht, omdat ik uit bed schiet en naakt door de kamer ren. Al mijn kleren liggen nog beneden.
“We can spend our day in bed too, you know!”¯ roept hij me na, terwijl ik naar de badkamer ga. Ik reageer er niet op, maar begin mijn tanden te poetsen. Ineens zie ik een naakte Jared opduiken in de spiegel en schiet ik in de lach. Het ziet er ontzettend hilarisch uit.
Ik spoel mijn mond en voel ineens zijn armen rond mijn middel komen. Als ik recht ga staan, houdt hij me vast en kust hij mijn hals opnieuw.
“Jared, I love you but I really have to take a shower! And we won’t get anything done like this!”¯
“I will scrub your back”¯, fluistert hij speels in uw oor en ik lach.
“Fine.”¯
Ik neem hem bij de hand en stap de douche in. Terwijl ik mijn haar was, zeept hij mijn lichaam in en andersom doe ik hetzelfde. Natuurlijk wordt er meer gespeeld dan wat anders en het duurt langer dan gepland.
Als we eindelijk klaar zijn, zet ik de douche uit en pak ik een handdoek om me af te drogen. Ik hang ze rond me en stap de douche uit, intussen er nog eentje pakkend. Die hou ik voor Jared omhoog. Grijnzend neemt hij ze aan. Hij ziet er onweerstaanbaar uit met zijn natte haar dat voor zijn voorhoofd hangt en even ben ik helemaal van slag.
“Are you okay?”¯ vraagt hij onschuldig, toch goed genoeg wetend wat voor indruk hij maakt. Ik knik maar wat en begin me dan af te drogen.
“We can always take a longer shower if you want?”¯ stelt hij verleidelijk voor. Maar ik besef dat we toch eens moeten pakken en dus ben ik verstandig.
“No, I’m clean. You go make breakfast. Of lunch. And I’ll be down in a second!”¯
Hij lacht, drukt nog snel een kus op mijn mond en gaat dan naar de slaapkamer waar hij zichzelf eerst omkleedt. Ik ga intussen voor de spiegel staan en bekijk mezelf, met een blos op mijn wangen. Dan valt mijn blik ineens op een doosje tampons.
“Strange”¯, zegt ge hardop. “It seems like a long time since I’ve needed one of those.”¯
Voor ik er verder over kan nadenken, hoor ik Jared al roepen en dus kleed ik me maar snel aan.

Tijdens de lunch is hij de hele tijd naar me aan het grijnzen en probeert hij elke gelegenheid te pakken om me te verleiden. Toch blijf ik standvastig en beveel ik hem zelfs half dat hij maar moet opruimen en afwassen, zodat ik aan de koffers kan beginnen. Eens in de slaapkamer aangekomen, trek ik mijn kast open en vraag ik me af hoeveel ik zou meenemen voor twee dagen Hawaï. Sowieso 2 bikini’s, handdoeken, ondergoed, 2 kleedjes (één voor elke avond), een shortje, een paar T-shirts enzoverder. Dan open ik zijn kast en haal ik er een paar leuke zwarte zomerhemden uit, shorts, zwembroek, ondergoed en nog wel meer. Ik ben alles fijn in de tassen aan het steken als Jared ineens bij de deur staat om te kijken wat ik aan het doen ben.
“Well, instead of standing there, maybe you could go to the bathroom and get some shampoo, shower gel, a toothbrush and stuff like that!”¯
Hij gaat staan als een soldaat en roept: “Ai ai sir!”¯ en draait zich om.
“Jared!”¯ roep ik hem na en hij draait zich terug om, maar voor hij het goed en wel beseft, vliegt er al een kussen tegen zijn gezicht.
Jared kijkt u aan met zo’n blik van: ‘Girl, you are so screwed’, raapt het kussen op en zegt: “You are going to die.”¯
Hij vliegt op u af rond het bed en ik gil, spring op het bed en zo de gang op. Hij volgt me de trap af en we staan elk aan de kant van de keukentafel als ik me afvraag welke kant ik kan opgaan. Hij doet een uitval naar rechts, maar ik vlieg naar links en loop de living terug in. Maar dan is hij bij me. Hij pakt me vast en gooit me in de zetel, zodat hij op me beland. Ik ben nog altijd aan het lachen.
“Oh you think this is funny?”¯ vraagt hij speels. “Let’s see if you like this as much too.”¯ En hij begint me te kietelen, zodat ik nog harder gil en lach.
“Jared! Stop!”¯ schreeuw ik gierend uit.
“Say I’m the best first”¯, stelt hij al meteen een eis. Ik probeer mijn lach in te houden en zeg: “You are the best. After me!”¯
Jared, die eerst heel goedkeurend keek, heeft nu een verontwaardigende blik. Zonder genade kietelt hij me verder.
“Okay, okay!”¯ roep ik. “I surrender! You are the best.”¯
Hij houdt mijn handen boven m’n hoofd en zegt: “I know”¯, voor hij me een lange kus geeft. Hij blijft mijn armen echter vasthouden, dus kan ik hem niet tegen me aandrukken. Daarom kronkel ik maar wat onder hem. Jared stopt en vraagt plagend: “What’s wrong sweetheart?”¯
“Let me go, I want to hold you”¯, antwoord ik.
Hij laat me los en mijn armen vliegen direct rond hem om hem nog dichter te trekken. Maar dan krijgt mijn verstand terug de overhand en laat ik hem los.
“I really have to continue packing”¯, zeg ik wat triest.
Hij zucht en gaat recht zitten. “Okay, I will behave and help you. I’ll go get our things in the bathroom.”¯
Jared trekt me mee recht en wandelt naar de badkamer, terwijl ik nog drie seconden versuft blijf zitten, maar dan ook verder ga doen.

Om 18h is het dan tijd om te vertrekken naar het concert. Jared pakt de koffers en legt ze in de koffer, terwijl ik de deur sluit. Intussen hoop ik maar dat ik geen lichten ben vergeten uit te doen. Ik loop naar hem toe en hij vraagt: “Are you sure we have everything?”¯
“I only need one more thing!”¯ zeg ik speels en ik stap naar hem toe om hem een tedere kus op zijn mond te geven. Terwijl de buren staan te kijken hoe verliefd we zijn, stappen we dan eindelijk in de auto en rijden we naar de zaal.
Eens daar aangekomen, weet ik dat het zijn tijd is en dat ik hem wat ruimte moet geven om zich voor te bereiden. Dus volg ik hem braafjes, maar blijf ik zwijgen. Hij stapt de kamer binnen waar Shannon en Tomo ook al zitten. Ik geef hen een kus en zeg: “Break a leg guys. You will do great.”¯
Daarna ga ik naar een andere kamer om wat met de organisatoren te praten. Een tijdje daarna is het tijd voor 30 Seconds to Mars om het podium te betreden. Ik lach vrolijk, omdat ik weet dat ze er weer een schitterende show van gaan maken. Jared gaat zich weer ongelooflijk geven. Ik volg de jongens mee naar de trap waar ze het podium opmoeten, maar blijf stil op de achtergrond staan om niemand uit zijn energierijke concentratie te halen. Shannon en Tomo gaan al de trap op, maar Jared blijft hangen en komt naar me toe. “Just a few more hours and we’ll have time for ourselves. I love you so much. Will you wait for me here?”¯
Ik ben heel verbaasd, omdat hij normaal niet zo doet, maar antwoord: “I’m not going anywhere, Jared.”¯
Zijn ogen blijven op mij gericht en die van mij op hem, als hij me ineens vastpakt en weer zo kust dat ik me aan zijn schouders moet vasthouden. Ik verlies de tijd helemaal uit het oog tot ze ineens in de verte zijn naam roepen en ook al de begintonen van ‘Escape’ klinkt. Snel stop ik met kussen en laat ik hem los.
“Hurry! You have to go!”¯
Jared lacht en roept: “Love you!”¯ voor hij de trap op vliegt. Ik roep nog snel “Love you too!”¯, maar geen idee of hij het wel gehoord heeft.

In de backstage luister ik naar de fans die helemaal wild worden en ik hoor zijn stem en voel me gelukkiger worden met de minuut. Het is een groot voordeel om zelf ook de muziek graag te horen. Elk liedje wordt luidkeels meegezongen en ik doe zelfs uitbundig mee met het publiek, al kan niemand me dan zien. Als de show bijna gedaan is, ga ik naar de kleedkamer en praat ik wat met een paar mensen over het feit dat het weer zo’n succes is. Dan hoor ik geroezemoes in de gang en komen ze allemaal naar binnen. Jared als laatste. Hij lacht en roept iedereen toe.
“Great job, guys! Well done!”¯, maar dan zoeken zijn ogen mij. Zo gauw hij me vindt, loopt hij naar me toe, pakt hij mijn hand en trekt hij me mee de gang in. Daar duwt hij me tegen een muur om verder te gaan met waar hij gebleven was voor het optreden. Als ik mensen hoor aankomen, pakt hij mijn hand en sleept hij me mee naar een klein kamertje waar niemand is, om daar exact hetzelfde te doen. Ik laat hem een tijdje begaan, maar hou hem dan toch tegen.
“Jared, what has gotten into you? Don’t get me wrong. I absolutely enjoy this, but you never do it and well… You are kind of sweaty.”¯
“I’m sorry I’m all sweaty”¯, lacht hij. “I loved this show, but all I could think of was you, waiting for me to come back. I had to miss you for too long those few weeks and I have to enjoy every moment I have with you. To show you how much I need you.”¯
Ik neem zijn gezicht vast met beide handen en kijk hem diep in zijn mooie blauwe ogen.
“I need you too. And I love it that I’m here to share this with you. But now you really have to take a shower!”¯
Lachend knikt hij van ‘oké’ en ga ik terug naar de anderen, terwijl hij zich doucht.

Fris gedoucht komt hij iets erna de kamer terug binnen.
“Well guys, I would like to chat but my girlfriend and I are going on a trip! So I will see you Tuesday!”¯ Iedereen lacht en ik voel me wat verlegen onder de aandacht. Ik neem zijn hand en wens iedereen nog een goede nacht. Tomo en Shannon komen me nog een goede reis wensen en ik knuffel ze voordat we naar een kleine luchthaven rijden, waar een privévliegtuig al klaar staat om ons naar Hawaï te brengen. Jared brengt de koffers naar binnen en ik begroet de piloot. Als alles in orde is, kunnen we eindelijk vertrekken. Ik zet me dicht tegen hem aan, zodat we gezellig nog wat kunnen praten, maar dan voelen mijn ogen ineens zwaar aan. Slaperig leg ik mijn hoofd op zijn schouder. Jared merkt dat ik in slaap val en pakt snel een deken van onder de stoel om dat over me heen te leggen. Hij staart me weer aan terwijl ik slaap en glimlacht vertederend. Intussen nadert het vliegtuig Hawaï.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.