Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » You Gotta Love Me ~ Bad Boy Bieber » #3

You Gotta Love Me ~ Bad Boy Bieber

4 juli 2011 - 15:43

182

2

235



#3

iedereen die melding wil aangeven op de eerste pagina van dit verhaal zeg maar die cover! is makkelijker voor mij! de hoofdstukken worden vanaf #13 langer voor nu blijf ik dan ook 2 hoofdstukken per dag posten t/m #13

#3- aangekomen bij livefield, "we zijn er" gilt Caitlin opgewonden door de auto. iedereen stapt uit. we lopen naar binnen "Het is wel een beetje druk" zeg ik we lopen naar de bar we nemen allemaal een shot en ik en Morgan zelfs 2 we dansen een beetje, drinken een beetje flirten een beetje en gaan dan op weg naar temptation de plek van de badboys de plek waar Nick vaak is ook al is hij niet zo'n badboy eigenlijk helemaal niet. Lynn merkt me op "hey,wat is er we zijn al de hele dag leuk bezig en nu doe je zo stil. "niks, het is gewoon Nick is daar altijd en ik wil hem gewoon niet tegen het lijf lopen niet nu het zo goed gaat"lieg ik half Lynn kijkt me met een blik met lichte medelijden aan "laat Nick nou niet ons avondje verpesten, SCREW HIM wij gaan lol hebben en feesten tot we er bij neervallen" ik bedankte haar voor haar woorden met een kleine glichlach,tevreden draaide ze zich om. ze had gelijk hij zal niet mijn avond verpesten.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 5 juli 2011 - 2:29:
Een paar dingen waar je rekening mee moet houden.
- Zinnen beginnen altijd met een hoofdletter, ookal begint de zin niet met een naam.
- Als iemand iets zegt moet er vrijwel altijd een enter voor.
- Ook binnen aanhalingstekens gelden de normale regels qua interpunctiegebruik.
Ik weet dat je het al tot en met hoofdstuk 13 geschreven hebt, maar als ik jou was zou ik ook die hoofdstukken herlezen om er fouten uit te halen (:
xx


BAM
BAM zei op 4 juli 2011 - 17:44:
tuurlijk kan ik een reactie geven op dit geweldige verhaal, maar toen je het berichtje stuurde was ik nog op mijn stage


weer een super hoofdstukje, ga zo door !! je bent super bezig