Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » You Gotta Love Me ~ Bad Boy Bieber » #4

You Gotta Love Me ~ Bad Boy Bieber

4 juli 2011 - 16:09

249

3

263



#4

#4-aangekomen bij Temptation
Ik kijk naar achter en zie Lisa allemaal rare dingen mompelen "Let's PARTY-HARDYYYYY" wow die is al stomdronken" grinnikt Lynn "kom iedereen uitstappen"zegt Caitlin en iedereen begint uit te stappen.bij de ingang staan allemaal meisjes en jongens samen en jongens die natuurlijk onder shirtjes zitten, ughh wat walg ik hiervan denk ik bij mezelf. toch trekt een jongen mijn aandacht hij staart me een beetje aan hij staat een beetje aan de zijkant met een peuk in ze mond. "kan je het zien?" vraag ik als ie blijft staren hij loopt naar me toe termate hij dichterbij komt herken ik hem en word een beetje zenuwachtig wat ik natuurlijk niet laat merken. "jij liep vanmiddag tegen mij op in de stad, was je je tong verloren en kon je geen sorry zeggen ofzo?" zeg ik op een arrogante toon wat hem laat glimlachen "oh pittig dametje ben je, daar hou ik wel van"het laatste fluisterend in me oor. ik kijk hem met een vieze blik aan "geloof me, ik kan wel wat beters krijgen" fluister ik zwoel terug. als ik naar de anderen loop die me raar aanstaren dan vraag ik "wat?" met een verwarde blik "weet je wel wie dat is,dat is de grootste drugsdealer hier bekend de grootste crimineel van misschien de hele stad, de lekkerste hunk ook" voegt ze er een beetje wegdromend aan toe. Een beetje vertwijfeld kijk ik naar achter waar hij me met een grijns aanstaart Creap denk ik bij mezelf.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 5 juli 2011 - 2:31:
Ik ben het met de punten van JeRiNo eens (:
Misschien niet al te leuk om te horen, maar van kritiek komt progressie, hopelijk x)
xx


JeRiNo
JeRiNo zei op 4 juli 2011 - 20:46:
Heee,
Ik heb net alles in één keer gelezen en op zich is het een goede verhaallijn
Maar het is zó jammer dat de stukjes zo kort zijn en dat er veel spelfouten in zitten. Je gebruikt bijna geen punten, komma's en hoofdletters aan het begin van de zinnen, misschien kun je dat meer verwerken in je volgende stuk?
En je mag wel meerdere alinea's gebruiken, dat is helemaal niet erg (:
Ik vind het persoonlijk nogal onaardig staan als ik allemaal van dit soort dingen ga zitten zeggen, maar als je nog meer tips wilt mag je altijd vragen stellen.

xxx


BAM
BAM zei op 4 juli 2011 - 17:45:
het was weer om te smullen !!

alleen jammer dat je het geheel aan elkaar heb gedaan, een witte regel tussen wat stukjes is helemaal niet erg, het is zelf fijner en overzichtelijk