Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » fase 1

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

7 feb 2009 - 15:55

545

0

299



fase 1

your mine forever mine.

next day:
ready voor school wachtte ik ongelduldig op Emmett en Rosalie.vroeger reed ik altijd met Edward mee,maar die laat ik maar effe met rust.
vanacht heb ik een plan gesmeed toen Edward bij Bella bleef tot ik weet niet hoelaat.
hij gaat pas doorkrijgen hoe vele hij van mij houd als hij me een tijd niet ziet!
ik zorg ervoor dat het lijkt alsof het zijn idee is tot hij op zijn pootjes weer terug bij mij komt. I'm not sure whats truly altruistic...
eindelijk kwamen ze naar beneden gevolgd door edward Jasper en Alice.
Ik gaf ze een knuffel behalve edward. even keek hij me raar aan. ik lachte en haalde mijn schouders op.
samen met rosalie en emmett loop ik naar de hummer.
'rijd je neit met mij mee?' riep edward verbaasd. ik haal weer mijn schouders op en stap achterin de hummer. door het raam zie ik Edward in de war in zijn auto stappen en we rijden naar school.zoals gewoonlijk worden we weer aan gestaard zodra we uit de auto stappen.bella kwam op ons aflopen en keek me angstig aan. 'bella kan ik je even spreken?'zeg ik op mijn allerliefs.
'wat moet je jackie?' gromt Edward. weer glimlachte ik : ik wil mijn excuses maken,Bella ik had geen enkele reden om zo tegen jouw te doen ik hoop dat je mijn excuses aanvaard.' verklaar ik.
'NEE'riep ze kwaad.
'Alles wat jij doet doe je alleen maar om Edward van me af te pakken!' vervolgd ze.
even baal ik,dat kind gaat mijn plannetje weer eens verpesten.
gelukkig stond jasper me bij,voor het eerst dat hij wat zegt tegen een mens! :' het enisgte wat Jackie wil is dat alles weer was zoals vroeger,ze ziet in dat ze geen rede had jouw te haten eerder Edward als je het mij vraagt,aanvaard je haar excuses of donder op!' alice keek met open mond naar haar vriendje en ik knuffelde hem dankbaar.
'dankje Jasper' fluisterde ik. ' excuses aanvaard' fluisterde ze.
ik lachte : dankje dat doet me deugt' zeg ik.
ze knikte en keek edward aan. edward pakte bella vast en liep de school in.
'zo hier staan we dan' zeg ik.
rose keek me kwaad aan : waarom deed je dat?'
ik schud lachend mijn hoofd : lieve rose kom eens mee' zeg ik terwijl ik haar me trek.bij de kluisjes stop ik en kijk haar doordringend aan : denk je nou echt dat ik me ooit zou verondschuldigen aan de persoon die deels verandwoordelijk is voor de slechte band tussen ons! Kom op zeg je kent me beter dan dat,het hoort allemaal bij mijn plan' grijns ik.
de zelfde grijns verschijnt op haar gezicht en ze knuffeld me stevig :'you go girl,gife that bitch a slamp!' grijnst ze. ik schud heftig nee : nope,ik word beste vriendjes met bella speel op haar in vertel haar ALLES over vroeger,praat haar een schuld gevoel aan.zorg dat ze liever leuke dingen doet met mij dan met edward tot ze bijna uit elkaar gegroeid zijn en dan.. sla ik mijn slag!' grijns ik.
rose kijkt me verbaasd aan : maar dat duurt een eeuwigheid!'
'en leve het onsterfelijke gen wat door mijn anders loopt' grijns ik.
'het is je beste plan ooit!' roept ze uit. ik lach trots en pak mijn etui uit mijn kluisje.we hebben tekenen en muziek vakken die ik heb met Alice,bella en Edward. en vandaag ga ik eens naast mijn beste vriendin zitten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.