Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Pandora Hearts: A lost heart » Chapter 6: Intoducing

Pandora Hearts: A lost heart

7 juli 2011 - 17:24

465

1

283



Chapter 6: Intoducing

Wow! Wat is het lang geleden dat ik hiervoor een hoofdstuk schreef! O.O Maar ja hier is in iedergeval een nieuwe! Veel plezier met lezen! (flower)

Ik keek hem aan. "Ik heb geen idee." zei ik. "Ik wist niet eens dat 'the Abyss' echt bestond!" riep ik uit. "Misschien kan ik helpen." zei een stem en naast mij verscheen opeens mijn vader. "EEN CHAIN!" riep de man met de zwarte haren. En ze gingen allemaal in de aanvalspositie staan. "Rustig aan Glibert Nightray, ik doe jullie niks tenzij Rose dat zegt." zei hij. "Dus dan ben jij Roze der vader." zei de jongen die op mij lijkt. "Dat klopt" zei mijn vader. "Mijn naam is FallenAngel." stelde hij zich voor. "Zeg me dan eens FallenAngel hoe weet jij mijn naam." vroeg de persoon die blijkbaar Gilbert heet. "Ik heb een bepaalde gave waarmee ik bijna alles weet." zei mijn vader. "En....hoe is Rose dan in het verleden beland?" vroeg het meisje met de bruine haren. "Simpel, doordat zij halfchain is werkt 'the Abyss' in tegenovergestelde richting. Dus in plaats van naar de toekomst is ze naar het verleden gegaan." zei mijn vader. "Dat klinkt eigenlijk best logisch." zei het meisje met de paarse jurk." Um, mag ik misschien weten hoe jullie allemaal heten?" vroeg ik voorzichtig. "Ja natuurlijk." zei het meisje in de paarse jurk. "Mijn naam is Sharon Reinsworth." "Ik ben Break Xerxes." "Gilbert Nightray, maar dat wist je al door je vader." "Mijn naam is Alice." "En ik ben Oz Bezarius." nu snap ik waarom ze zo verbaasd keken toen ik mijn naam zei. "Wacht eens even! Betekend dat dat jij mijn voorouder bent?!" vroeg ik. "Ik denk het, ja." zei Oz.

"Maar ja. Wat moeten we nu eigenlijk met jouw aan?" zei Break. "We kunnen moeilijk gaan zeggen dat er een meisje uit de toekomst in het verleden is beland." zei Break. "Wat moeten we nou doen." zei Sharon. "Ik weet wel iets." zei iemand vanachter de deur. De deur ging open en een man met blond haar in een staart en een bril op kwam binnen. "Oscar-oujisan! Heeft u aan de deur staan luisteren?" vroeg Oz. Hoe kom je daar nou bij." zei Oscar-oujisan met een samenzweerderig gezicht. "DAT IS ONBELEEFT!" riep Sharon. "U BENT GEEN KLEIN KIND MEER!" riep ze kwaad. "U zei dat u een methode wist." zei Gilbert rustig. "Inderdaad, ik had het idee om mensen wijs te maken dat zij Oz z'n langverloren tweelingzus is. Ik bedoel ze lijken idioot veel op elkaar." zei Oscar-oujisan. "Ben jij het daarmee eens Rose?" vroeg mijn vader. "Ja hoor, als dat me helpt om uit de problemen te blijven speel ik het graag." zei ik. "Dan moeten we nog een ding doen." zei Sharon. "Jouw een snelle en keiharde damestraining geven!" zei ze en de vlammen schoten van haar af. En ik, ik werd spontaan heel erg moe en kreeg heel erge buikpijn.

En toen ging mijn telefoon.


Reacties:


Iloveanime
Iloveanime zei op 7 juli 2011 - 18:25:
Leuk verhaal!
Snel verdeeeeeer!
Ik wil weten hoe het verder gaat.
En of ze het dat schoolmeisje(Evy/Ivy of zo, weet niet meer) betaald gaat zetten.