Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » Edward's Point Of Vieuw : look what i can find here...

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

8 feb 2009 - 16:57

346

1

258



Edward's Point Of Vieuw : look what i can find here...

searching in your mind looking in your head you know i don't believe you it can't be.

stilletjes loop ik de trap op en ga op de bovenste tree zitten tegen over Jackies kamer.ik geloof er helemaal niets van dat ze neit meer van me houd en ik ga het mezelf bewijzen!
voorzichtig sta ik op en klop op haar deur.
met een emotieloos gezicht opent ze de deur.
'wat is er?' ik haal mijn schouders op. en stap haar kamer binnen en ga rustig op haar bank zitten.Met open mond doet ze de deur dicht en gaat achter haar bureau zitten. Beide zeggen we neits.Mooi hoe eerder ik in dr hoofd ben.
ik zie dat ze weer aan het tekenen is.concentreren edward.
ik begin te prikken in haar gedachtes,eerst kleine dingetjes zoals hoe ze heet,hoe oud ze is,daarna wat dieper.over haar ouders,Ailyn werd al moeilijker.ze wilde nooit praten over haar zusje.
ik nam diep adem en liet mijn eigen naam in haar hoofd glijden.
duizende herrineringen vliegen door mijn hoofd.ik schud mijn hoofd snel,poeh die heeft veel gedachten gangen over mij. nog eens..dit maal laat ik de zing:" bella en edward'in dr hoofd gaan. gelijk sprong er iets heel groots in mijn hoofd.een plan om bella en mij uit elkaar te drijven.Waarom haat ze bella zo!
'Edward Cullen ik vermoord je!' de gillende stem verbreekt de verbinding en geschrokken kijk ik omhoog.
kleine fijne handen laten rode plekken achter in mijn gezicht en mijn armen.
in een reflect pak ik haar armen vast en gooi haar van me af.gelijk sprong ze weer op en trapt me met haar naalt hak recht in mijn borst.ik snak naar adem en zak weer neer op de bank. ze drukt haar voet nog steviger in mijn borst.
Ik kan het haar neit kwalijk nemen,ze is in een woede aanval nog nooit hebben haar ogen zo rood gestraald.ik pak haar bij haar enkel en duw haar weer van me af.dit keer blijft ze rustig liggen.ik snel haar kamer uit hoe snel dat mogelijk is met een wond in je borst,op de overloop roep ik carliste :'Carliste kom snel!' roep ik en laat mezelf tegen de muur glijden.
ik zucht,dan had vragen of ze loog nog meer opgebracht dan dit --'


Reacties:


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 8 feb 2009 - 16:41:
whahahhaa
Grof
Jackie PWNS Edward
snel verder huney <33