Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Silence || Emmett Cullen » 004 | School stuff

Silence || Emmett Cullen

15 juli 2011 - 18:00

359

0

262



004 | School stuff

Ik was al ingeschreven op mijn nieuwe school, dus moest ik nog schoolspullen gaan kopen. De gedachte om weer tussen 4 muren les te volgen, door de drukke gangen te slenteren en voor de leeuwen gegooid te worden beangstigde me. In het weeshuis kregen we gewoon les, in onze kamer, lekker ontspannen.
Gapend stond ik op. Elisa lag al in bed en ‘mam en pap’ zaten nog televisie te kijken.
“Slaap wel meisje,”¯ zei ‘pap’ en ik liep naar boven. Op mijn kamer had ik een eigen badkamer, waar ik erg blij mee was. Ik wou niet dat iemand kwam binnenlopen als ik een douche nam.
Op mijn tenen trippelde ik voorbij mijn zusjes kamer. Haar wakker maken was geen goed idee. Het was dan ook al elf uur ’s nachts.

Eenmaal in mijn kamer zocht ik naar een pyjama. Eentje die Forks proof was. Het was hier ijskoud. Ik vandaag dicht bij de verwarming gezeten en nog bibberde ik. Tot mijn grote verbazing had ik enkel korte slaapkleedjes en pyjama’s. Dan maar dood bevriezen. Toen ik mijn pantoffels uit trok en met blote voeten op de koude badkamer vloer stond trok er een rilling door mijn benen. Snel trok ik mijn kleren aan en kroop in bed, waar gelukkig een warme sprei op lag.

De volgende morgen werd ik gewekt door het geluid van onweer. Fijn, ook dat nog. Het dekbed sloeg ik van me af en liep naar de badkamer. Daar gooide ik wat water in mijn gezicht en legde mijn haar wat beter voor ik naar beneden ging en ontbeet. ‘Pap’ keek in de zetel televisie en ‘mam’ was Elisa naar school brengen. Het was dan ook heerlijk stil thuis, op het geluid van de televisie na. Mam opende de deur en legde haar sleutels op de kast,”¯Wat een drukte aan de schoolpoort zeg!”¯ Ik schonk een kop koffie in en gaf die aan haar.
“Dank je!”¯ zei ze en bekeek mijn pyjama,”¯Ga je , je zo aankleden? Dan kunnen we voor schoolspullen gaan kijken. Misschien best ook voor wat kleren.”¯ Ik knikte en liep de trap op. Ik ging nog een lange dag tegemoet. Dat gevoel had ik nu al.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.