Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Silence || Emmett Cullen » 008 | School

Silence || Emmett Cullen

18 juli 2011 - 11:04

324

1

214



008 | School

Na het eten was ik meteen naar boven gegaan, het gezellige televisie kijken deed me aan vroeger denken. Hoe mam een filmpje opzette en zelf popcorn maakte. We gezellig onder een dekentje lagen en de film keken. Aan de eerste dagen dat Hope thuis was en ,omdat mam doodop was en pap in het ziekenhuis lag met iets aan zijn appendix, ik voor haar zorgde voor een dagje. Ze was zo schattig. Maar nu was ze van me weggetrokken, het enige at ik nog had dat me aan mam deed denken. De enige connectie met mijn ouders.

Een leeg gevoel overmeesterde, tegelijk met pijn, ik stond er alleen voor. Niemand gaf om me. Tranen vielen, wat was ik eigenlijk nog waard voor hen? Ik wist wel dat ze er voor me waren, maar of ze echt om me gaven, dat was de vraag. School zou morgen vast de hel worden. dat wist ik nu al. Zachtjes dommelde ik in slaap.

De wekker wekte me om zeven uur 's morgens, een hels vroeg uur. Ik strompelde naar mijn badkamer waar ik een douche nam. De warme stralen deden goed. Om acht uur stond ik fris beneden en klaar om te gaan. Het was een half uur wandelen naar school. Ik had geen auto, en ik had ook nooit geleerd om te rijden.
"Tot straks!" riep mam en ik sloeg de deur toe. Op school zou het vast lekker gezellig worden, de hele dag aangestaard worden alsof ik een gek was. Super leuk toch? Op het secretariaat kreeg ik een hele stapel boeken in mijn handen gedrukt, minstens 15 dikke handboeken en 20 werkboeken. Omdat ik minstens een half jaar had gemist, moest ik het allemaal bijschrijven of iemand zou kopietjes moeten nemen.

Eerst moest ik nog even langs bij de directeur die me elk lokaal toonde en toen de bel al een kwartier gegaan was kwamen we bij mijn lokaal Engels aan. Met een bonzend hart stapte ik binnen.


Reacties:


Pline
Pline zei op 18 juli 2011 - 11:00:
kan het zijn dat dit hetzelfde is als het hoofdstuk hiervoor? x