Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Silence || Emmett Cullen » 009 | Fist lesson of the day

Silence || Emmett Cullen

15 juli 2011 - 18:04

280

1

203



009 | Fist lesson of the day

De leraar keek op toen de directeur binnenkwam, maar keek snel weer beschaamd weg toen het duidelijk bleek dat hij zijn klas niet in de hand kon houden. Toen de directeur riep zwegen ze en keken hem aan. Het gezicht van de leraar vertoonde een blosje.
“Dank je,”¯ zei de directeur rustig en vervolgde zijn uitleg,”¯Jullie krijgen een nieuwe leerling in de klas. Wees aardig voor haar.”¯Hij keek steng naar een van de leerlingen, alsof het voor al op hem bedoeld was. Verstijft stond ik op de gang, ik wou niet naar binnen. Het liefste rende ik nu weg, maar daar zou ik problemen mee krijgen. De directeur gaf me een duwtje en ik stapte de klas binnen.
“Welkom in de klas,”¯ mompelde de leerkracht,”¯Ga ergens zitten waar er plek is. Ik wil snel verder kunnen met de les.”¯
Dankbaar keek ik hem aan en liet me op een lege plek achteraan in de klas vallen. Het boek van degene voor me vertelde me dat we in ons handboek op pagina 120 bezig waren. Jezus, het was Chinees voor me. Zou ik uitleg vragen? Koppig schudde ik mijn hoofd en begon neer te pennen wat ik dacht dat de juiste antwoorden waren. Als de leerkracht me nu nog niet aansprak was het goed. De klas kwam weer tot leven en het gebabbel steeg over de 100 decibels. Die kunnen lawaai maken zeg! Geërgerd begon ik in mijn kladschrift te tekenen. Tot mijn verbazing begon de tekening op Hope te lijken. Zuchtend legde ik het boekje neer. Het waren maar een paar minuten meer voor de bel ging, maar het zou nog lang duren voor de bel me eindelijk zou bevrijden van deze hel.


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 6 juli 2012 - 21:02:
super mooi!,en erg zielig.