Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Silence || Emmett Cullen » 010 | Diary

Silence || Emmett Cullen

15 juli 2011 - 18:05

258

1

235



010 | Diary

Na school liep ik met mijn boekentas op mijn rug naar de rivier. Nu al wist ik dat dit mijn plekje zou worden om even goed uit te huilen. Deze morgen had ik twee onnodige dingen in mijn boekentas gestoken. Iets om mijn hart in uit te storten en iets om me te beschermen tegen de striemende regen, met andere woorden mijn dagboek en een paraplu.
Zachtjes liet ik me op de rivierbedding zakken. Hij voelde wat plakkerig aan, maar dat maakte niet uit. In mijn schooletui haalde ik een pen en begon in mijn dagboek te schrijven.

Dagboek,
de laatste tijd heb ik je wat verwaarloost, het was ook zo druk. Vandaag is het officieel een jaar gelden dat mijn ouders tegen die boom knalden. Elke dag word het gemis erger. Nu ik ook Hope niet meer heb voel ik me zo leeg. Zou het gemis normaal niet moeten afnemen?
Het leven in het weeshuis was eigenlijk best wel fijn, en ik begin het te missen nu ik geadopteerd ben. Mijn nieuwe pap en mam zij best wel aardig voor me, maar dat moeten ze wel denk ik. Mijn nieuwe zusje is een schatje, maar ze is niet zoals Hope. Haar heb ik vier dagen geleden achter gelaten in het weeshuis. Ik kan me haar stem al niet meer herinneren. Zou ze me later nog herinneren? Ze heeft me maar twee jaar gekend, van die tijd zal ze zich niets meer herinneren.
Ik ga maar weer eens, doeeg, Sara


Tranen stroomden over mijn wangen, waarom kon mijn leven nou niet normaal zijn?


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 6 juli 2012 - 21:04:
'ow' ik heb ook twee kleine zusjes en zou mijn leven niet meer zonder kunnen

xx