Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Silence || Emmett Cullen » 015 | Back home

Silence || Emmett Cullen

15 juli 2011 - 18:44

236

1

211



015 | Back home

Een dokter in een witte jas kwam mijn kamer binnen.
“U bent wakker Mevrouw Fugate,”¯ zei hij en bekeek het bordje in zijn hand. Mevrouw Fugate? Hadden ze me nu al mijn nieuwe achternaam gegeven. Ik was vele liever Sara Carter. Zwakjes knikte ik en keek naar het plafond.
“Uw flauwvallen is veroorzaakt door een tekort aan vitaminen, daar gaan we u een voorschriftje voor geven. Bij het vallen bent u op een harde steen beland, waardoor u een hersenschudding hebt. Niets ernstig dus. U kan naar huis.”¯ Het kon me niet schelen of ik nu naar huis mocht of niet, het liefst van al lag ik hier nog dagen, jaren. Beleefd knikte ik dat ik het begreep en de dokter gaf me een zak met kleren. Mijn kleren. In de badkamer ging ik me omkleden en ik kreeg al mijn bezittingen terug. Mijn rugzak was Emmett blijkbaar gaan halen want die zat bij het pakket.
Toen ik thuiskwam was het zeven uur ’s avonds dus blijkbaar had ik niet lang in het ziekenhuis gelegen.
“Waar bleef je?”¯ vroeg ‘mam’ boos, ze zaten al aan tafel.
“Bos,”¯ antwoordde ik kort en schoof bij aan. In stilte at ik terwijl Elisa honderduit vertelde over haar dag. Wat kon het mij nu schelen of ze een goede test had, of haar vriendinnen naar deden. Ik zat tot over mijn nek in de problemen die ik zelf veroorzaakt had. Rot problemen


Reacties:


JustDream
JustDream zei op 16 juli 2011 - 10:24:
Grrr, Dat is niet vriendelijk mevrouw Fugate! Sinds wanneer worden we al zo boos als we nog niet eens weten wat ze heeft uitgespookt?

Waarschuw je?