Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Silence || Emmett Cullen » 016 | You

Silence || Emmett Cullen

16 juli 2011 - 18:44

171

2

246



016 | You

Na het avondeten liep ik zonder wat aan iemand te zeggen naar de badkamer en zocht achter de pijnstillers. Mijn hoofd klopte en klopte, het liet me niet met rust. Toen ik maar geen pijnstillers vond sloeg ik uit woede mijn badkamerdeur. Mijn bed voelde warm aan en ik liet me erop ploffen. Als er nu nog een ding mis zou gaan, zouden mijn stoppen pas echt doorslaan. Ik trok mijn schooltas op mijn bed en zocht achter mijn dagboek, maar het was weg. De rotzak!
Boos begon ik mijn huiswerk neer te pennen en de oplossingen in te vullen. Hoe kon hij? Alsof ik nog niet beschaamd genoeg was over mijn huilbui moest hij mijn dagboek nog zo nodig stelen. Al mijn gevoel stond in het kleine boekje! Tijdens de meeste van mijn huilbuien die ik beleefde kort na het ongeluk had ik mijn dagboek geschreven, op veel pagina’s waren mascara vlekken en net dat boek moet hij meenemen? Ik kon hem wel vermoorden met zijn zelfingenomenheid, de smerige dief!


Reacties:


lovevampire
lovevampire zei op 12 aug 2011 - 8:54:
suuuuuuuuuuuuuuuuper echt ik meen het !!!!!!!!


JustDream
JustDream zei op 16 juli 2011 - 18:56:
*trekt politieoutfit aan en regelt een huiszoekings bevel voor huize Cullen* Zo,zo Emmett? Een Dagboek gestolen? Dat word tien dagen cel!
*sleurt Emmett in politie combi en rijd naar huize Fugate. geeft dagboek terug en steekt daarna Emmett in de cel*
Geweldig! Snel verder!