Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » He... and Me? » hoofdstuk 9.1

He... and Me?

18 juli 2011 - 19:04

553

9

493



hoofdstuk 9.1

Sorry weer niet zo lang, ik weet gewoon niet wat ik met dit hoofdstuk moet doen… al is dit nodig voor de rest… hope you all like it.

Het lijkt alsof er een last van me afvalt. Victoria dood en Michael begint opnieuw met zijn leven. Al mis ik hem nu wel. In die gesprekken in mijn en zijn hoofd met hem ben ik toch op een bepaalde manier van hem gaan houden. Het creëerde een band met elkaar. Toch ben ik ook blij voor hem. Nu kan hij opnieuw beginnen met een schone lij na zijn mislukte start. Ik hoop zo voor hem dat hij erover heen komt. Ik ben nu ook waar ik altijd al heb willen zijn. Nou ja niet precies. Door mijn gevlucht iedere keer zijn we er nu wel dichter bij in de buurt dan eerder, maar waar ik werkelijk wil zijn is in Forks en La Push, al zal ik daar sowieso nooit meer mogen komen. Nu ergens op de grens van Canada en Alaska.

Alec en ik worden nog steeds apart gehouden. Schuldig kijk ik hem aan. Dit is ook allemaal mijn schuld. We hebben door mijn angst gewacht om de Denali’s te confronteren met de vraag of Eleazar terug wil naar de Volturi. We hebben het verkloot door er een heel verhaal om heen te binden. Waarom hebben we dat ook al weer gedaan? Alles van de afgelopen dagen schiet door mijn hoofd. Alle voorbereidingen. Allemaal zijn ze voor niets geweest. Wat we ermee hebben willen voorkomen, met onze ontmoeting van vanochtend bij de Denali’s, is juist toch gebeurt. Daaruit zijn al deze problemen zijn voorgekomen. Langzaam laat ik mijn hoofd vallen. Ik laat mezelf op de grond vallen, wetend dat iedereen verbaast toekijkt. Het kan me niets schelen. Verdriet. Woede. Angst. Spijt. Iedere negatieve emotie die je maar kunt bedenken raast door mijn lichaam. In mijn ooghoeken zie ik dat Jasper het moeilijk heeft. Hij probeert zich te concentreren op iemand anders, maar dat gaat hem niet makkelijk af.
“Alsjeblieft stop,”¯ smeekt hij. Alice moet hem ondersteunen, anders zakt hij zo door zijn benen. Ik hoor hem bijna niet, zo zacht smeekt hij, keer op keer. Voorzichtig voel ik twee armen om me heen. Langzaam en nog voorzichtiger dan net trekken ze me omhoog. Mijn ogen schieten naar die van Alec, hij kijkt gepijnigd. Zou het Hem dan zijn? Is het Edward die me zo voorzichtig omhoog trekt. Een hoopvol gevoel trekt voor een seconde door me heen. Voor die ene seconde is alle emotie weg, alleen hoop en liefde gaat door me heen. Voorzichtig draai ik mijn hoofd. Ik kijk recht in de ogen van? Nog voor ik het zie, speelt er iets in mijn hoofd af.

We staan op het weilandje waar Edward en ik vroeger altijd kwamen. Alleen zijn er nu geen bloemen. Het ziet er kaal en grauw uit. Iedereen staat in positie om makkelijk tot gevecht over te gaan, zelfs de wolven zijn er en de Denali’s met Michael. Met zijn allen zijn we gefocust op wat er uit de bossen komt. Al van ver zien we de grote groep aankomen. De Volturi loopt statig vooruit, uit de donkere bossen en Alec…… loopt bij hun, terwijl ik bij de Cullen’s sta.
Al een tijdje speelt het zelfde stukje zich af. Aro of Caius beweegt zijn mond dan iemand van de Cullens, ze praten. En ik denk dat ik weet waarover, ookal kan ik niets horen van wat ze zeggen.


Reacties:

1 2

ilovevampire
ilovevampire zei op 12 aug 2011 - 17:58:
meeeeeeeeeeer please het is zo spannend


lovevampire
lovevampire zei op 12 aug 2011 - 14:46:
het is suuuuuuuuuper echt waar maak snel
een nieuw hoofdstuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



MyReflection
MyReflection zei op 21 juli 2011 - 8:55:
Nu wil ik weten of ik het juist heb, wie haar vasthoudt, maar daar moet ik nog drie weken op wachten.
NietNietNiet eerlijk.


wordslover
wordslover zei op 18 juli 2011 - 14:53:
Ik ben weer biiij (aa)
Omgg, jij weet me altijd zooo nieuwsgierig te maken met dit soort dingen heaa ?
Heel goed hoofdstuk meiss
Snel verder jij!
xloveyou


Pline
Pline zei op 18 juli 2011 - 10:09:
Oh komaan... dit is super
ik wil snel meer lezen!! ^^
xxx