Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Winx Club » Lilith » ...

Lilith

18 juli 2011 - 3:03

222

0

330



...

Saladin slikte moeizaam door de grote massa, ongecontroleerde kracht die doorheen de omgeving zweefde. Neill keek verbaasd naar May, Fhara en Graine, die op hun knieën zakten en kreunend hun barstende hoofden vast grepen.

Graine voelde de tranen over haar wangen lopen en keek naar de kleine figuur in de brandende vuurzee, ze dwong hen zonder dat ze het besefte op hun knieën en hetzelfde gebeurde met de trollen. Ze vielen brullend neer en de metershoge vlammen likten aan hun armen en benen. De vlammen omringden hen en doorheen het machtige gebulder van de vlammen, hoorden ze het angstige gegil van Lilith.

Ze was ook op haar knieën gevallen en had haar eigen armen om haar heen geslagen alsof ze zich wilde troosten, zichzelf beschermen tegen haar grootste angst die haar nu omringde. Tranen liepen over haar wangen en toch hielden de vlammen niet op. Eolin zat rustig naast haar en keek recht doorheen de vlammen naar de trollen, die nu brullend in de vlammen hurkten. Ze brulden om hulp, maar niemand zou komen.

Saladin likte zijn lippen en keek naar Shun, hij stond te trillen op zijn benen, maar kon zijn ogen niet van Lilith afhouden. May had haar ogen gesloten en lag te trillen in Neill zijn armen, terwijl Graine en Fhara hun best deden Lilith in de gaten te blijven houden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.