Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Higurashi no Naku koro ni Kan » Personages.

Higurashi no Naku koro ni Kan

21 juli 2011 - 22:26

750

0

224



Personages.

Naam: Kuroda Ayumu
Karakter: Op het eerste gezicht lijkt Ayumu nogal terughoudend. Dit komt voornamelijk omdat ze nogal verlegen is, en haar omgeving beter wilt leren kennen voordat ze iets doet. Haar broer betekent alles voor haar, omdat hij de enige is die ze nog heeft. Als je haar eenmaal beter leert kennen, is ze eigenlijk een hele aardige meid die haar vrienden in moeilijke tijden op probeert te beuren.
Uitelijk: Van nature heeft Ayumu eigenlijk blond haar. Ze heeft echter haar haarkleur veranderd in bruin, omdat een blonde kleur niet geaccepteerd werd in haar familie. Meestal draagt ze haar haren los, maar af en toe draagt ze hem in een staart. Ze heeft een donkerblauwe oogkleur. Voornamelijk draagt ze het uniform van school, behalve op een vrije dag. Dan draagt ze een normaal, wit t-shirt, een dun, roze vest die ze meestal open laat, en een blauwe rok.

Themesong: Toshiko Ezaki - Smile

Verleden: Ayumu komt uit een rijke familie, die veel te zeggen had in het gebied waar ze vandaan kwamen. Haar geboorte was echter niet gepland, waardoor ze niet echt gewild was door de rest van de familie. Haar ouders hielden wel van haar, maar als toekomstig hoofd van de familie werden ze gedwongen Ayumu zo vaak mogelijk te negeren in het bijzijn van de familie. Alsof haar geboorte al niet genoeg was, had ze ook nog blond haar. Een schande voor de Kuroda's, vonden ze. Nadat ze wat ouder was geworden, heeft ze haar haren geverfd in de kleur bruin, bang dat de pesterijen van haar 'lieve' familie uit de hand liepen. Haar broer, Hiro, was echter degene die haar altijd beschermde. In het begin had ze zich vaak genoeg afgevraagd waarom hij dat deed, maar dankzij de televisie kwam ze erachter wat de rede was. Oudere broers of zussen voelde zich verplicht de jonge broertjes en zusjes te beschermen. In haar jongere jaren heeft ze zich vaak achter haar broer verstopt. Soms werkte het, soms kreeg ze het naar haar hoofd verweten. Toch leek haar broer niet van haar zijde te wijken.
Nadat haar ouders bruut vermoord werden, omdat ze het hoofd van de familie waren, vluchtte Ayumu, samen met Hiro. Ze wisten dat het niet meer veilig was, doordat haar familie achter het leiderschap aanzaten. Ayumu had vaak proberen uit te vogelen wie de dader nu eigenlijk was, maar het lukte haar niet om iemand van de Kuroda's te beschuldigen. Uiteindelijk verhuisden ze samen naar Hinamizawa, waar ze hopen een rustig leven te leiden. Maar niets is minder waar...


Naam: Kuroda Hiro
Karakter: Hiro is heel vriendelijk tegen iedereen. Hij biedt zijn hulp aan iedereen die in de problemen zit aan. Hij is ook erg open tegenover zijn vrienden, en kan makkelijk vrienden maken, in tegenstelling tot Ayumu. Geheimen heeft hij niet, behalve zijn verleden, die hij het liefst stil houdt. Ook is hij nogal beschermend als het gaat over zijn twee-jaar jongere zusje.
Uiterlijk: Hiro heeft van nature bruin haar, met dezelfde kleur ogen. Meestal draagt hij een simpel shirt en broek naar school, wat hij zijn 'uniform' noemt. In zijn vrije tijd heeft hij ongeveer dezelfde kledij aan, maar op dat shirt staat klein een teken gegrafeerd. Het teken van zijn familie, dat lijkt op een soort vleugel van een engel.

Themesong: How to safe a live - The Fray

Verleden: Als eerstgeboren zoon heeft Hiro veel geluk gehad. Als zijn ouders stierven had hij het recht over het leiderschap over zijn familie. Dat was een grote verantwoordelijkheid, dus werd hem vanalles aangeleerd. Meestal had hij echter geen zin in dat soort lessen, dus haalde hij altijd kattekwaad uit. Twee jaar na zijn geboort bleek zijn moeder weer zwanger te zijn. Onaccebtabel, volgens zijn ooms en tantes. Hiro gebierde niet naar de meningen van zijn familie. Hij was blij met de komst van een jonger broertje of zusje, evenals zijn ouders. Hij nam dan ook vaak de verantwoordelijkheid op zich in plaats van Ayumu, en beschermde haar met zijn leven als het moest. Na de moord van zijn ouders door één van de familieleden, omdat ze het leiderschap wilde hebben, vluchtte hij samen met Ayumu.
Als Hiro erachter komt dat de Kuroda's nog steeds achter hen aanzitten, besluit hij nogmaals te verhuizen, dit keer naar Hinamizawa, een klein, afgelegen dorpje. Hier hoopt hij vredig te kunnen leven met zijn zusje, zonder dat ze nog maar iets van de Kuroda's hoeven horen. Dit lijkt echter niet het geval te zijn, aangezien hij al snel hoort over wat er gebeurt tijdens het Watanagashi Festival...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.