Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » -SA1- Our love is like a song

Stand Alones

24 juli 2011 - 14:26

347

0

176



-SA1- Our love is like a song

De zon scheen door het raam en maakte de hitte ondraaglijk. Daar stond hij voor me, met zijn perfecte gezicht en lichaam. Eigenlijk kon ik niks bedenken wat niet perfect aan hem was… Op zijn ‘momenten’ na… ‘Brookelle please,’ zuchte hij en stapte dichterbij. ‘nee,’fluisterde ik en stapte verder bij hem vandaan. Hij slaakte nog een zucht. ‘laten we praten,’stelde hij voor. Ik schudde mijn hoofd waardoor er een paar blonde lokken tegen mijn lipgloss plakte. Boos haalde ik ze weg tegelijk met de eenzame traan die over mijn wang gleed. ‘het spijt me echt!’ Ik lachte schel en hoog. ‘Het spijt je? Na alles wat je hebt gedaan! Lieg niet Jonas!’
‘Brooke je weet dat ik het meen,’ probeerde hij. ‘net zoals die andere keren zeker? Ik ben ook een mens! Ik heb gevoelens Nicholas! Ik ben niet je speeltje!’Schreeuwde ik. Meer tranen welde op en mijn zicht werd wazig. ‘Dat weet ik…’zei hij zacht.
‘Daar merk ik anders niks van!’Gilde ik terug. ‘Ik ben niet je slet!’ Nicholas slikte bij het woord slet. ‘dat ben je ook niet..’Fluisterde hij. ‘Ohnee! Je hebt me nog nooit laten weten dat je van me hield. Of iets gedaan waar mee je echt gevoel liet zien!’ Ik hield een snik in en Nicholas beet op zijn perfecte onderlip. ‘het spijt me… ik zal veranderen…’
’Had dat eerder bedacht!’Ik beende naar de deuren greep mijn jas. Zijn warme hand kwam op mijn arm. ‘als je gaat heb ik niks meer om voor te leven,’smeekte hij. ‘Dan stop je met leven!’gromde ik en trok mijn arm terug. ‘Als ik ga, ga jij ook!’ dreigde hij. ‘What ever!’mompelde ik en rende het appartement uit.

Los Angeles- Nick Jonas heeft afgelopen een auto-ongeluk gehad en is hierbij om het leven gekomen. Hij zou tegen de auto van zijn vriendin gereden zijn toen hij de macht over het stuur verloor. Er zijn geen remsporen gevonden en er word onderzocht of het wel echt een ongeluk was. De onderburen van het stel hebben ze horen ruzie maken en hebben Brookelle, zijn 19-jarige vriendin huilend weg zien gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.