Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 'nog geen titel' » H.2

'nog geen titel'

24 juli 2011 - 21:04

237

0

197



H.2

Jaco zit 's avonds aan de eettafel te wachten tot zijn ouders thuis zijn, terwijl zijn zusje wild aan het rondrennen is met haar barbiepoppen.
Jaco is eigenlijk van plan om al uit huis te gaan want hij heeft de leeftijd maar hij wil zijn zusje niet alleen laten.
Zuchtend en kuchend komen de ouders van jaco binnen, zonder maar een woord te zeggen ploffen ze neer op de grote sofa in de woonkamer, 'zo te zien zijn ze niet in het allerbeste humeur' Dacht Jaco.
'Mam' zegt jaco met een piepstem 'kunnen we even praten?' maar zijn moeder antwoord niet.
Jaco twijfelt even maar vraagt dan toch 'de vrienden groep gaat naar Slovenie deze vakantie en..' 'als je maar niet dacht dat ik iets ga betalen' onderbreekt zijn moeder hem.
'Nee mam ik betaal het zelf we hebben niet veel nodig! we gaan backpakken bij een meer , als het van jou mag natuurlijk' zegt Jaco snel. 'ga maar joh zijn we ook van je af' zegt zijn vader stug.

'We gaan opsteigen' roept May enthousiast. Cloé en Beau
kijken elkaar lachend aan. Dit was de eerste keer dat May ging vliegen. 'Slovenie here we comeee' juicht Cloé. Het geluid van de motoren van het vliegtuig zijn nu het enigste wat je nog hoort. Beau slaat haar nieuwe boek open maar ,op de eerste bladzeide die normaal wit hoort te zijn, staat nu een regel ; geen weg terug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.